AlenaT 2 375 Опубліковано: 27 квітня, 2018 Наташ, восхищаюсь и снимаю шляпу!))) Очень рада за тебя, держу кулачки. Самое сложное- удержать потом то, чего добилась! От души желаю, чтобы у тебя получилось!!! 5 IRR, valuhka, natamylove та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 16 червня, 2018 Дівчата, хто сидів на Протасові? Питання є про зелені яблука. Де їх шукати зараз і чим замінити? До речі, на склянках в мене мінус 12 кг. 9 УкраІнка, fronya40, IRR та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 16 червня, 2018 @Grypana,Наташа, ти де пропадала, сто років тебе не чула??? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 16 червня, 2018 (змінено) Та тут я, тут! ))) А на форум заходила)), як гість)) Одним оком Змінено 16 червня, 2018 користувачем Grypana 4 lana19, fronya40, Elenka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 16 червня, 2018 А на форум заходила)), як гість)) Одним оком Сподіваюсь ти повернулась і вже не буде - одним оком Яуже рада твоїй появі 5 Grypana, Qween, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 червня, 2018 Наталочка! Ми дуже раді тебе бачити! А Протасовку добре знає наша Elenka 2 fronya40 та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 16 червня, 2018 @Grypana,Наташа, ти де пропадала, сто років тебе не чула???Де-де пропадала? Красу наводила : До речі, на склянках в мене мінус 12 кг. 3 Grypana, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 16 червня, 2018 До речі, на склянках в мене мінус 12 кг. Я з радості пропустила ТАКУ новину!!! Наталко, це УСПІХ!!! Молодчина! :flowerss: 4 inucya, lana19, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 червня, 2018 Дівчата, хто сидів на Протасові? Питання є про зелені яблука. Де їх шукати зараз і чим замінити? До речі, на склянках в мене мінус 12 кг. Наташа, как я рада тебя видеть! Вспоминала и скучала.Какой отличный результат! Умница! Поздравляю! Наташа, яблоки можно есть любые по цвету. Скоро будут летние, но от первых же челюсти сводят такие кислючие. Яблоки в протасовке для клетчатки. Иногда позволяла себе чуть больше на 1-2 если сильно хотелось. 4 fronya40, lana19, Grypana та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 червня, 2018 Я сейчас не худею. Храню, что есть...))) За год поправилась килограм на 8. Все в купе поспособствовало. Перестала заниматься пилатесом, т.к.сделала паузу после операции и забросила занятия, а потом все навалилось: болезнь мамы, дополнительные занятия сына, работа, домашняя работа, гормональные дела. Полюбила сладости, раньше мало их ела. В общем ,,привыкаю" к своей комплекции, все не так критично...пока. А если честно, то боюсь худеть, чтоб не постареть сильно, возраст критичный для этого. Если у кого есть опыт похудения в возрасте ,,второй молодости" поделитесь, пожалуйста. Можно в личку, если не хочеться публично. 3 inucya, fronya40 та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 16 червня, 2018 (змінено) Лена, Еленка! на склянках дуже гарно сидіти. Це прям про мене. Щоб не було обмежень в гастрономії. Обмеження тільки в розмірі. Ти худнеш поступово, підтягується, втягується те, що треба. Я побоювалася, що обличчя мене здасть)) Але підборіддя третє)))) друге))) поступово кудись зникало. І інша анатомія не висіла. ))))) Ніякого спорту. Іноді держу планку. Бо склероз й лінощі. Але я дуже багато хожу. Буває і 2, і 3, і 5 км. За рік з гачком скинула 12 кг, два розміру одягу. Не все так ідеально - 2 кг у відпустці повернула. Бувають плюси. Зараз знов мінусую, повертаю ті 2 кг, які туди-сюди, і так вже місяця три. Ось чому й захотіла посидіти на Протасові, щоб стрибнути далі. Й поки літо. Хліба майже не їм. Але від Бородинського не в змозі відмовитися. Картоплю не їм. Заміняю на квасолю, кабачки в перших стравах. Калорії не рахую. Буває, що зірвусь. Чебуреки, млинці. Але то, як ИРР каже - полєзно Солодке люблю, стриматися не можу. Друга молодість тільки починається! Робимо собі установку! Й вперед! Змінено 17 червня, 2018 користувачем Grypana 6 Elenka, Vilapo, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 17 червня, 2018 Наталочка, спасибо большое, за то что поделилась! Надо попробовать. На протасовке хорошо вес уходит, все подтягиваеться. Обязательно пройди до конца с выходом из диеты. У меня вес зафиксировался потом надолго. Научилась кушать правильно. Пробовала начать эту диету , не могу, только купленный кефир скисает.(( К стаканчикам присмотрюсь пристально.))) 4 Olima, inucya, Grypana та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2018 А на форум заходила)) Одним оком циклоп? Чебуреки, млинці. Але то, як ИРР каже - полєзно да-да валите все на нее, хто вср--ся- невiстка)) а я нашла на ютубе и подписалась одну тетку из Флориды, она со своим мужем работает на траке дальнобойщиками. И она сделала резекцию желудка и там все подробно рассказывает, как это происходило, сколько стоит и как она теперь питается. Таак было странно, что аппетит в таком колличесте пропал у нее. По сравнению с тем, что и сколько она ела и готовила ДО операции. Пирожки, чебуреки, всякие мексиканская, испанская выпечка, голубцы тоннами и все это она ела в прямом эфире . А теперь только бежала через мосточек схватила капустный листочек, как грица. И главное НЕ ХОЧЕТСЯ. Из ее всех видио я поняла, что можно есть всё, но МАЛО. А если хотите много, то надо какую-то гадость полезную бурду на воде сварить- типа кабачок, морк, лук, брокколи без масла и соли и хоть заешься )))) но это вряд ли получится. Воно нэ лiзэ, я пробувала. Но зато с утра встаешь тонкая,звонкая и прозрачная . И на одного доктора подписана, тоже живет в Америко,в Чикаго. Тоже худеет. Интересно рассуждает, грит худые тетки у них там, даже если страшные, все равно пользуются спросом больше, чем толстые, но красивые И оч. мотивируют его видио, я когда не ем хлеба и захожу в магазин, вижу у кого=то в руках батон, я готова его убить за него, потом прихожу домой анализирую чтой-то было, включаю его видио да-да все верно, так и надо, ты на правильном пути, детка https://www.youtube.com/watch?v=ykij-P8TO2o 11 inucya, Elenka, Qween та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 17 червня, 2018 @IRR, былу меня такой супчик боннский называеться. Мотивация была у меня страшная, быть самой себе красивой на пляжУ в Крыму. Неделю я откушала его и от нормальной вкусной еды отвернуло надолго. Видно так жалко было испортить результат. Кстати, и вес держался год на одном уровне. Тогда я еще в тренажерке немного занималась. Так вот супчик на третий день видеть не хочеться, а он за осную еду идет, а все другое только дополнением. Мотивация - страшная сила. Ну что сказать, пляж уже не мотивирует. Тетки разные раздетые и все чувствую себя комфортно в своем теле. Вот и я с ними.))) Идеальные фигуры только у 18 летних и то не у всех. Стала смотреть проще...Может зря... 3 fronya40, Lika_N та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 17 червня, 2018 А на форум заходила)) Одним оком циклоп? Чебуреки, млинці. Але то, як ИРР каже - полєзно да-да валите все на нее, хто вср--ся- невiстка) Почалось в колгоспі утро! Дратути! Вибачаюсь, ИРР. Ти казала, шо це не полєзно, це нєобходімо, це читинг)))))) А за циклопа отримаєш Нобеля по попелю! Мотивація для мене - похохай саму себе)) ( ось тут ИРРка повинна вставити 5 копійок))) Бо лаяти себе й жаліти можу. "И так сойдёт! вже не конає. 3 IRR, fronya40 та AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2018 Мотивация была у меня страшная, быть самой себе красивой на пляжУ в Крыму. лучче тока пляжи у Грипани))))))))терь мотивация это Испания. Бенидорм и пляжи Паненты под охраной голубого флага Юнеско Леночка, вообще конечно это мой метод худеть-худеть,потом плюнуть и купить штаны на 2 размера больше, но оно ж не остановится оно попрет и дальше 3 fronya40, Grypana та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2018 А вообще, Еленка, не придуривайся, ты всегда была худющая и красивая, толклась тут с нами за компанию )) толстая она иж ( бубнит) 3 fronya40, Grypana та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2018 Фрося, кажи я права? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 17 червня, 2018 О! Рада бачити вас знов тут. Я схудла на 5 кг і усе. На скляночках давним давності,апетиту зовсім нема,шлунок і не потребує більше,а вага стояла на місті. Зараз стала ходити пішки,кроки рахую. І ще купила палки для скандинавської хотьби.Бачу-5 кг пішло,але очам не вірю,на ваги боюсь ставати.. Мені здається ,що начебто то я стала стройніше,але.. У меня якийсь пунктик,аж заклинило,прям стала соромитися своєї ваги....я завжди була занадто худа,а тут гладкішаю так((((( я теж після операції пила гормони,валюти все на них. Рік тому ,в липні перестала пити,але така дуже справна.... Апетиту нема,їм по часам,але від цукерок зовсім не відмовилася. Я і так багато,що не їм,пару цукерок не змогла покинути...спробувала раз,і провалила цю змогу. Стала злою ))))) 4 Elenka, IRR, Grypana та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 17 червня, 2018 У Гріпани ні пляжів, ні куражів. Я вже дома А ось на Балтиці, то да. Пляжі саме те, що дохтур прописав. Людей мало. Захочеш комусь щось показати))), треба шукати человєка. 4 inucya, Elenka, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 17 червня, 2018 Ірр,права.. те же мені- товстуха..... 2 IRR та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2018 це читинг)))))) я такэ казала?? сдурiла мабуть яка ж я вумна дiвчинка буваю отворотясь не налюбуешься 4 Grypana, Elenka, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 17 червня, 2018 Скандинавська - це супер. Якщо ще по лісу, чи вздовж моря... Я ось на вєліке гоцала у відпусці... Стегна підтягувала. Стегна на місці. АААААА супер шрам на колінці на згадку є. 3 Elenka, IRR та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 17 червня, 2018 @Grypana,о! Велік це супер. Так,с палками я по лісу крокую. Подобається. 3 Grypana, Elenka та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 17 червня, 2018 "И так сойдёт! вже не конає. нам же трэба тебя замiж виддати. За мачо. ось знайшла, начебто такий. Смари-ка у него там за спиной и растительносьь-пырырода пальмы и наверное помидоры гдето внизу, все, как ты ))) 4 Grypana, Elenka, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах