Справжня господиня 3 287 Опубліковано: 5 годин назад Тільки що, Olima сказав: Дівчата, а хто вже відкрив сезон квашеної капусти? Я на вихідних накрошила, капуста в цьому році тверда, квасити вирішила з росолом на 1 літр води по 1 ст л. солі та цукру. Ввечері мабуть вже буде готова. Я трошки наквасила, бо їсти не можемо, а хочеться. Якась в мене вона солона вийшла, якась не така. Тепер треба її кудись пристраювати. В цьому році продавати на базарі не буду, в нас іде реконструкція базару і прибрали всі безоплатні пенсійні місця. А платити по 65 грн кожного разу містове то шо я з тої капусти буду мати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 130 Опубліковано: 16 хвилин назад Ого, містове 65 грн. По мені так це і забагато для людей, які самі виростили, зібрали, привели до ладу та привезли на базар. А потім дивуємося, що все дороге, а тут лише за містове "винь та положь" 65 грн, а їх ще ж треба наторгувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах