Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29.06.2025 in all areas

  1. 4 points
    Собі на дн приготувала торт Тропіканка. Стотисяч разів готувала людям, а сама толком і не їла. Ну маленьких цих тропіканок я не вмію робити, тому знов вийшов величезний. Розрізала і більший торт на 1,9 кг подарувала своїй хазяйці з роботи, менший на 1,6 кг і всі обрізані края це нам з Вовою. В обід зробила в духовці шашлик, є в мене така шашличниця за 7р.50коп. Отаку красу мені подарувала хазяйка, дуже гарна бегонія! А це Вова раніше купив, квітне гарно. А сьогодні пішов обірвав всі зав*язі, каже це вже отквітло. Я його ледь не прибила... Ну і розріз тортика. Пригощайтесь!
  2. 3 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора цілий день йшов дощ, то замість того щоб поїхати в сад, готувала на кухні. Зварила молодої картоплі з салатом із капусти, млинців з творогом накрутила, а ще печінковий торт зробила. Фотку тільки торта зробила
  3. 2 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я вчора напекла хліба, зварила рибну юшку і нажарила млинців. Купила свиняче серце на начинку, а моркви в найближчому магазині не було, десь йти шукати стало ліньки, то я замінила моркву кабачком) Піджарила цибулі, додала кабачка півкільцями, засмажила, заправила сметаною, все протушила, і разом з відвареним серцем перебила в блендері. Смачні млинці вийшли, сезон кабачків почався)
  4. 1 point
    Справжня господиня

    С Днем рождения!!!

    Дівчата, дорогенькі мої, дякую вам всім за поздоровлення, дуже приємно!
  5. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я тільки що жарила кабачки. Вже давно читала в фейсбуці та інстаграмі спосіб жарки, коли кабачки вивалюють в борошні, а потім опускають в стакан з водою, і далі жарять в олії. Сьогодні вирішила спробувати. Я в захваті! Борошно не горить, кабачки не набирають в себе олії, виходить хрумка скоринка і ніжний, аж солодкий, кабачок всередині. Жарила на великій стальній сковорідці 28 см за чотири підходи - взагалі немає горілого борошна, олія звичайно розбризкувалася, але навіть менше ніж при звачайному способі. Тепер тільки так жаритиму, з часничком, така смакота, не можна зупинитися їх поїдати)
  6. 0 points
    Оце так пригоди коліщатка! В мене таке є, я теж тоді купила. Але мені чомусь краще коліщатко, яке купила за 3 грн. наше українське. От таке не можу поставити посилання, наберіть ролік для чебуреків, воно як рогатка і коліщатко посередині
  7. 0 points
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Історія одного коліщатка Це був перший рік повномасштабного вторгнення. Наташа Natali06 зателефонувала мені з проханням пошукати коліщатко для формування чебуреків. Ще давно, у минулому житті, багато хто купив такі коліщатка під час спільної закупівлі. Тоді Наташа не встигла його замовити. Я перерила весь інтернет. На AliExpress та в Україні такого товару не було. Тоді я звернулася до минулого життя й знайшла, хто з українок придбав це коліщатко. Була надія, що вже награлися і готові продати. Першою такою людиною була наша Іра Iza. Вона одразу сказала: подарую. Іра на той момент поїхала з Києва . Але ключі були у нашої Лєни Коник. Лєна пішла до Іри, довго шукала, але… коліщатка вдома не знайшлося. Тоді я написала нашій natamylove. Вона жила в російській окупації. Але на той момент була надія, що її місто звільнять. Наташа сказала — щойно з’явиться можливість, подарую і надішлю. І ось тиждень тому мені написала Наташа- natamylove: куди висилати коліщатко? Тепер коліщатко живе у нової господині. Воно пройшло величезний шлях. Пережило дві окупації — 14 р. в Луганську. 22-25 р. — у тому місті Запорізької обл., де згодом жила Наташа natamylove. Перетнуло білоруський кордон. Побувало на Західній Україні, та приїхало до Кіровоградської області! Ось таке маленьке коліщатко-мандрівник із довгою історією. Натали -natamylove ! Дякую! А продовження напише нова господиня коліщатка ...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×