РАДУШКА 425 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Вот это "я всегда хохлов не любила" звучит настолько часто, что все остальное уже как-то и не воспринимается. Знаете, девочки... Почти всю жизнь я гордилась своими предками. А сейчас... зря они свою жизнь прожили. Зря своим благополучием, жизнью своей рисковали. Не тому народу себя посвятили. Не за тот народ молились. Не стоит он того. И, пусть я не хохлушка, но... УКРАИНКА! Это греет мне душу и дает силы жить 6 2 цифра, Справжня господиня, Олька та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 вересня, 2022 20 хвилин тому, РАДУШКА сказав: И, пусть я не хохлушка, но... УКРАИНКА! Это греет мне душу и дает силы жить я тоже! причем рэпаная))))))))))) 6 2 lana19, РАДУШКА, lissaKi та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 22 вересня, 2022 54 хвилини тому, fronya40 сказав: 1 . Если она меня тут читает. Что же мы сделали такого,что вы на нас напали ночью,бомбите наши города,в первую очередь русскоязычные. И мы ещё и нечисть? 2. Может у вас в воздухе что то рассылают,что вы становитесь моральными уродам? 3. Света,лично я тебе желаю,что бы твои сыны приехали сюда и что бы ты их получила взад. Что б хоть не зря нас ненавидела. 4. Света,с возрастом люди умнеют. Саморазвивайся. Браво 👏👏👏. Согласна с каждым пунктом на 100%. 3 1 Olima, Олька, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 вересня, 2022 1 година тому, fronya40 сказав: знаешь, я всегда хохлов не любила, а щас просто мерзко вас читать, какие же вы гадкие в своих оскорблениях. Не пиши мне больше, вы хуже врагов, вы нечисть. А меня вот эти слова задели. Получается, что нашим врагам, которые как гитлеровцы под надуманными нарративами напали на нашу страну, убивают наших детей и стариков, бомбят наши дома, и мы не должны ничего плохого сказать, что ли??? Они пришли нас уничтожить как народ, а мы должны это все сносить и молчать в тряпочку??? Или они реально верили, что мы тут с цветами-караваями будем встречать??? И после этих полгода войны, этих полгода боли, слез, страданий украинского народа они хотят ЧТО услышать??? Т.е. бомбить наши города, стирать их с лица земли это не гадко и мерзко, а читать оскорбления мерзко??? Ничего не попутали??? ЗАСЛУЖИЛИ!!!!!!!!! Нет и не будет для них других слов! Вот кто оказался враг под лозунгом "адиннарот и мышебратья". 9 2 Олька, Наташшшка, lissaKi та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 22 вересня, 2022 А мне всё чаще и чаще приходит мысль, что может пуйло США купили, ведь оно сделало все что б раша загнулась, каждый его шаг это пропасть. Он увеличил границу с НАТО вдвое, добился отмены виз русне, их ненавидит весь мир, такое впечатление, что он работает на благо Америки, а не рашки. А этих баранов ведут на заклание, а они ещё и радостно при этом блеют, свои мозги напрочь отсутствуют. 6 fronya40, musinka, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 22 вересня, 2022 7 lana19, Справжня господиня, Коник та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 вересня, 2022 1 година тому, Olima сказав: А мне всё чаще и чаще приходит мысль, что может пуйло США купили Такие мысли с 14 года. И вот переписка с родным братом из москвы. Это уже этот год. Апрель. 2 Olima та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 вересня, 2022 (змінено) Вітаю! Це Іра Iryssska з Полтави. Може хто ще мене пам'ятає. Лані окреме вітання (Неля казала, що мені привіт). На тему війни я навіть писати вже не можу. З вчорашнього дня мій оптимізм рухнув....плюс сьогоднішній обстріл Запоріжжя... З жахом чекаю 23 вересня.... Я одному перевертню (якого всі знають) писала, що із задоволенням вистрілю в рило будь-якому кацапу, щоб навіть не сумнівався. Змінено 22 вересня, 2022 користувачем irysska 2 5 Natali06, Olima, fronya40 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Вітаю! Іра Iryssska! Звісно пам'ятаємо! Я так – особливо! І про тертку Бернера і про твоє захоплення помідорами. Я як бачу у продажу кольорові томати - так одразу про тебе згадую! Захоплення лишилося? Іра! якщо хочеш, поєднаємо твій старий профіль із цим новим? 24 хвилини тому, Iryssska сказав: плюс сьогоднішній обстріл Запоріжжя... Дзвоню Нелі. Дзвінок відсутній... 1 3 Olima, fronya40, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 вересня, 2022 У Нелі світла не було і мало заряда. Казала, що зовсім п****ць сьогодні. 13 хвилини тому, lana19 сказав: Вітаю! Іра Iryssska! Звісно пам'ятаємо! Я так – особливо! І про тертку Бернера і про твоє захоплення помідорами. Я як бачу у продажу кольорові томати - так одразу про тебе згадую! Захоплення лишилося? Іра! якщо хочеш, поєднаємо твій старий профіль із цим новим? Приємно 😍 Я пізніше напишу, бо зараз з телефону і заряду мало. Профіль поєднати я тільки за. Я чому знову зарєєструвалася? Бо, наскільки я пам'ятаю, в мене раніше почта була педерашенська мейл ру....тому. Я тільки за поєднати. 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Я Неле писала в вайбер в обед, знаю, что она с ночи и с утра всегда отдыхает. Она сообщение прочитала, но не ответила. Ируська, привет! Присоединяйся! 2 1 1 irysska, musinka, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Я когда про 300тыс услышала,одна мысль была,где мы складывать их будем?))) Успеваю пока читать, я у папы(заканчиваю галерные работы))) и домой-домой-домой... У нас только слышно громко,(и самолеты ,низко)куры на согнутых лапах бегут,суслики уже даже не скулят,зубами стучат(так их жалко,потомо что человек выговориться может,а эти трясутся и смотрят на тебя глазами...). 1 1 4 fronya40, Коник, musinka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Іриска, привіт. Ну звісно ж пам'ятаємо. Це добре,що ти з нами. Разом легше. Мене теж після сьогоднішнього повідомлення трусе.. Стафа не любила нас завжди.. А чого це їм нас любити чи не любити,сидіть собі в вашій клоаці. Хто на вас зазіхав.. сама себе заспокоюю, ну які вони були друзі... так ото. Це ми закривали очі- що у них алкаші, це як здрастє, як меня ця і казала- мамка алкоголічка, так собі спокійно,це у них не вийняток,а правило. І таких прикладів маса. І от оце чекнуте государство на нас з війною,а ми сволота.. 4 lana19, irysska, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 22 вересня, 2022 З просторів інтернета. 1. Целей спецоперации мы не скрываем, но каждую неделю они новые. 2. Мы только защищаем Донбасс, но пойдём дальше. 3. В переговорах нет смысла, но мы за переговоры. 4. Мы Украину не оккупируем, но останемся там навсегда. 5. Всё идёт по плану, но мы ещё не начинали. 6. Потерь нет, но они засекречены 7. Мы считаем президента Украины легитимным, но хотим его свергнуть. 8. Мы против расширения НАТО, но мы не против расширения НАТО. 9. Своих не бросаем, но многие не вернутся и хз, где они. 10. Мы защищаем русскоязычное население, но будем по нему стрелять, чтобы лучше защитить. 11. Санкции нам только на пользу, но отрасли разваливаются. 12. Газпром – народное достояние, но множество школ не газифицированы. 13. Санкции нам только на пользу, но мы требуем их отмены! 2 1 musinka, Коник та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 вересня, 2022 VID_20220922_192807_417.mp4 4 1 lana19, цифра, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 22 вересня, 2022 (змінено) Рада всих чути, хоч і віртуально ☺️ Відповідаю на питання Лани. Так, помідорами займаюся, але цього року ні. Після Гадяцького сафарі (слава ЗСУ і ТРО, всім тим українцям, які мочили цю наводоч по лісам) я як-то була як в анабіозі. Нічого не хотілося, а перший місяць після початку війни мене було і на вулицю не випхнути, було страшно виходити. Коли довбанули по Полтаві (що і де я не знаю), я ті бахи вночі чула, бо тоді взагалі спати боялася. То і зовсім відкинула ідею садити дачу. І що ще мене стримало. У нас досить рядом полігон, тому думки "я саджатиму, а воно довбоне" теж не сприяли огородництву. Звісно, літом я вже жалкувала про своє рішення, але..... І як гляну ціну бензину, то теж думаю - а не продати ту дачу? А з вчорашнього дня я знову захандрила. Після початку контрнаступу було піднесення, а зараз.... Хочу сказати всім рассєянаи, що нас тут читають по-тихому, як шакали. БУДЬТЕ ВИ, ТВАРЮКИ, НАВІКИ ПРОКЛЯТІ! ЩОБ ВИ ВСІ ПОВИЗДИХАЛИ! ЩОБ ВАС ТАК СКРУТИЛО, ЩОБ НАВІТЬ ПОСЦЯТИ НЕ МОГЛИ БЕЗ ЧИЄЇСЬ ДОПОМОГИ! Змінено 22 вересня, 2022 користувачем irysska 2 3 lana19, Natali06, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 вересня, 2022 А ему спасли жизнь и прикрывали ..от своих же! Ох, тварі! ні, тварь, це щось велике, а це тварючки received_471599224858443.mp4 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 вересня, 2022 3 години тому, Iryssska сказав: Вітаю! Це Іра Iryssska з Полтави. Може хто ще мене пам'ятає. Лані окреме вітання (Неля казала, що мені привіт). На тему війни я навіть писати вже не можу. З вчорашнього дня мій оптимізм рухнув....плюс сьогоднішній обстріл Запоріжжя... З жахом чекаю 23 вересня.... Я одному перевертню (якого всі знають) писала, що із задоволенням вистрілю в рило будь-якому кацапу, щоб навіть не сумнівався. Ой, привіт! Так приємно чути!!!!! Обіймаю! 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Ірочка- Ірисочка, привітики!!!Рада, що ти знову з нами! Так приємно бачити всіх разом! І думки у всіх однакові: 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 вересня, 2022 1 година тому, искусницаЯ сказав: А ему спасли жизнь и прикрывали ..от своих же! Ох, тварі! ні, тварь, це щось велике, а це тварючки received_471599224858443.mp4 Про этого падлу есть отдельное интервью 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 22 вересня, 2022 2 години тому, fronya40 сказав: Іриска, привіт. Ну звісно ж пам'ятаємо. Це добре,що ти з нами. Разом легше. Мене теж після сьогоднішнього повідомлення трусе.. Стафа не любила нас завжди.. А чого це їм нас любити чи не любити,сидіть собі в вашій клоаці. Хто на вас зазіхав.. сама себе заспокоюю, ну які вони були друзі... так ото. Це ми закривали очі- що у них алкаші, це як здрастє, як меня ця і казала- мамка алкоголічка, так собі спокійно,це у них не вийняток,а правило. І таких прикладів маса. І от оце чекнуте государство на нас з війною,а ми сволота.. Тань, я от читаю за тую стафу і розумію, що такі як вона не тільки нас ненавидять. Вони ненавидять все, що краще за них і іхню краіну. Ти от подумай, чи є в тобі ненависть до людей із інших краін? ( руzнявих не рахуємо) щоб ти отак « від фонаря» ненавиділа всіх і вся? Отака між нами різниця. У цих людей в крові ( бо мозги ввдсутні) зневажати всіх. 6 fronya40, Наташшшка, musinka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Нас сегодня утром накрыло не по-детски, 9 прилетов. Весь город стоял в дыму, призывали позакарывать окна и не выходить на улицу. У нас с утра нет света ( попали в подстанцию) , а в других районах и воды нет, и связь пропала. Под завалами гостиницы люди. Зато ночь прошла спокойно, удалось поспать 2,5 часа. А в 5 утра тревога. Закончилась тревога и начались прилеты. Заснуть после работы так и не смогла. Ездила до дочки заряжать гаджеты. Это утром снимала с крыльца. Видео гуляет в интернете. Вчера ночью в Москве, во время митинга против мобилизации, путлеровский омон забил девушку на смерть. video-2295aa95ea9689d3482416030e874683-V.mp4.827aadc80b4a28ea510acd8939c5596b.mp4 1 4 lana19, Справжня господиня, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 вересня, 2022 1 година тому, настоящая хозяйка сказав: Про этого падлу есть отдельное интервью Я его тоже смотрела. И весь такой правильный и типа осознавший. Глаза горят..Ссыкун. Ему жизнь спасли. Мог бы просто промолчать. 2 РАДУШКА та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 22 вересня, 2022 Тихої всім ночі! Вторгнення Росії до України. Війна. Вересень 2022 День 211 6 Olima, Магда, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 22 вересня, 2022 4 2 musinka, Natali06, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах