Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06.04.2019 in all areas

  1. 6 points
    Магда

    Мука

    А ще, дівчата, хочу похвалитися. Я також таки купила "Зелений млин". Замовляла у виробника в пачках по 2 кг, 10 пачок обійшлися мені в 350,00 грн. і плюс доставка 87,00 грн. Вже і випробувала. Так от, борошно справді класне. В мене завжди проблема з тістом - я його "забиваю", не можу вгадати і вимісити легке тісто. Навіть, коли замішую в хлібопічці, потім при формовці воно в мене вихидить важке і не слухняне. Є в мене рецепт хліба, дуже простий, де треба вимісити легке тісто, раніше в мене цей хліб був щільний, з дрібними дірочками, а хотілося чогось легкого, гливкенького, з великими дірками. І ось, з зеленим млином в мене таки вийшов цей хліб! Зараз я вас заспамлю фотками
  2. 3 points
    Магда

    Формы и противни для выпечки

    Я також так роблю, найнадійніший спосіб, і стінки пергаменту, які виступають вище форми, підтримують пасочку рівненькою, коли вона підходить. Правда, коли я ще була "зеленою" у випічці, залишила зависокі борти над формою, і пергамент торкнувся верхнього розкаленого тену в духовці. Ох і палало! В електричній духовці були язики полум'я, як у каміні! Слава Богу обійшлося тільки переляком, але це теж досвід
  3. 3 points
    Qween

    Формы и противни для выпечки

    Ну вот... Сиди теперь и жди дивного чуда. Лучше, наверное, если бы сюрприз был - сразу, бац, и рецепт с формочкой. Как же ж теперь не прозевать и первее всех увидеть?
  4. 2 points
    AlenaT

    Формы и противни для выпечки

    У меня формы Днепроиндустрии. Смазываю стенки антипригарной смесью, на донышко кружок пергамента промасленый. Аж выпрыгивают!!!
  5. 2 points
    Vilapo

    Формы и противни для выпечки

    Прежде всего форму надо просто помыть и просушить. А дальше все очень просто, вариант 1. Стенки и дно формы смазываем сливочным маслом и по верху насыпаем муку, лишнюю стряхиваем. Такой способ называется "французская рубашка". 2 способ. Вырезаем пергамент на дно и стенки, чтобы хорошо держался в местах крепления, смазываем маслом. Лично я пользуюсь вторым вариантом.
  6. 2 points
    Miloviza

    Формы и противни для выпечки

    Её вообще как музейный экспонат надо выставлять. Я, конечно, любитель... но таки первый раз видела такое качество. Сталь как с танка сняли. Толщина такая серьезная.
  7. 2 points
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×