Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01.03.2024 in all areas

  1. 1 point
    Natali06

    О дрожжах...

    Дівчата, дивіться які я сьогодні дріжджі купила! Ще не знаю, щоб хотілося спекти, але не змогла пройти повз. Я так розумію, що це покращена версія моіх улюбених харківських дріжджів( фото 2)
  2. 1 point
    Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    З задоволенням би погодилась! Ех...
  3. 1 point
    Нічо не знаю, хочу налісничків Приїзди, все є, навіть біле домашнє сухеЯ теж кролика в сметані люблю найбільше. Майже) Свекор тримає. Багато))
  4. 1 point
    Наталка, чи в тебе ферма кроляча? Щось ще ви їсте, крім кролів?
  5. 1 point
    Що їмо, що їмо Кролика ми їмо. І не треба тут про присмак і так далі Насмажать налісничків, напечуть пиріжечків, делікатесів наваяють і несуть, і несуть А ти тут давись кроликом
  6. 1 point
    Вчора накрутила аж три таких порції. Картопля+варене м*ясо+цибуля+гриби. ДУЖЕ смачно!!! В заморозку!
  7. 1 point
    Хек в клярі, наша вечеря. На обід була пица і крильця мариновані запечені в духовці.
  8. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я івасі купила, ну от наравиться ця рибка мені. А тепер то чай попиваю, то водичку .
  9. 1 point
    Я сьогодні знов 3 штуки того Матіаса купила, бо вчорашнього вже нема. В нас у Варусі продають два Матіаса - з головою і без голови, різниця в 10 грн на кг. Так без голови чомусь крупніше і красивіше. От жеж смачна та рибка!
  10. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    І у нас був суп з домашньої курки, сушеними білими грибами і тоненькою яєчною лапшою) І матіас ми теж полюбляємо)
  11. 1 point
    Сьогодні наварила супчику з каркасу домашньої (фермерської)курки, заправила тим, що знайшла в морозильнику, бо чистила ящики. Картопля, морква, цибуля, кукуруза, горошок, перець, квасоля спаржева, тоненька вермішелька, зелень. Вова такий супчик називає польський.Смачно, легенько на шлунок. Зварила кашу пшоняну, є тефтелькі в соусі. На вечерю нажр поїла цілу сілетку матіас, яку купила вчора в Варусі. При мені винесли новий лоток і мені вибрали самі великі, 3 штуки більше півкіла. От жеж смачна та сілетка! Я б їх всі три лупанула, але побила себе по руках і губах і залишила на завтра.
  12. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все
  13. 1 point
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ируся, я тех роблю такі котлети. Раніше хліб крутила разом з рибою і салом. Но он тоді ставав якийсь слизкий, що мені не дуже подобалось. Потім я стала робити так - рибу і сало на м'ясорубці, а хліб в измельчителі с ножами (блендером ). Получались розсипчаті крихти, які я висипала в фарш. Ці крихти мені здається робили фарш пухнастим і впитували в себе усю вологу.
  14. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    На вихідних робила торт Бите скло. Робила його в скляній формі, щоб не виймати його, а відразу з неї нарізати і їсти.
  15. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Лаваш з тунцем, його полюбляє синок, саме він його і замовив.
  16. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я сьогодні хліб пекла. Я якось писала, що ніяк не можу відновити свою закваску, так от - я її таки відновила! Вичитала у Оленки Желєзняк про те, що, можливо, заквасці не вистачало кислоти - додала пару розморожених вишеньок, тиждень десь ще погралася з нею, і в суботу замісила відразу подвійну порцію, а сьгодні спекла три гарненькі чималенькі тартіни. За тиждень зібралося чимало залишків закваски, то ж на сніданок сьогодні були вафлі на залишках закваски. А з обідом я взагалі не панькалася, запекла ковбаски-гриль, разом до ковбасок кинула в духовку пару картоплин, квашена капуста - швидко, ситно, смачно.
  17. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Значить робила я сьогодні ліниві голубці про запас у морозилку. Все приготувала, цибулю із морквою посмажила, капусту подрібнила і обдала кип'ятком, рис промила, м'ясо покрутила на м'ясорубці. Намішала фарш, наліпила голубці і відправила їх до морозилки. Заходжу на кухню і бачу, що капуста для голубців лежить собі спокійнесенько на столі прям перед носом де я ліпила голубці . Можна було з морозилки витягти і переліпити голубці, але я полінувалася і вирішила, що я сьогодні готую тЮХтелі . А так ще їли тушковане м'ясо, гарбузяну кашу і млинці з творогом ще зробила до чаю. А хто що готує, бо їдей на завтра щось не має .
  18. 1 point
    Осьо тортік всередині, половини вже нема. Ну і Вовине улюблене м'ясо по-французьки, нічого іншого не хоче.
  19. 1 point
    Mildewed

    Яйце та помідор ідеальний сніданок

    А ще я такий сніданок полюбляю готувати в мультиварці. Швидко і смачно виходить.
  20. 1 point
    Помідор - 4 шт Сир моцарела - 180 Кріп - 15 г яйце кур - 4 шт майонез 40 г сіль перець В цьому відео я приготую смачний та доволі простий Сніданок, для якого не потрібно багато часу.
  21. 1 point
    Справжня господиня

    Кекс "Мозаика" с тыквой

    Для улюбленої заказниці
  22. 0 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим)
  23. 0 points
    Мама мені говорила "Рибка плавать любит!"
  24. 0 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Мені в таких випадках добре допомагає гарячий міцний чорний сололкий чай з лимоном
  25. 0 points
    lana19

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Підтримую!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×