Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 15.12.2023 in all areas
-
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 4 others reacted to Olima for повідомлення в темі
У мене Водафон, дома тільки домашній інтернет Київстар, то нічого страшного, посиділа на мобільному інтернеті Водафон. А я на днях приймала участь у лотереї для військових, розігрувався гном, то мені сьогодні подзвонили і сказали, що я його виграла . -
4 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Дяна and 3 others reacted to musinka for повідомлення в темі
Я рафіновану олію беру на оптовом ринку великими пляшками. Ну і ніколи акції в маркетах не оминаю. Зараз ще рідко, но і з гуманітарки перепадало.Так що запас завжди є. Смажу рибу, котлети, пиріжки,оладки на базарому маслі паренки. Чи могу суміш з рафінірованим налити на пекельню. На одному рафінірованому перестала смажити, якесь воно не те стало для смаження. На хліб не мастим,і в гарніри ніколи не додаємо. А вот салати різноманітні часто роблю: і овочеві і традиційні шуби-олів'є, і сиркові. А ще роблю часто на перекуси рулети з лаваша. Майонез,'який сир з баночки (або плавленний сир, яйця, люба консерва в маслі (лучше тунець салатний), якщо є то і ікра (дешева з мойви, трескі). Могу і печень тріски туди добавити. Все змішую, намазую на 2 листа лаваша, складаю і скручую у плівку. А остатки майонеза, якщо довго не встигаю вчасно використати, то значить роблю Тертий пиріг. Тоді ц мене подвійне використання продуктів. І майонез старий і застаріла варення/повидло в хід їдуть. Зараз як раз такий случай - духовка пече Тертий пиріжок. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Дяна and 2 others reacted to musinka for повідомлення в темі
Наталка, Ириша, і я з вами! Така ж сама ледача. Хоча той майонез, свій, легко робити, та і часу не займає, но вже пару років як перестала його робити. Магазинний купляю без всяких заморочек . Но купляю тіки майонез, і жирністю не меньше 67%. Соуси низкожирності даже по самим цікавим акція я не беру. Полюбляю майонез Щедро. Там зараз таки цікаві пропозиції - і на авокадовій олії, і на гарбузової, і просто на яєчних жовтках. Зараз ще на кунжутній олії появился, но я такий ще не брала. Стараюся брати велику пачку, так вигідніше. І коли на велику пачку хороша акція, то по цені получається пляшка олії. Я олію рафініровану і так не встигаю купляти, багато уходить на випічку. Так ще і на майонез треба расходцвати. І 250 г масла для мене це забагато свого майонеза, бо його треба швидко расходувати. Всяких стабілізаторів перестала боятись. Все рівно не там, так в другому продукт і наїмось. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 2 others reacted to Olima for повідомлення в темі
В одному селі нашого району збирали кошти на смаколики для зсу і виставили на розіграш цього гнома, було 40 номерків, ну я і взяла номер 7 і 37. Виграв номер 37. Навіть і не думала про виграш, забула за цю лотерею, і сьогодні мені подзвонили, а я не можу вкумекати, хто мені дзвонить і каже про виграш, я першу секунду навіть подумала, що шахраї . Ще мені його не передали, бо це в селі рядом, а сьогодні у нас тут стільки снігу намело, що жуть. -
2 points
Закуска из сельди праздничная
fronya40 and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Селедка большая 1 шт. Яйцо вар. (только белок) 1 шт. Морковка маленькая вареная 1 шт. Сырок плавленный мягкий 1 шт. Луковица маленькая 1 шт. (лучше белая или синяя) Масло слив. 10 -15 г Горчица 1 ч.л. Зеленый лук 2-3 пера Селедка нужна среднесоленая и чем крупнее, тем лучше. Я для этого блюда солю сама заранее. Селедку выпотрошить, снять шкуру. Брюшко мясо не отрезать, сохранить как можно целее. Нам важна ширина селедки! Снять аккуратно 2 филе с костей, сохраняя как можно аккуратнее их целостность. Это самое сложное в рецепте, дальше пошло все проще. Удалить все реберные кости, мелкие косточки по желанию.Филе кладем на доску, очень острым тонким ножом ведем вдоль филе, срезая мясо на толщину прим. 4-5 мм. Самый тонкий край у хвоста срежем. Так же делаем со вторым филе. Т.е. должны получится 2 пласта филе одинаковой толщины по всей поверхности. Срезанное мясо измельчим в мелкий кубик. Белок яйца, половинку морковки, луковичку (можно половинку) - порезать небольшим кубиком. Луковы кубик можно немного подмариновать, еще вкуснее будет. Плавленный сырок натереть на мелкую терку. Вмешать в него мягкое масло, горчицу, раздавить вилкой до однородной пасты. В эту пасту добавить селедочный кубик и яйцо, морковку, лук, мелкопорезанный зеленый лук - все аккуратно перемешать. На столе положить пищевую пленку, сверху одно филе мясом вверх. По всей длине рыбы разложить эту массу, накрыть сверху вторым филе (мясом вниз) ВАЛЕТОМ, подправить руками форму, чтобы было красиво. Аккуратно плотно закрутить получившийся рулет в пленку как конфетку. Положить в холодильник минимум на ночь. Для подачи пленку снять, нарезать рулет тонким острым ножом на порции толщиной прим. 2-2,5 см, красиво выложить на блюдо. ЭТО ОООЧЕНЬ КРАСИВО И ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!!!! Девочки, это один из хитовых моих заказов! Всегда по 2 селедки заказывали! Я писала дольше, чем это делать. Можно все заранее приготовить, время только на подготовку селедки надо. Завернутый в пленку рулет можно хранить в холодильнике несколько дней, проверено. Ну и яйца-овощи я беру из общего котла, все равно для праздника будете варить и яйца, и др. Рецепт подсмотрен в одном нашем ресторане, разгадан и приготовлен. Там вместо плавленного сырка был крем-чиз типа Филадельфии, я упростила рецепт. Один из вариантов подобной закуски. Выбирайте, что больше нравится. 399180926_375117475084771_4485696071434092209_n.mp4 -
2 points
Мандариновий десерт
fronya40 and one other reacted to Максим Chef for повідомлення в темі
Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового свядкового десерту! Склад: Мандарини - 600 г Желатин - 15 г Вода - 150 г Йогурт - 800 г Цукор - 100 г Желатин - 18 г -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Магда and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
В мене майонез йде всюди. Вова додає в пельмені, може в макарони трошки, варені яйця в нас на вечерю теж обов*язково з мазіком. Дуже часто додаю в соус для тушкування м*яса чи тефтелів. Іноді можу просто на хліб намазати і з*їсти. Можу вінегрет заправити мазіком, салати бурякові чи морквяні теж. От недавно Шубу з?їли, туди треба. М*ясо по-французьки чи піца - треба? треба. Не скажу, що часто його вживаю, але досить регулярно роблю, майже завжди є в холодильнику. Роблю на 250 мл олії і це мені на 2 неділі. А рафінована олія в мене вдома завжди стратегічний запас мінімум 3 бутилки стоїть. Як акція в магазині, так і берем. От і позавчора в Варусі знов 2 бутилки купили. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Olima and one other reacted to irysska for повідомлення в темі
Лінюся, так. Я робила майже завжди на вершках 10%, то якось зараз мені вони як помиї, а ціна .... А так купив по акції і добре. На склад я не дивлюся, все воно не корисне. Я беру або Королівський смак, або Чумак, Оліс, крайній випадок Щедро. Все 67%. Я взагалі вже давненько перестала задумуватися, корисно чи ні. Хочеться чипсів - їм, хочеться ще якої гидоти, наприклад намазки Пікнік - їм. А все літо на дачі на перекус мівіну їла. Отак от 🙂 -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Olima and one other reacted to Магда for повідомлення в темі
А ми якось майонез взагалі не їмо, я його і не купую, і не роблю. Дівчата, а куди ви його кладете, крім салатів? Салати олів'є, шубу, мімозу у нас не йдуть, я їх ніколи і не роблю. Всі інші салати заправляю або олією, або роблю легенький такий соус а ля майонез, але олії зовсім трішки, гірчиця в зернах, лимонний сік і різні травички, все перетерти і злегка взбити. -
1 pointСлава Богу і нашим збройним силам!
-
1 pointНа Кропивницький. Ракеті капут.
-
1 point
-
1 pointОля, який приз ти гарний виграла! Поздоровляю! Гарну справу зробили в селі, порадували наших захістників смаколиками))) А ми снігу ще і не бачили. Мороз був невеличкий, а сніг тіки трохи землю притрусив і розтанув відразу.
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Olima reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Оля, а якщо зробити з капусти бігус, теж не будуть їсти? Або вареники з капусти зробити. Які в тебе "Галі балувані". -
1 pointце те, що я можу їсти постійно разом з пельменями, олів'є і шубою
-
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Тю на тебе! Ти шо, сама не робиш той мазік??? Іруська, нема в мене на тебе нормальних слів, тільки нецензурні! Скажи, шо ти пошуткувала. Я навіть не знаю, де той майонез продається і цін не знаю, бо з 2006 року роблю його сама. Ну ти здивувала... -
1 point
Самый лучший завтрак
Natali06 reacted to Максим Chef for повідомлення в темі
Це швидкий та простий рецепт, який приготувати зможе кожен! Приготуйте цей рецепт своїм рідним вони будуть у захваті! Вода - 200 г Сіль - 2 г Вода - 70 г Борошно - 270 г Олія - 50 г Дріжджі - 8 г Перець 80 г Цибуля - 60 г Помідор - 160 г Кріп - 6 г Яйця - 4 шт -
1 point
Моя новорічна ялинка
спокусницЯ reacted to Алцьона for повідомлення в темі
Вітаю в ялинковій темі. Ми вже з ялинкою. Цьогоріч Микола раніше прийшов, то і 'робочий кабінет' раніше йому треба. Ну і очікування свята набагато емоційніше, ніж післясвяття, тому саме час любуватись ялинкою і чекати дива. і куди ж нам без залізниці)) -
1 point
Різдвяний пиріг
fronya40 reacted to Максим Chef for повідомлення в темі
Цей швидкий та простий рецепт приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши вершково-мандариновий десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового різдвяного десерту! Мандарин 450 г Желатин 10 г Вершкове масло 150 г Печево 380 г Вершковий сир 200 г Цукрова пудра 150 г Йогурт 220 г -
1 point
Гарбузовий кекс із родзинками та цитрусовою заливкою
Пампушка reacted to Фрекен Бок for повідомлення в темі
Ингредиенты: ТІСТО: гарбуз 200 г борошно 200 г цукор 200 г яйця курячі 2 шт. масло вершкове 100 г родзинки 1 склянка розпушувач 1 ст. ложка цукор ванільний 20 г сіль щіпка СИРОП: вода 150 мл цукор 4 ст. ложки апельсин 1\3 шт. лимон 1\2 ш Метод Гарбуз попередньо нарізати на кубики і запекти в духовці до готовності. Подрібнити запечений гарбуз у неоднорідне пюре. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. Додати борошно та розпушувач із сіллю. Додати пюре з гарбуза. Добре збити. Додати яйця і все ще раз добре збити. Додати промиті та висушені родзинки. Добре вимішати. Викласти тісто в змащену маслом форму для кексів. ( Можна випікати як одним великим кексом, так і маленькими порційними кексами) 50 хвилин при 180*С до сухої палички. Обов'язково перевірте сухою паличкою чи пропечений кекс, якщо паличка виходить волога, то ще випікайте кекс 10-15 хвилин. Для сиропу апельсин і лимон порізати кружальцями. Додати цукор та воду. Кип'ятити на малому вогні 5 хвилин до невеликого загусання сиропу. Готовий випечений кекс проколоти дерев'яною паличкою наскрізь і залити зверху порціями весь сироп, розподіляючи його по всій поверхні кексу. Дати вистояти кексу 1-2 години. На цей раз я не просочувала сиропом кекс, а покрила лимонною глазур'ю. Гарбуз сорту Хоккайдо, тому такий яскравий колір у тіста. Гарбуз попередньо запекти в духовці або в мікро без додавання води. 200 гр - вага вже запеченого гарбуза. Україна Кривий Ріг Війна росії з Україною День 607 -
0 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
musinka reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Когда в России говорят о фашизме, в первую очередь нужно вычищать его идеологию из своего дома: * Призывы к геноциду и расизму недопустимы и должны быть наказаны, где бы они не звучали: - Российский журналист Антон Красовский в отношении украинских детей призывал: «топить таких надо было, бросать в реку с бурным течением» и «в смерекову хату забивать и жечь этих детей». - Депутат ГД РФ Андрей Гурулев в студии шоу Соловьёва призывал: "Полностью уничтожать украинские города и превращать их в труху вместе с Киевом, чтобы от них оставались только одни руины". - Депутат ГД РФ партии "Единая россия" Олег Матвейчев: "Такого понятия как Украина и украинцы в будущем вообще не должно больше существовать". - Сам Соловьёв неоднократно призывал:" сметать с лица земли города Украины такие, как Харьков и Киев и сбрасывать ядерные бомбы на страны Европы". - Ведущий радио "Комсомольская правда" Сергей Мардан:" Призывал искоренять и уничтожать украинский язык на всех территориях". - Депутат А. Диденко (ЛДПР) заявил, что "Никакого украинского языка быть не должно. Это язык врага и он чудовищный". - А В Георгиевском зале Кремля покойный Владлен Татарский на всю страну радостно утверждал:"Всех поздравляю! Мы всех победим, всех убьём, всех, кого надо, ограбим! Всё будет, как мы любим! Давайте, с богом". * Примеров таких на самом деле очень много, не говоря уже об идеалогии захвата чужих территорий и его последствий. * И главное, то что все знают из Википедии и фактов: - Эмблема «Z» это символ 4-ой полицейской моторизованной дивизии СС. - План «Z» — название, которое было дано запланированному с 1939 по 1944 годы переоборудованию и расширению германского флота подписанного Гитлером. - Станция «Z» — здание за территорией концлагеря в котором производились массовые убийства. - Что касается символа "V" который немецкие нацисты устанавливали в оккупированных городах. Этот символ имели право носить только старейшие члены SS. - Так, знак "V" был установлен нацистами в Париже, Варшаве, Кракове и Осло. - Даже в сериале " 17 мгновений весны" символы "Z" и "V"обозначены и показаны на стенах и шевронах солдат нацистской Германии. * Правильно сказал Суворов: "Для измены Родине достаточно лицемерия". А Уинстон Черчилль его дополнил:"Фашисты будущего будут называть себя антифашистами"...... -
0 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня reacted to Магда for повідомлення в темі
Нє, з усього перерахованого, я можу тільки салат з буряка, а в піцу чи м'ясо по-французьки ніколи майонез не додавала. Справді, скільки людей - скільки і смаків. -
0 points
Кухонні посиденьки (балачки)
musinka reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ні, в нас тривогу чула, але тихо. Може, ще дальше полетила, хай їй грець((( -
0 pointsНад нами ракета тіки пролетіла, а скоріше що дві.Ґул стояв, аж в домі, закритими вікнами і робота чим телеком, чутно добряче було. Вот куди тіки? Скоріше за все сусідню область знову. Тревога пішла тіки через 3-4 хвилини.
-
Newsletter