Miloviza 3 513 Опубліковано: Среда в 07:53 22 години тому, Справжня господиня сказав: Зробила новий рецепт Бачу я одна щось готую, всі тільки лайкають. кусочек сыра с голубой плесенью просится в соус 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 606 Опубліковано: Среда в 08:43 48 хвилин тому, Miloviza сказав: кусочек сыра с голубой плесенью просится в соус Такой сыр у меня нечасто бывает, Вова его не любит, а я с кофеем обожаю. Лучше просто съем, чем в соус переводить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 606 Опубліковано: 22 години назад В 07.09.2024 в 12:08, Справжня господиня сказав: А я купила перець, він в мене полежав і почервонів (не Білозірка, якийсь інший). Так я його перекрутила на крупну м*ясорубку, приварила, протерла через сито від шкірки. Додала туди залишки томатів і заарила такий собі типасоус, додала сіль за смаком та трошки цукру і ябл.оцет трішки. Дуже смачно вийшло, колір такий яскраво-червоний! Розфасувала у пляшечки по 0,3 л. Буду додавати до борщу, у різні підливи, до каш. Чогось згадала про той соус, напишу. Наробила я його десь літра півтора. Розходувала всюди і сину давала. Знайшла що зветься таке айвар. Ну шо казати. Навроді непогано, але в їжі ну дуже сильно смак перцю, додавати треба зовсім небагато. Не знаю, буду таке робити в цьому році чи ні. Син мішав його з томатпастою магазинною, теж не в сильному захваті. Може треба якісь травки-муравки додавати. Чи то просто люди з дитинства таке їдять і їм смачно, десь там на Кавказі чи де... Ну таке... 2 Olima та РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 443 Опубліковано: 21 час назад 1 година тому, Справжня господиня сказав: Ну таке... То ви просто не дуже любите смак перцю. Хоча, я дуже перець поважаю. Правда, не цей сортотип (білозірка), а капі чи ротунду. В них зовсім інший смак. Роблю айвар. Тільки з печеного перцю. А печений робити треба товстостінний. Білозірка не підходить. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 606 Опубліковано: 16 годин назад Дівчата, я знайшла таки свій ІДЕАЛЬНИЙ рецепт смажених пиріжків! Які я вже не жарила, все було трііішечки не те. А це воно! Зроблю фото і дам рецепт. Чекайте. Це був анонс. Так, я інтриганка. 1 РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах