РАДУШКА 425 Опубліковано: 13 серпня Зварила учора отой суп з яблук та черешкової селери. Правда, без горіхів та картоплі. Проте з курячими фрікадельками. Дуже смачно! Ніколи б не подумала, що можна суп з яблук варити! 3 lana19, Наташшшка та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 22 серпня Дівчата, добридень! Ви там як? Бо я від цієї спеки мало не вмираю. Але... їсти ж треба все одно. То таке питання. Хтось готував (чи знає рецепт) паштету з курячої печінки та печених баклів? я вже й бакли спекла й печінку купила, й цибулю нашинкувала, бо, гадаю, її все одно у паштет треба. Що скажете? 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 серпня аня, вперше про таке чую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 22 серпня 6 хвилин тому, Справжня господиня сказав: вперше про таке чую Я чула. Але без рецепту. Так... взагалі. Хочу спробувати. Бакли свої. Але цього року така спека, що вони то не в'язали, то ті, що зав'язали, не росли. Трішки зібрала. На півкіла печінки достатньо. Звісно, я можу проекспериментувати. Але, думала, може хтось вже готував Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 22 серпня (змінено) 40 хвилин тому, Справжня господиня сказав: вперше про таке чую Я його ЗРОБИЛА! Це дуже смачно! Єдине що... колір такий собі... Зеленкуватий. То я додала куркуму. Вийшло саме те. Рецепт оформулювати нема коли. Замахуюся з щоденним поливом. Тут напишу, якщо можна. Спекла бакли, виковиряла та блендернула. На пательні спасерувала цибулю, додала туди пару падалішних яблук, потім печінку курячу (трішки порізала). Коли печінка вже була готова, посолила, дала трішки вихолонути. Потім до блендеру, потім змішала з баклами, ще раз блендернула вже з куркумою. Дуже смачно! Змінено 22 серпня користувачем РАДУШКА 9 inucya, Магда, musinka та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 6 вересня Принесла вам мої нові перекладацькі перли із серії Тест на москаля. Фортеця алкоголю пам'ятаєте? Підлога літрова Молодий шинок Гасіння овочів 4 Дяна, Справжня господиня, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 6 вересня 18 хвилин тому, lana19 сказав: Принесла вам мої нові перекладацькі перли із серії Тест на москаля. Фортеця алкоголю пам'ятаєте? Підлога літрова Молодий шинок Гасіння овочів Мені потрібен переклад на москальську, бо він в мене давно вмер. 3 lana19, Olima та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 6 вересня Прихований текст Крепость алкоголя Пол-литра Молодой кабачок Тушение овощей Ответы 2 2 Olima, Справжня господиня, спокусницЯ та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 7 вересня Дівчатка, рівно рік тому обсуждалі рецепт кетчупа із солодкого червоного перцю і яблук Но не помню в якій темі. Кажется такий кетчуп зробила Оля Оlima, написала про нього і дала силку на рецепт на ворожому форумі. Тоді і я його зробила. Но не залишила назву рецепта З рання сиджу, шукаю цей рецеп і не можу знайти ні там, ні тут. Цей кетчуп нам дуже зайшов. Зараз приготовила перец і яблука. Но рецепт не можу знайти . 2 Olima та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 7 вересня О! Я теж таке хочу! Бо перець цього року вродив дуже добре! Але яблука в мене солодкі. Кислих немає. Може яблучний оцет допоможе? РЕЦЕПТ! Хтось знає рецепт? Звісно, я можу імпрозувати, але рецепт побачити хотілося б. 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 7 вересня Аня, шукала я на ворожому форумі, а знайшла на нашому. Но точно помню що Оля писала про рецепт с того форума. Так що не знаю що такий рецепт, або інший . Но другого я не знайшла, буду робити по цьому У мене в цьому році з перцем повний провал. Хоч і своя розсада, була добра.Но перец зовсім не вродив, мабуть не витримав цьогорічної аномальної спеки Тіки начав квітнути, к морозам як раз поспів. Но чоловік вже більшу половину кустіа вирвав. Так що вчора купували перець на оптовому ринку.Зробила вчора Соте Світланки. Сьогодні цей кетчуп зроблю і що останется в морозилку на зиму поріжу. А яблука в мене свої, Семеренка. Но она в цьому році відпочиває мало яблук. В тому році 5 ящиків на зиму зібрали, першийбув урожай. А в цьому році тіки на заготовки . 1 РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 7 вересня Тільки що, musinka сказав: мабуть не витримав цьогорічної аномальної спеки Нелічка, в нас теж велика спека та дика посуха! (повітряна теж, бо я поливала). За чотири місяця в мене було усього два дощика. Один добрий, другий таке собі... всього один день не поливала. Але в мене перець ріс у відрах в тепличці під затіняйкою. Вродив просто шалено. Якби знала, що так вродить, то можна було вдвічі меньше кущів садити. Соус зварю обов'язково. Ну, некислі яблука, що поробиш! 2 Дяна та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 7 вересня Читаю вас про перець і аж руки зачухалися за тою дачею... Сьогодні почула про перець Грузинський ніс, опис та фото дуже вразили! Придивіться, посадіть. А я купила перець, він в мене полежав і почервонів (не Білозірка, якийсь інший). Так я його перекрутила на крупну м*ясорубку, приварила, протерла через сито від шкірки. Додала туди залишки томатів і заарила такий собі типасоус, додала сіль за смаком та трошки цукру і ябл.оцет трішки. Дуже смачно вийшло, колір такий яскраво-червоний! Розфасувала у пляшечки по 0,3 л. Буду додавати до борщу, у різні підливи, до каш. 1 4 musinka, Natali06, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 7 вересня Дякую Ланочки, вона мені знайшла де ми обговорювали той рецепт. Зовсім не там я шукала. Теперь я і на тому форумі знайшла той рецепт. Оказується це не кетчуп, а варення з гострого перця.Автор рецепта Llika. У нас обговорювання тут Тепер не знаю що мені робити, бо яблука я вже на різала і засипала цукром. Но яблука не дуже відрізняється по весу в двух рецептах А вот по перцю велика різниця. Я вже перцю почистила 4,5 кг. І дивлюсь що для нас це буде дуже забагато, у мене і банок не набирається стіки. Мабуть буду перець уменьшать. Бо мені ще надо багато перцю в заморозку відправлять. А у мене його зовсім мало осталось . Добавлю гострий перець, спеції. Короче буде у мене рецепт мікс, сборний із 2 рецептів Аня, а ти дивись якій тобі більш сподобається, такий і роби. 2 1 Дяна, lana19 та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 7 вересня 4 години тому, musinka сказав: Дівчатка, рівно рік тому обсуждалі рецепт кетчупа із солодкого червоного перцю і яблук 3 РАДУШКА, Дяна та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 7 вересня І я сьогодні гралася з перцями) Закрила тільки що аж 8 маленьких баночок Конфітюр з гострого перцю з апельсином. А потім взяла і вишкребла каструлю та облизала велику ложку, якою мішала та накладала конфітюр в баночки :) Було смачно, перших півтори хвилини... Сиджу тепер з розчепіреним ротом, сльози вже висохли, а в роті ще все пече і горить) Піду, мабуть, сметаною заїм, чи якось так) 3 5 Olima, inucya, Natali06 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 7 вересня Дівчата, бачу, що Ви вже все найшли. Так, у нас зайшло варення з гострого перцю. Закриваю в маленькі баночки, щоб не покривалося плісенню в холодильнику, бо хоч і нравиться воно, але якщо в півлітровій банці, то довго з'їдається, а так маленьку відкрили за пару-тройку раз з'їдаємо. 3 lana19, musinka та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 23 вересня Вчора у саду отримала шоковий шок, а справа була ось яка: відкрила я будинок і коли заходила в нього, то щось чорне полетіло попід стелею, звісно я давай кричати-верещати, вискочила із будинку, вирішила що то кажан. Трохи на вулиці заспокоїлася, треба ж всеодно якось у середину зайти і взяти інструменти. Потихеньку захожу і на стелю дивлюся у всі чотири ока і бачу що то горобець , який потім вилетів на вулицю. От як він міг потрапити у будинок? І чим він харчувався тиждень навіть якщо припустити, що залетів минулого разу як я була у саду? Оглянула весь будинок, ніяких дірок та отворів на вулицю не знайшла. Зараз пишу і самій смішно, а вчора труханула добряче . 1 6 1 Наташшшка, lana19, Магда та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 5 жовтня 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 24 жовтня В мене поруч зупинка транспорту і на ній всю осінь продають овочі у великому наметі. Асортимент гарний, ціни краще базарних. В жовтні я завжди купляю перець солодкий на всілякі закатки. Купувала по 30, потім по 20 хапала, а вчора взагалі по 15 гривень за кіло і на вибір!!! Ото я вже нагрібла того перцю, що прийшлося докупляти кришок-закруток, бо банки тільки такі пусті нужної ємності. Вчора наварила ціленький перчик і закрила ще 4 літра, будемо той перець весь пів-зими їсти. Пішла ще сьогодні, а нема дешевенького, вже величенький і по 35. Ну і не треба. Бо завтра на роботу, ніколи його робити. 5 Наташшшка, РАДУШКА, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 27 жовтня Дівчатка, ви все знаєте. Розкажіть, будьласка, що то за риба-заяць? В сусідньому рибному появилася, продавцици нахвалюють, але я почитала про неї відгуки і вони різні. Кому смачна, кому гірка. Не хочеться викинути гроші, а рибку люблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 27 жовтня Світлана, я цю рибу не пробувала, але моя подруга її нахвалювала і минулої зими казала, що тільки її купляла. А я так і не наважилася, вже не пам'ятаю що мене зтримувало чи то ціна на неї чи її вигляд . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 27 жовтня 4 години тому, Справжня господиня сказав: Дівчатка, ви все знаєте. Розкажіть, будьласка, що то за риба-заяць? В сусідньому рибному появилася, продавцици нахвалюють, але я почитала про неї відгуки і вони різні. Кому смачна, кому гірка. Не хочеться викинути гроші, а рибку люблю. Світлана, перший раз чую про таку рибу, загуглила, наче схожа мені на кінг кліп. Якщо це вона - то мені це дуже смачна рибка. Я злегка обжарюю її на вершковому маслі, а потім протушую у вершках, виходить смачно, нагадує криветки, ніжне м'со. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 28 жовтня 12 години тому, Магда сказав: Світлана, перший раз чую про таку рибу, загуглила, наче схожа мені на кінг кліп. Якщо це вона - то мені це дуже смачна рибка. Я злегка обжарюю її на вершковому маслі, а потім протушую у вершках, виходить смачно, нагадує криветки, ніжне м'со. Наталя, ні, це не кінг-кліп. Кінг-кліп рожева, крупніша, а ця сіра і більш плямиста. Кінг-кліп в магазині теж є, дорога, зараза. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 28 жовтня Дівчата, а хто вже відкрив сезон квашеної капусти? Я на вихідних накрошила, капуста в цьому році тверда, квасити вирішила з росолом на 1 літр води по 1 ст л. солі та цукру. Ввечері мабуть вже буде готова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах