Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 31.12.2024 in all areas
-
1 pointВсіх бандерівців і хвашистів і просто порядних людей вітаю з прийдешнім Новим роком! Нехай в наступному року здохнуть усі росіянці (в тч ху@ ло), які підтримують цю війну! Але спочатку нехай відчують на своїй шкурі все те, що відчули українці. Усім нашим щиро бажаю міцного здоров'я! Перемоги нам! Слава Україні!
-
1 pointБуду завтра робити салат з броколі та авокадо: відварену броколі розібрати на дрібні суцвіття, авокадо порізати на вузькі дольки, викласти на тарілку, збризнути лимонним соком та полити соусом з гірчиці в зернах, часнику, оливкової олії + сіль, перець, лимонний сік. Робила його колись теж на новий рік, смачний, легкий Ще згадався мені колись дуже у мене популярний майонезний салат: Шампіньйони порізати соломкою, обжарити з цибулькою. Картопля в мундірах, яйця варені, зелений консервований горошок, солоний огірок. Все порізати соломкою, додати жарені гриби, заправити майонезом. Ситно і смачно.
-
1 pointЯ перестала додумувати за людей,якщо так каже..він свідомо так хотів сказати. В мене досить довго сиділо..питаться оправдать..не хочу більше..і стало легше..
-
1 pointСпечу багети, куплю авокадо, нап'юсь мартіні і буду його закусювать канапками з печінкою тріски))
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
А я авокадо просто ложечкою люблю їсти, без нічого. Мені смачно. -
1 pointО, це до мене! Я авокадово-печенківотрісковий маніяк!) Значить так, авокадо вибираємо щупаючи - має бути під пальцями м'яке, але не квашня, і не в'яле. Як тільки знайшла м'яке авокадо - потихеньку починаєш відколупувати у нього хвостик. Якщо відстав відносно легко і місце під хвостиком зелене - бери, якщо місце під хвостиком коричневе, або хвостик неможливо віддерти - залишай. Найкраще у нас в магазинах вибирати сорт хаас, він такий більш кругліший і буває темнозеленого або темнобордового, майже коричнево-чорного кольору. Я з авокадо найбільше люблю гуакомолє. Роблю з мінімум інгрідієнтів: авокадо, дістати м'якоть, добре збризнути лимонним соком, виделкою розім'яти в пасту, посолити, вичавити туди часник, додати оливкової олії. Розмішати, намазити ним грінку, чи просто хлібчик, зверху викласти печінку тріски.
-
1 pointУ мене на такі випадки стандартний набір: Фаршировані яйця (чим завгодно, від банальних шпрот до авокадо з печінкою тріски) Рулетики з огірка з вершковим сиром і червоною рибою (огірок порізати довгими слайсами, промокнути від соку, намазати вершковим сиром типу філадельфії, покласти солону червону рибу, закрутити рулетиком) На шпажці: кубик шинки, брюсельська капуста, приварена і обжарена на вершковому маслі в сухарях і кубик сиру Канапка з кружочка (шайбочки) відвереного буряка, по розміру кружочка моцарели, шматочка оселедця і посипати зеленою цибулькою
-
1 pointЦе свекри. Вони, наче і не за рашку. Але, але...Спілкуватись після такого не буду. Там багато чого було наговорено...
-
1 pointТак, він дуже гарний, тонесенька легенька порцеляна, важко фотографувати - блікує. Чашечка маленька, десь 80 мл, якраз на еспресо з гейзерної кавоварки. У нас нічого просто так не лежить, ми усім користуємося, навіщо відкладати, я така змалечку, люблю сервірувати стіл) Приїхала на навчання в університет на перший курс в гуртожиток з чайним і столовим сервізами з супницею і салатниками) пів "общаги" збігалися подивитися) Моя університетська подруга досі з мене сміється, як згадує це)
-
1 pointГарний, такого ніколи не бачила, дуже ніжне забарвлення. Чоловік правий, що користується ним, бо я вважаю гарними речами треба користуватися, а не витирати з них пил.
-
1 pointОсь. Ще є кавник і цукерниця, але ми ними не користуємося, то вони заховані на найвищій полиці, туди я сьогодні зі своїм прибиранням не дійшла)
-
0 pointsЗ наступаючим Новим Роком!
-
0 points
-
0 pointsЯ просто не розумію. Не можу все це в голові своїй вкласти. Може я тупа? Чесно, втомилась кожен день переживати\нервувати\чекати плюсика...Вигоріла...Не маю сил. Кажу свекрам - в вас внук на фронті з першого дня! У відповідь - ой, не починай.
-
0 pointsСвєтік, та нічогоще в мене не має… завтра піду щось купувати. Ти хоть приблизно скажи, що і на що треба купити. а взагалі настрою 0 ..
-
0 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ото в мене був такий Новий рік десь у 19 році. Вова був на роботі 2 доби, я сама вдома перед теліком. Випила о 12 винця, з*їла бутерброд, подивилася у вікно на салюти і в люлю. -
0 pointsПрямо тільки що таж ситуація. чоловік прийшов від сусіда , там в гостях подруга, яка розповідає , що це Америка почала війну… Що в головах цих людей! Маб3ть замість мізків 💩 Ну я не дивуюсь рузьким, там 💩 загальний стан. А тут , просто треш! Хоча є нюанс: сказав, що таке з неі робить віра.
-
0 pointsНаталочко, я взагалі викреслила своїх "хароших руських" з кола спілкування. Двоюрідна сестра, яка дупу рвала за рашу, бо "ми-адін нарот", поїхала на пмж до Німеччини. Не до "брацького народу". тьфу! не хочу навіть згадувати.
-
0 pointsА я буду саменька. Малого не відпустили, а мала захворіла. Чоловік на чергуванні швидше за все буде. Тому, нічого не готую. Буду спатки.
-
0 pointsЕх, Аня, на жаль, змінились не всі. Мені на Різдво родичі видали, що їм дуже шкода руських мальчіков, бо їх же теж вбивають. Я вже дома спитала в чоловіка, чи я хоч не матюкалась? Ні, каже, тільки дуже голосно кричала. Ну а що, треба було промовчати на таке?
-
Newsletter