Магда 2093 Posted December 16, 2023 19 хвилин тому, справжня господиня сказав: Блін, до Києва 500 км, не вспію... - Нє, не встигне, - холоднокровно сказав чоловік і облизав масні пальці Світлана, дай тільки знак чи сигнал - і я тут же свіженьких натру! 1 Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 16, 2023 (edited) 8 хвилин тому, Магда сказав: - Нє, не встигне, - холоднокровно сказав чоловік і облизав масні пальці Світлана, дай тільки знак чи сигнал - і я тут же свіженьких натру! Edited December 16, 2023 by справжня господиня Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 963 Posted December 16, 2023 (edited) В 14.12.2023 в 23:44, Olima сказав: Наталочка, якщо хочеш, то можу і тобі відправити Капусту обожнюю в любих її проявах)) 2 години тому, Магда сказав: У нас сьогодні знову деруни і гороховий суп Бліна, гороховий суп і деруни теж люблю-люблю! І мені ближче, ніж Світлані - майже в п'ять разів)) Ага, бачу, що однак не встигла Я собі сьогодні молочної пшоняної каші наварила, а чоловік давиться тушеним кроликом з огірочком і ячмінкою Edited December 16, 2023 by Наташшшка 2 Магда and Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2093 Posted December 16, 2023 @Наташшшка, суп ще є) А кроликом і я б ото посмакувала б, ох намучилася б, з усіх сил) Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2164 Posted December 16, 2023 Від дерунів зі сметанкою я би не відмовилася. А ми сьогодні посмажили хребет лосося, зварили вермішель і ще зробила салат з кольрабі. 5 fronya40, irysska, Справжня господиня and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
natamylove 4376 Posted December 17, 2023 А я сьогодні печиво на смальці зробила. Тісто без яєць,без цукру,тількі вода,оцет,смалець і борошно. Начинка-варення. Дуже єкономічний рецепт 5 1 irysska, Справжня господиня, Olima and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 17, 2023 Оооо, деруни обожнюю але їх готувати 2 Магда and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2164 Posted December 19, 2023 Вчора робила окрошку, так схотіла, що марила нею. А ще хочу попередити дівчат, що в АТБ з'явилися нові крабові палички, то вони мені щось не дуже добрі на смак виявилися, можливо тільки мені, а іншим і сподобаються. 2 Наташшшка and Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted December 19, 2023 Оля, спасибо. Хотела купить на НГ. Не буду. У нас сегодня рыбный день: хек жареный с рисом и поставила в скороварку готовиться кильку в томате. Давно хотела. Получилось 2 баночки 0,5л 3 Алцьона, Olima and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 19, 2023 24 хвилини тому, Elenka сказав: кильку в томате. Давно хотела. Я почула твої флюїди і тіки що вернулася з Варусу, купила кільку! Давно хотіла! При мені вивезли новий ящик, а вона ж здоровенна, красивенна, ну як пройти повз неї. Хапнула кіло. Думала теж в томаті стушити, але Вова захотів жарених філешек, я нещодавно показувала. Пішла довбатися чистити. Хоча я навчилася її ножницями розделувать, то швидко виходить. 4 inucya, Наташшшка, Olima and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted December 19, 2023 Света, недавно открыла кильку в томате, я там и рыбы то нк нашла. Непонятно что.. Только самой можно вкусную приготовить. Помню, помню филешки. 👍 3 Olima, inucya and Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 19, 2023 2 години тому, Elenka сказав: поставила в скороварку готовиться кильку в томате. Давно хотела. Получилось 2 баночки 0,5л Лена, ти по моєму рецепту робиш чи як? Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted December 19, 2023 Света, делала по Вашему раньше, вкусно получилось. Сегодня все на глаз и что было под рукой, потушила овощи с томатом(паста+домашний кетчуп),добавила рыбу, специи соль, сахар по вкусу и в баночки с скороварке на час. Хранить буду в холодильнике, недолго)) 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 19, 2023 Зараз зважила ту розібрану салаку. Чисте м*ясо без нічого заважило 600 г з купленого 1,048 кг. Порахувала ціну тої чистої салаки... вийшло 140 грн/кг. Ну не знаю... видалила голову, хвіст, кишки, хребет. ааа, ще молоки і ікра - десь 100г, ну то таке 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 19, 2023 (edited) Ну от просто пожарила половину. Завтра дожарю залишки в клярі, покажу і розкажу, що смачніше. Тарілка велика. блін, воняє вся квартира. Edited December 19, 2023 by справжня господиня 4 2 Наташшшка, Elenka, irysska and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
спокусницЯ 6538 Posted December 19, 2023 5 годин тому, Elenka сказав: Света, недавно открыла кильку в томате, я там и рыбы то нк нашла. Непонятно что.. Только самой можно вкусную приготовить. Помню, помню филешки. 👍 В мене батьки просто закохані в кільку в томаті. Брала різну, так от цю обрали з великої кількості. Сказали це сама смачна і начеб-то без голів ( але то не точно, бо сама не пробувала, не дивилась))) Кілька Аквамарин Балтійська обсмажена в томатному соусі 230г Якщо вирішите спробувати, то зверніть увагу, етикетка біла. Бо у Аквамарина є ще синя, та чорноморська і от її мої дегустатори не схвалили ( вставлю її фото теж, але приховаю) Прихований текст 4 Наташшшка, Справжня господиня, Elenka and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted December 20, 2023 Оксана, спасибо. Запомнила, хорошо, что обратила внимание на цвет этикетки. Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted December 20, 2023 10 годин тому, справжня господиня сказав: Зараз зважила ту розібрану салаку. Чисте м*ясо без нічого заважило 600 г з купленого 1,048 кг. Порахувала ціну тої чистої салаки... вийшло 140 грн/кг. Ну не знаю... видалила голову, хвіст, кишки, хребет. ааа, ще молоки і ікра - десь 100г, ну то таке У меня была не салака, а килька. Не люблю салаку. Из 800 г рыбы получилось 500 г чищеной и 2полные 0,5 л баночки консервов. 4 Наташшшка, Алцьона, irysska and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 20, 2023 А у нас не продають морожену кільку, з мілких риб тільки салака і мойва. Кілька, хамса і тюлька продається виключно солоні (мокрим чи сухим посолом). Дуже смачна хамса сухого посолу, жирненька, ух! Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 20, 2023 (edited) Якщо беру кільку, то тільки імпортну. Дорого страшенно як для такої риби, але ....консерви рибні українського виробництва не купую ніякі. Бо після крим наш і Аквамарин виробляє якусь гидоту. В сільпо була гарна консерва у скляній банці. Чи зараз є - не знаю. Кільку Аквамарин не пробувала вже давно, але після лящя в томаті їх виробництва (а раніше він був дуже добрий) і бичків поставила жирний хрест на українських рибних консервах. П.с. читаю на етикетці з фото Оксани, що кілька нерозібрана....тому щось маю сумніви на рахунок голів. Наші виробники і ще б і зайвих голів докинули б Edited December 20, 2023 by irysska 2 Справжня господиня and Алцьона reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 20, 2023 2 години тому, Elenka сказав: У меня была не салака, а килька. Не люблю салаку. Из 800 г рыбы получилось 500 г чищеной и 2полные 0,5 л баночки консервов. Ооооо, оце ж 😍😍😍 смакота. Але як подумаю, що чистити тих рибинок Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 20, 2023 Я взагалі ніякі рибні консерви не купую, як гляну на ціну. Не можу собі дозволити. Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3376 Posted December 20, 2023 Пожарила салаку в клярі. Набагато краще! Майже немає тої воні рибної, ледь чутно і витяжкою вже все прибрала. Не горить борошно на сковорідці, чисто, риба красива і смачна. Тепер тільки в клярі буду жарити, дуже сподобалося. 6 Дяна, Алцьона, спокусницЯ and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 20, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Пожарила салаку в клярі. Набагато краще! Майже немає тої воні рибної, ледь чутно і витяжкою вже все прибрала. Не горить борошно на сковорідці, чисто, риба красива і смачна. Тепер тільки в клярі буду жарити, дуже сподобалося. Виглядає смачно. Але ти вірно сказала, чи вартує риба тієї ціни, що виходить після чистки. Хоча, я не відмовилась би зжерти ту рибку з тарілочки Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted December 20, 2023 (edited) 3 години тому, справжня господиня сказав: Я взагалі ніякі рибні консерви не купую, як гляну на ціну. Не можу собі дозволити. Я теж рідко купую. Стараюсь, коли акція в тому ж атб купити. Edited December 20, 2023 by irysska 6 Алцьона, спокусницЯ, Olima and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites