Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 23.10.2023 in all areas

  1. 3 points
    natamylove

    Червоний оксамит з Орео

    Ингредиенты: Бісквіт 2 яйця 90 гр масло вершкове розтоплене 100 гр цукру 140 гр кефір, молоко або сметана 30 гр олія без запаху Фарбник червоний любий Розпушувач 180 гр борошна Крем 400 мл вершків для збивання (у мене 26% вже були з цукром) збити Якщо вершки без цукру, додайте 100 мл сгущенки або 150 гр цукрової пудри 15 гр желатину 200 гр печива Орео Метод Бісквіт Все з'єднати, краще міксером. Яйця (жовтки з білками) не відокремлювати. Випікаємо 7-10 хвилин 180'С. Бісквіт випікаю 60×40 см тонким шаром на листі, потім розрізаю навпіл. Крем Додати набухлого та розігрітого желатину. Розкришити печиво Орео. Торт роблю в прямокутній формі, розмір 30×40 см, висота 5.5 см. Зібрати торт і в холодильник на ніч. Покрити шоколадной глазур'ю.
  2. 2 points
    Ингредиенты: ТІСТО: гарбуз 200 г борошно 200 г цукор 200 г яйця курячі 2 шт. масло вершкове 100 г родзинки 1 склянка розпушувач 1 ст. ложка цукор ванільний 20 г сіль щіпка СИРОП: вода 150 мл цукор 4 ст. ложки апельсин 1\3 шт. лимон 1\2 ш Метод Гарбуз попередньо нарізати на кубики і запекти в духовці до готовності. Подрібнити запечений гарбуз у неоднорідне пюре. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. Додати борошно та розпушувач із сіллю. Додати пюре з гарбуза. Добре збити. Додати яйця і все ще раз добре збити. Додати промиті та висушені родзинки. Добре вимішати. Викласти тісто в змащену маслом форму для кексів. ( Можна випікати як одним великим кексом, так і маленькими порційними кексами) 50 хвилин при 180*С до сухої палички. Обов'язково перевірте сухою паличкою чи пропечений кекс, якщо паличка виходить волога, то ще випікайте кекс 10-15 хвилин. Для сиропу апельсин і лимон порізати кружальцями. Додати цукор та воду. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин до невеликого загусання сиропу. Готовий випечений кекс проколоти дерев'яною паличкою наскрізь і залити зверху порціями весь сироп, розподіляючи його по всій поверхні кексу. Дати вистояти кексу 1-2 години. На цей раз я не просочувала сиропом кекс, а покрила лимонною глазур'ю. Гарбуз сорту Хоккайдо, тому такий яскравий колір у тіста. Гарбуз попередньо запекти в духовці або в мікро без додавання води. 200 гр - вага вже запеченого гарбуза. Україна Кривий Ріг Війна росії з Україною День 607
  3. 2 points
    Ех, шкода такого вже нема, теж любила цієї марки булгур. Наташа підсадила на булгур з овочами.
  4. 2 points
    От такий булгур я раніше покупала для плову. Дуже хороший! В цієї марки ще були мілкий зовсім і середній.
  5. 1 point
    Elenka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Неля, конечно поделюсь. Все просто.1 луковица, 1 небольшая морковь, 1 перчина лучше красная, 1помидор,1-2 з.чеснока, 1-2ч.л том.пасты, 1ст.булгура, 2 ст.кипятка, из специй паприка, черный перец, тмин(у меня хмели-сунели),сухая мята. Я готовила в скороварке. Овощи порезала мелкими кубиками, морковь на крупной тёрке. Обжарина до прозрачности лук на раст.масле, потом добавила морковь, до мягкости довела, мелко порезанный чеснок, затем перец, потушила все немного. Добавила томатную пасту, чуть обжарила ее, затем помидор без шкурки, порезанный мелкими кубиками. Добавила щепотку сахара, специи (я добавила 0,5ч.л. сладкой сухой паприки, немного перца черного и хм-сунели, мяты неб.щепотку)+1ч.л. соли. Затем добавила 1ст.булгура. немного его обжарила с овощами, затем добавила горячую воду. Готовила в скороварке 15 минут.интересный вкус. Читала, что можно готовить плов из булгура. Не пробовала. Из ячневой крупы с мясом и томатом готовила как-то, вкусно.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×