Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04.11.2023 in all areas

  1. 4 points
    natamylove

    Рулеты аля плацинды

    Я вже і з сиром зробила,солодкі,дуже легке тісто.
  2. 1 point
    спокусницЯ

    Кекс "Зебра"

    Ингредиенты: Яйця 4 шт ( 240 г) Цукор 320 г Сметана 250 г Маргарин (масло) розтоплений 100г Сода 0,5 ч.л Борошно 360 г ( 200+160) Какао 40 г Розпушувач 2 ч.л з гіркою. (1+1) Кекс "Зебра" Для початку тару, в якій будете робити тісто, зважте і запишіть вагу. В миску вбиваємо яйця, додаємо цукор, сметану, маргарин( масло), соду. Все ретельно перемішати, я це роблю міксером. Отриману масу розділити на дві однакові частини, по вазі. Ось для чого ми зважували тару перед початком приготування. В одну частину додаємо 200 г борошна+1ч.л. (з гіркою) розпушувача. В другу частину додаємо 160 г борошна + 40 г какао + 1ч.л. (з гіркою) розпушувача. Форму ( 30 см в діаметрі) застелити папером для випічки. Тісто викладати по ложці, одну білого, одну шоколадного, потім на білі плямки викладаємо шоколадне... ось такий, рівненький виходить кекс на 1 порцію, в формі на 30 см діаметром А це "шмат бедра Зебри" в тій же формі, 30 см, але на 2 порції. Випікалось дуже довго, після 40 хв температуру зменшила до 165 градусів, щоб пропікся раніше, ніж згорів) Більше так не буду робити. Більше порція, більше форма! Тоді швидше пропікається, меньше висихає і вище підніметься. Смачного! Україна Житомирська область Війна росії з Україною День 618
  3. 1 point
    Elenka

    Паста из соленых перцев чили

    Наташа,думаю, что если запах нравится, то можно перебивать. В чистые сухие баночки, чуть масла сверху и в холодильник. Получится вкусная перцовая аджика. Острота немного уходит при хранении. У меня сын и муж любят такую пасту с борщом. Можно добавлять как приправу в блюда.
  4. 1 point
    Не знайшов де тут новачки вітаються зі старожилами. Ця тема на цей час найцікавіша для мене, тому вітаю всіх тут. Заразом апну саму тему
  5. 1 point
    Справжня господиня

    Рулеты аля плацинды

    Оце ти молодець! Треба і мені спробувати з сиром.
  6. 1 point
    Elenka

    Кекс "Зебра"

    Оксана, у меня такой же рецепт из детства. Помню его, потому что любимый и один из первых, которые начала печь сама, лет в12-13.
  7. 1 point
    спокусницЯ

    Рулеты аля плацинды

    це точно! Фото- проковтнути язика. Светочка, дякую, за рецепт, ставлю в чергу, на перше місце ( як тільки синуля дожує те що вже є)))
  8. 1 point
    Справжня господиня

    Рулеты аля плацинды

    Наташа, от і добре, що рулети все підберуть, що завалялося в холодильнику. А якщо це тісто розкачувати не великим пластом, а квадратиками десь 10х10, начинка тушкована капуста і загорнути, як налисники - то будуть молдавські пиріжки Верзере. Я раніше пекла, вони як семкі, в рот кидаєш і кидаєш.
  9. 1 point
    natamylove

    Рулеты аля плацинды

    Так,я з цього тіста зробила рулети з картоплей,печінкой та яйцем. Дякую за тісто.буду ще робить з сиром,капустой.всі залишки з холодильника можно перетворити в смачний рулет
  10. 1 point
    natamylove

    Рулеты аля плацинды

    Супер,я ще буду робить ці плацинди,ми їх влупили всі в один день. Вони дуже смачні ДУЖЕ
  11. 1 point
    Справжня господиня

    Рулеты аля плацинды

    Наталка, то такий пергамент, що до нього прилипає. Я іноді печу на біломіу пергаменті з АТБ, він дуже добрий, сіліконізований. А взагалі пользуюсь вже років 10 чи більше тефлоновими килимками, в мене їх аж три. До них НІЧОГО не прилипає, миються просто вологою губкою. Ось придивиться В мене два протвиня в духовці і на кожному постійно лежить по килимку. І ще один маю великий, він більше протвиня десь на 5-7 см зо всіх боків, я його стелю якщо треба, щоб під килимок не затікало (типа м*ясо тушкую чи овочі). А от на силіконовому коврику мені не подобалося пекти, бо знизу погано пропікалося. Краще купи такий тефлоновий лист і горя мати не будеш. То мені присилала з Одеси Танча з ворожого форуму.
  12. 1 point
    natamylove

    Рулеты аля плацинды

    Девочки,я их спекла,вкусно супер.особенно остывшие,но они прилипли у меня к пергаменту,сахарный сироп подтек и все прилипло. След раз я буду печь их на силиконовом коврике
  13. 1 point
    Магда

    Рулеты аля плацинды

    Ой, Свєта, це ти мене захвалиш Дякую за таку високу оцінку
  14. 1 point
    Справжня господиня

    Рулеты аля плацинды

    ВАУ!!!!!!!!!!!! От зразу видно руку майстра! Не дарма в Наталі в профілі зазначено "профі". Ну просто картинка з кулінарного дорогого журнала, от же ж красиві! Рівненькі, гладенькі, не те що мої коряві незграбні. Наталочо, дякую за приємні хвилини, що подарувала мені своїм фото.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×