Lika_N 2792 Posted February 12 Хліба хочеться...от зараз теорію підтягну...і тоді,а то зараз хочУ,а потім..хрясь)) якась стає,і сил все нема. Дякую 1 Магда reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20620 Posted February 12 3 Наташшшка, Магда and Lika_N reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2262 Posted February 14 Мої чай з "таком" пити не хочуть, тому прийшлося пекти тутманик, бо в морозилці з літа лежала бринза, треба було її пристроїти. А ще щось хочеться зробити салат Мімоза. Наче її і не люблю, але вже з тиждень в голові крутиться цей салат. 6 Lika_N, Дяна, Natali06 and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted February 16 Оля, нагадала за Тутманік, дуже його люблю! Треба купити бринзу та спекти. Чудова випічка,постійно згадую Ені та дякую їй. 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted February 17 Запікала індичу ногу, дуже смачно вийшло. Чогось я їх раніше не брала. Накрутила в заморозку бендериків, трошки пожарила і їла з сметанкою, смачно! Пекла лимонний кекс, дуже смачний! Варила суп з лососевих хребтів, смачнющий, Вова завжди зимою просить. Пекла булки Осине гніздо, одна форма пішла до хазяйки з роботи на згадку про мій рік роботи з нею. Ще робила пельмені та солила скумбрію, навіть не знаю, що смачніше. От якось такось... 7 Магда, Lika_N, Наташшшка and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lika_N 2792 Posted February 17 БулЬкі)) В мене як сніг,так булки..сердце радую)) 7 Магда, Natali06, Справжня господиня and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2262 Posted February 17 Світлана, у тебе мабуть було якесь свято . Анжеліка, булЬкі зачётні 1 Lika_N reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted February 17 29 хвилин тому, Olima сказав: Світлана, у тебе мабуть було якесь свято . Ні, ніякого свята не було, я навіть того Валентина за свято не держу. Просто фотки накопичились, от і показала. В мене такий "чудовий" графік на роботі, що всі свята випадають на мої робочі дні!!! На Різдво 25 працювала, на Новий рік працювала 30,31 і 1, на Різдво 7 працювала, на старий новий рік 13 працювала, і на 8 березня буду на роботі. Ото тільки Вовин День народження 1 лютого як раз був перший вихідний після роботи, нічого особливого не готувала (коли?), як завжди його улюблене м*ясо по-французьки та ще нарізки якісь. Так шо в мене свято просто коли я вдома. 5 Olima, Lika_N, Магда and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted March 3 Знову улюблені Вовині ватрушки, 20 штук. Ото вже одну поцупив . Чебуреки були чи не показувала? І бабка з сиру кисломолочного та рису, смачна! 7 Магда, Дяна, Lika_N and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2262 Posted March 7 (edited) Хто таке пам'ятає? Соромно, але мене реабілітує що сгущенка власно зроблена в автоклаві. Edited March 7 by Olima 9 Дяна, Natali06, Lika_N and 6 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
AlenaT 2385 Posted March 11 Не тільки пам'ятаємо, але й часто робимо))) Нашвидкуруч... коли дуже терміново щось потрібно... Завжди пачка вафель та сгущенка у запасі є)))) 2 Olima and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted March 18 Робила на замовлення, трошки і нам перепало. Од Одного вже немає, ну ви поняли... 4 lana19, Lika_N, Наташшшка and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites