Olima 2 180 Опубліковано: 10 травня, 2023 Оксана, не знаю що це за рослинами, але вона дуже гарненька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 10 травня, 2023 10 годин тому, спокусницЯ сказав: Специ флори, допоможіть. Викупила оте чудо. Що воно, як його і чи можна на балконі тримати?)))) Оксана, ось, що мені google сказав про це чудо: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 10 травня, 2023 Ось цікава стаття про цю рослинку https://agrarii-razom.com.ua/culture/kalceolyariya Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 10 травня, 2023 Так, це кальцеолярія. В мене колись була така, тільки червоно-гаряча. Дуже незвични в ній квіточки, такі собі сумочки висять. Зараз чомусь вона рідко зустрічається, а раніше була дуже популярною домашньою квіткою. Не бачила чомусь то фото від Алли, я б сразу написала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 10 травня, 2023 О! Мої ви виручалки! Дякую!!!!! Піду вивчати, що то за істотка така 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 25 травня, 2023 Сьогодні наша Лана задала мені питання: що то за дивна рослина, що всі іі хочуть? А квіти в неі є? Ну що мені ій було відповісти... це манія... хостоманія! Іми хостомани, трохи того.. схибені))) ну як можна не любити цю красу? 7DC0AF2B-0C8C-4469-B64A-ED549B558AC0.mov 2 2 lana19, УкраІнка, цифра та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 25 травня, 2023 (змінено) Хости це дуже красиво! Наталя, яка ж в тебе краса росте! Я їх теж люблю. В мене здоровенний кущ звичайної подорожникової, росте під яблунею. Ціеї весни від нього відкопала частину коріння і дала сусідці, бо в мене цей кущ забив навіть страусника. А як квітне, то так пахне! Ще в мене є хоста з вузькими ланцетовидними листями, квітне блакитними квітами. І є хоста з листями зеленими з жовтим краєм, але вона чомусь стає майже вся зелена, жовтий край зеленіє. Мабуть, треба її пересадити в більш сонячне місце, вона росте під старою абрикосою в тіні. Змінено 25 травня, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 25 травня, 2023 Світланко, дякую! Хости , які змінюють колір- хамелеони. З цим нічого зробити не можна. Хіба що посадити в дуже глибоку тінь, там вони ну може трішки довше простоять яскравими. Але потім все рівно позеленіють.. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 18 червня, 2023 Доброго і головне спокійного ранку, дівчатка! Королеву тіні я вам показала , а тепер трішки моіх королев сонця. )) 352436376_6028440347264976_2957158113423568586_n.mp4 354929535_5824401190992886_7877579025311703624_n.mp4 9 1 Живчик, Olima, musinka та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 18 червня, 2023 Наташа! Теперь я точно знаю, как выглядел домик-цветник, в который попала Герда, когда искала Кая. По идее - ты должна уметь колдовать! (так в книге было))) 3 1 Olima, musinka, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 18 червня, 2023 Наташа, яка ж краса! Я два рази передивилася. Це прям трояндовий рай! Особливо мені сподобалися жовті троянди. Ніяк не можу завести. Купувала троянду Чіп-і-Дейл, казали жовта. Так, вона тільки розквітне то жовта, а потім швидко колір блідне и получається вона блідо-жовтувато-розовата, майже слонова кістка та ще й в малинових цяточках зверху. Якось зовсім не те, що хочу. Хочу прям жовто-гарячу! Як в тебе! 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 19 червня, 2023 Свєточка, дякую! Маю дві королеви і обом низько вклоняюсь )) і все до землі))) Свєточка, здається меня, що Чіп і Дейл шраб. Так? Ще й не жовтий... якщо хочеш стійку жовту красуню, то тільки Керіо! Вона Ч/Г. Листя як воскове, колір квітки стійкий. Якщо хочеш ближче іі побачити, скажи. Я тобі зніму . А взагалі жовті троянди , то моя слабкість. От знайти стійку жовту витку поки не можу... то квітка згорає в перший же день, то не зовсім жовта, то не плетиста... так що , в мене ці процеси ( пересадки) безкінечні) 4 Olima, lana19, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 19 червня, 2023 18 годин тому, lana19 сказав: Наташа! Теперь я точно знаю, как выглядел домик-цветник, в который попала Герда, когда искала Кая. По идее - ты должна уметь колдовать! (так в книге было))) Не вмію!!! Бо якби вміла , то хоч трішки більше місця зробила... мало мені!!!! Не влазять всі забаганки(((( А якби вміла, то перше що б зробила, переселила краіну оркоzzстан і іі недолюдей на іншу планету!!! 5 musinka, Olima, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 19 червня, 2023 Наташа, у тебе рай, а не сад. Хочу до тебе в гості, саме коли квітнуть троянди. А в мене вперше розквітнув жовтий піон. Сорт не знаю, бо блокнот з записами з сортами де і що я садила, згорів на роботі, як орки взорвали її. Тепер чекаю, коли ще одна жовта розквітне, теж із нових і буду чи в інтернеті по фото звіряти, чи може у продавця цих піонів спитаю. 5 lana19, Наташшшка, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 19 червня, 2023 6 годин тому, Olima сказав: Olima, який аромат у жовтої півонії? Як у звичайної рожевої, яку я обожнюю, чи інший? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 19 червня, 2023 Таня, аромат не такий як у рожевої. Не такий насичений, можна в кімнаті на ніч залишати. І він зовсім не схожий на аромат рожевої піонії. 2 Наташшшка та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 19 червня, 2023 А в мене самі бур'яни( Кому відео з бур'янами? 2 lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 19 червня, 2023 Наталочка, не хвилюйся не одна ти такая. У мене частина саду заросла травою, чоловік косить її. Що залишилось, тепер стараюся не запускати. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 19 червня, 2023 39 хвилин тому, Olima сказав: Таня, аромат не такий як у рожевої. Не такий насичений, можна в кімнаті на ніч залишати. І він зовсім не схожий на аромат рожевої піонії. Зрозуміло. Зате незвичайно красива. Я, взагалі, люблю жовті квіти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 25 червня, 2023 Ну от, дочекалася! Зняла свої 8 огірків в ОГ і зірвала 6 кабачків! "Пішла жара!" Тепер тільки готуй банки та сковорідку під кабачки, Вова вже ручки потирає від захвату. Патисони ще в зародишу, а от кабачки повисували багатенько зав*язі. Якщо оті дощі не напортять, то наїмося. Вова спить і бачить оладки)))))) А гарбузів нав*язалося - мама дорогенька! Я ті плеті вже до сусіда через рабицю запхала, хай і йому ростуть. Помідори перші ще чекати днів 8-10, поки зірвати можна буде. Цього року в мене засада з помідорами. Купила пакетик помідор Санька, а це не Санька, а бозна що. Розсада виросла нормальна, схожість майже 100% була. Висадила, сиділи довго, не росли. А потім як рвонули! Виявилися індетами якими-то, мені вже по пояс, не кущі, а хащі! Китиці викидають дуже рідко, невеликі, зав*язь там майже не видна. Ото мені буде загадка, хоч би не чері якісь невідомі. Бо колись садила чері, а вони мілесенькі виросли і кислющі. Там на грядках вже справжні джунглі, хоч би хвороба не почалася. 3 Наташшшка, musinka та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 25 червня, 2023 В мене сьогодні була спроба висадити батат - не вийшло)) Як влізла в бур'яни, то і за батат забула. Завтра ще раз спробую)) 1 2 Дяна, Natali06 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 25 червня, 2023 Наташа, ніколи не вирощувала батат і навіть не їла. На що він схожий? І чого так піздно сажаєш, чи так його і треба садити? Читала, що для того батату в нас немає шкідників, тому родить добре. Замислилася... 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 25 червня, 2023 25 хвилин тому, справжня господиня сказав: Читала, що для того батату в нас немає шкідників, тому родить добре. Замислилася... Йому потрібно волога та тепло. А із шкідників його їдять слимаки та медведка. У мене 2 штуки батата перегризла медведка стебло, і хоч я їх знов посадила і вони прийнялися, але у розвитку ці два стебла відстають від інших. На смак батат на любителя, він трохи солодкуватий. Я тільки запікаю його, ніяких інших страв з ним не готувала. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 964 Опубліковано: 26 червня, 2023 Я лиш другий рік вирощую) Якщо вирощу в цьому році)) Батат боїться холоду, тому пізненько садиться. На смак дійсно на любителя. Ми трохи запікали з м'ясом - норм, сподобалось. Хоча, сорти ж є різні, мабуть, вони теж відрізняються за смаком. Я цей рік посадила сквоші картопляні, насіння від нашої Ані Радушки. Чекаю, вродить, чи ні і яке воно буде) 2 Natali06 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 26 червня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: Я цей рік посадила сквоші картопляні, насіння від нашої Ані Радушки. Чекаю, вродить, чи ні і яке воно буде) Що таке??? Вперше чую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах