lissaKi 3 626 Опубліковано: 15 квітня, 2023 А в мене інший спосіб 328746424_6316300131750926_1901574340486569779_n.mp4 5 fronya40, Наташшшка, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Тут і посудомийки не треба)) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Отож би і воно))) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Думаю у мене паски не вийшли... Коли вже формувала, відчувала крупінки, тіста в форму положила мало , не дорослим до верху.... 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 541 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Зірвеш бумажку і ніхто не зрозуміє, куди не доросли 2 fronya40 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 541 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Пасочки вже геть не липня після 50 хвилин. Глазурь Анечки Пєрли-мутри Зварила і потім ось цими пофарбувала 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Prascovia 196 Опубліковано: 15 квітня, 2023 А на руки не берётся? Не пачкается? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 541 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Вона висихає, наноситься на гаряче яйце і ротирається. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 16 квітня, 2023 15 годин тому, справжня господиня сказав: Таня, дуже красиво зробила куточок свята. А окремо радію за тебе, що так поважно до тебе німці відносяться, що хочуть тебе залишити. Це я до того розповіла,що це не мене вони шанують ,а усіх нас. Ми, українці, зарекомендували себе як розумна і трудолюбива нація. А особисто я зрозуміла,що я жила в раю,але цього не помічала. Настільки наша Україна гарна. Поки ці варвари з кацапстану ( прости менеГосподи,що в святий день сатаністів згадала....) не прийшли. Але війна скінчиться і ми будемо жити. 1 5 Наташшшка, Дяна, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 503 Опубліковано: 16 квітня, 2023 Випадково натрапила на цей ролік и подивилася на швидкості 1,5 з великим задоволенням. Не пошкодуйте часу, цікаво. 2 УкраІнка та цифра reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 17 квітня, 2023 В 15.04.2023 в 00:15, Магда сказав: пекла як завжди олександрійську і папушник. Я теж завжди пеку паску Олександрійську і свою Медову. І ще в останні роки дуже нам сподобалась паска Мечта ( Мрія) рецепт з того форума. Так і планувала в цьому році робить. Но так как з Києва я приїхала не одна, а з донькою і внуком, усі мої плани потерпіли крах. Вся увага на них, донька зовсім не помічниця, весь тиждень в бігах по справах, а я з 9-місячним внуком . Так що не до святкових клопотів було. В четверг поставила ті сто на "Мечту". Там з тістом мороки зовсім нема, тіки тестомес включай і осаджую ті сто. Все гарно було, ті сто вийшло гарне, як треба. Ввечері вже разклала по формах, і бачу що всі мої форми не вміщаються в мою настольну духовку. У мене вона на 46 л, но для пасок усе рівно маленька. І моя помилка - в суєти зовсім забула свою про свою газову духовку. Поставила самі маленьки форми, а більші оставіла на столі підходити. І тут бачу що щось не те, маленькі маски в духовці зовсім не пропікаються. Чи напруга була ввечері зовсім слабкою, но підозрює що щось з теном трапилось. Маленьки форми пропікала мабуть більше 1,5 час. За цей час великі форми вже підійшли і тісто почало тікати з форм. Абияк випекла і їх. Засмутилася дуже, і вже в п'ятницю нічого не захотіла пекти, поїхали з донькою і внуком гулять на цілий день. Но ввечері, трохи заспокоїлись, і всеж поставила опору на "Олександрійску". В субботу вже мне далі спокій і я займалась пасками, да і другими готовками. На неділю запланували шашлики. Олександрійська паска вже без пригод. Но тут мені вже прийшлось включати газову духовку ( зовсім відвикла від неї, багато років не включала її) . Но знов - маленьки форми поставила раніше в електричну духовку, а потім великі форми в газову. Так великі в газовій духовці спеклись раніше, чем маленьки. І мені прийшлось маленьки форми переставляти в газову. Щось таки з електродуховкой моїй трапилось, надо розбиратися. Ну а на паску Медова вже не сил, ні часу не залишилось. В цьому році без неї обійшлися. Ось мої Паски. Великі це Олександрійська. В центрі маленька Мрія і перша пасочка від внука. Тато в неділю з Київа привіз. Но це не всі, половину що роздали, що з'їли, 3 маленьки відправила в морозилку, а останні спаковала сьогодні в коробку. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 4 травня, 2023 В 15.04.2023 в 23:55, спокусницЯ сказав: Зірвеш бумажку і ніхто не зрозуміє, куди не доросли Я обрізала зверху бумажку, покрила глазур'ю і все чудово. Дякую за ідею! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах