Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19.07.2023 in all areas

  1. 2 points
  2. 1 point
    natamylove

    Бекон домашний за 21 день

    Купить свиную грудинку,приготовить сухую смесь для посола из расчета 30 грамм соли на 1 кг веса свинины.,половину соли взять обычную и половину нитритную. Добавить в соль любые специи,я люблю использовать можжевельник,розмарин,смесь перцев. Натереть солью свинину и оставить в холодильнике на 7-15 суток,ежедневно переворачивать кусок. Если кусок весом до 1 кг,достаточно 7 суток посола,если до 2 кг то 15 суток. Затем вялим в холодильнике 21 день,обернув свинину пергаментной бумагой,чтоб не пересохла по краям. Можно подвесить,я вялю горизонтально на решетке.
  3. 1 point
    Максим Chef

    Чізкейк Снікерс

    Смачний десерт для всієї родини. Начинка: Творог - 800 г Цукор - 160 г Ванільний цукор - 10 г Яйця - 4 шт Вершки - 100 г Корж: Печиво - 340 г Масло - 180 г Карамель: Цукор - 100 Арахіс - 100 Вершки - 60 Масло вершкове - 30 Спосіб приготування: Розтопити масло вершкове на вогні та перетерти блендером печиво, все з’єднати та зробити корж; Поставити корж до холодильника; В миску виписати творог, цукор, яйця, ванільний цукор та вилити вершки; Все збити блендером та залити зверху на корж; Поставити чізкейк в розігріту до 190 С (374F) духовку на 25 хвилин; Дати чізкейку вистити; Карамель: Розтоплюємо цукор на маленькому вогні, додаємо вершки кімнатної температури та масло; Додаємо обсмажений арахіс та покриваємо чізкейк карамеллю; Смачного!
  4. 1 point
    natamylove

    Бекон домашний за 21 день

    Я ее мою,так как специи,если не смыть потом горчат,я ее обсушиваю целый день на столе,или подвешиваю на ночь,чтоб она совсем подсохла. А потом отправляю в холодильник,переворачиваю ее,проверяю. Вот посмотри сколько у меня всего в холодильнике вялится. Я четверть купила свиньи,есть где разгуляться
  5. 1 point
    Ми впевнені, це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану. Баклажан - 650 г Сіль, перець Оливкова олія - 20 г Цибуля - 180 г Перець болгарський - 100 г Зелена цибуля - 30 г Фарш із яловичини - 400 г Сухий часник - 2 г Кетчуп - 50 г Соєвий соус - 20 г Моцарела - 100 г Спосіб приготування: Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С (374 F) на 15 хвилин; Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; Натираємо моцарелу; На засмажені баклажани додаємо тушений фарш; Зверху кладемо базилік та моцареллу; Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С (392F).
  6. 1 point
    Млинці з кабачка на сковорідці Кабачок - 250 грам Картопля - 100 грам Зелена цибуля - 30 грам Куряче філе - 250 грам Яйце куряче - 1 шт Кукурудза - 60 грам Мука - 50 грам Сіль, перець Сухий часник - 2 грами Спосіб приготування: Натираємо на мілкій терці 250 грам кабачка та 100 грам картоплі; Віджимажмо кабачок та картоплю від соку; Ріжемо зелену цибулю та куряче філе; Додаємо 1 яйце та 60 грам кукурудзи, 50 грам муки та додаємо сіль, перець та сухий часник (2 грама); Вимішуємо; Розігріваємо сковорідку та наливаємо олію; Формуємо кульки та викладаємо на сковорідку; Смажимо при невеликій температурі з кожної сторони по 7 хвилин; Смачного!
  7. 1 point
    Максим Chef

    Торт за 5 хвилин

    Хочете приготувати десерт швидко та смачно? Універсальний рецепт для вас:) Печиво - 400 грам Сметана 20% - 400 грам Счущенка - 1 банка 2 банана Арахіс - 100 грам Какао Сік лимона Спосіб приготування: Подрібніть блендером 100 грам арахісу; Наріжте 2 банана; Додайте до печива сметану, счущенку, 2 нарізаних банана, подрібнений арахіс , сік лимона; Все перемішайте та викладіть на форму; Поставте десерт до холодильника на 2 години; Вийміть десерт з холодильника та посипте какао; смачного)
  8. 1 point
    Максим Chef

    Ідеальне тісто для піци

    Тісто: Дріжджі - 10 г Вода температурою 35С (95F) - 255г Мука - 500 г Олія оливкова - 45 г Сіль - 10 г Цукор - 10 г Приготування: 10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою 35С (95F), розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились; В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все; Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами; Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто; Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування; Робимо три порції тіста; Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою; Тісто підходить 1,5 години; Стіл посипаємо мукою Семолою, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху Семолою також. Якщо у вас тільки звичайне борошно, посипте трішки звичайним борошном; Формуємо піцу; Соус: Томати палаті - 120 грам Базилік - 2 листочка Оливкова олія - 40 грам Сухий часник - 2 грами Перець, сіль Приготування соусу: 120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль; Збиваємо все в блендері; Наш соус готовий; Начинка: Шампіньйони - 45 грам Сир моцарела - 200 грам Соєвий соус - 20 грам Цибуля - 20 грам Томатний соус - 120 грам Салямі - 100 грам Болгарський перець - 30 грам Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії; Нарізаємо цибулю; На піцу зверху намазуємо томатний соус; Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби; Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху; Ставимо в розігріту до 250 С (428F) духовку та випікаємо 15 хвилин; На приготовану піцу викладаємо базилік та насолоджуємося;
  9. 1 point
    fronya40

    Фруктова галета на заквасці

    Ингредиенты: 130 гр житнього борошна 30 гр пшеничного борошна 40 гр закваски 1/2 ч.л соди 1 с.л цукру 1/2 ч.л солі 40 гр олії 65 гр окропу В подрібнювач від міксеру( в мене самий звичайний і невеликий)- борошно,сода,цукор,соль,закваска. Вжик і отрималась маса. Туди влити окроп з олією. Вжик і готовий колобок. Це дуже бистро. Цей теплий колобок я відправила у холодильник. На 1 годину. А можна і на 1 добу. А далі все як звичайно- розкачати блин тоненько,десь 3 мм ,фрукти ( за вашим бажанням) пересипати крохмалем,виложити,цукру я положила 1 ст.л,заліпила края як всі галети. І в духовку на 170 гр. Дуже смачна!
  10. 1 point
    Магда

    Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)

    А я знову зі звітом і подякую Щойно за обідом пів хлібини з'їли, і тут же ж за обідом вирішили, що це наш найулюбленіший хліб. Я вже й не пам'ятаю коли пекла якийсь інший, за замовчуванням печу тартін)
  11. 0 points
    Собрала чемодан. Положила вину, войну. Жемчуг, паспорт, внутренний вой, страну. Скорбь, крик с открытым молчащим ртом. Собрала чемодан. Положила в него дом. Взяла зиму с собой, в себе, не могу весну. Взяла память, но вряд ли к ней прикоснусь. Взяла прапор, ярость, бессилие, боль. Взяла гордость за то, что этот флаг — мой. Omnia mea mecum porto и Дом там, где мы. За эти две мантры держусь уже две войны. Как я вообще держусь? Натянула струну. Ветер заденет — пойду с песней ко дну. И вот там, на дне океана, под толщей льда, Где нет русских танков (хоть тут) И спит волна, Кину якорь, Открою чемодан. Чтоб оттуда достать дом, И хотя бы там Найти мир, Покой, В третий раз посадить цветы, И у дома поставить знак: «ТУТ НЕТ ВОЙНЫ». Только вот в чемодане и в каждой клетке меня, Рядом с жемчугом и паспортами лежит война. Стоит выдохнуть, открыть чемодан, тут как тут Доброй русской ракетой в дверь: тук-тук Добрый русский товарищ пришёл меня спасать Долго шёл, но его доброте и до дна достать, Добрый русский товарищ на военном корабле Изнасилует по любви и по простоте. Собрала чемодан. Положила вину, войну. Жемчуг со дна на память, свою страну. Скорбь, крик с открытым молчащим ртом. Собрала чемодан. Положила в него дом. Stanislava Orlovska
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×