Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 31 січня Ото посипка з пасок і бусінкі їстівні. На більше мене не хватило. Спочатку хотіла шоколадку потерти зверху, але то вже зовсім "другий клас третя чверть". А так потягне на "третій клас четверта чверть". Зараз дочекаюся пік-пік від скороварки з перцями і все, шабаш, в люлю! 2 inucya та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 1 лютого Осьо тортік всередині, половини вже нема. Ну і Вовине улюблене м'ясо по-французьки, нічого іншого не хоче. 6 fronya40, Наташшшка, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 4 лютого (змінено) Значить робила я сьогодні ліниві голубці про запас у морозилку. Все приготувала, цибулю із морквою посмажила, капусту подрібнила і обдала кип'ятком, рис промила, м'ясо покрутила на м'ясорубці. Намішала фарш, наліпила голубці і відправила їх до морозилки. Заходжу на кухню і бачу, що капуста для голубців лежить собі спокійнесенько на столі прям перед носом де я ліпила голубці . Можна було з морозилки витягти і переліпити голубці, але я полінувалася і вирішила, що я сьогодні готую тЮХтелі . А так ще їли тушковане м'ясо, гарбузяну кашу і млинці з творогом ще зробила до чаю. А хто що готує, бо їдей на завтра щось не має . Змінено 4 лютого користувачем Olima 1 5 Справжня господиня, Наташшшка, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 4 лютого ТюХтєлі теж зачотна тема 👍 Борщ, пшоняна каша із засмажкою, салат із плавлених сирків. В холодильнику є типу курячої тушонки. П.с. щось мені у голову стрельнуло, захотілось ліверки 🤗 от незнаю, прям уявила її та з чорним хлібом. А у магазині виявилось, що немає 😭 а є лише печінкова, а я її не люблю (саме магазинну) 2 Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 4 лютого В мене все просто - ріжки відварні з кАКлетами, помідори у власному соку, каНпот. Треба ще якийсь супчик зварити. 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 4 лютого А я сьогодні хліб пекла. Я якось писала, що ніяк не можу відновити свою закваску, так от - я її таки відновила! Вичитала у Оленки Желєзняк про те, що, можливо, заквасці не вистачало кислоти - додала пару розморожених вишеньок, тиждень десь ще погралася з нею, і в суботу замісила відразу подвійну порцію, а сьгодні спекла три гарненькі чималенькі тартіни. За тиждень зібралося чимало залишків закваски, то ж на сніданок сьогодні були вафлі на залишках закваски. А з обідом я взагалі не панькалася, запекла ковбаски-гриль, разом до ковбасок кинула в духовку пару картоплин, квашена капуста - швидко, ситно, смачно. 5 Olima, fronya40, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 4 лютого Наталочка, а ковбаски-гриль сама робила? Іруся, а що за салат із плавлених сирків? Лежить у мене у холодильнику аж два штука, може і зроблю такий салат? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 4 лютого 1 хвилину тому, Olima сказав: Наталочка, а ковбаски-гриль сама робила? Та ні, я ж лінива) В Новусі продають нормальної якості напівфабрикати, я коли поспішаю або полінюся готувати - купую ці ковбаски, закладаю щільно їх в скляну форму з кришкою і в духовку, поряд на решітку кладу цілу картоплю. Десь за 20 хв обід готовий, якраз встигаю салат приготувати. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 5 лютого (змінено) 10 годин тому, Olima сказав: Іруся, а що за салат із плавлених сирків? Лежить у мене у холодильнику аж два штука, може і зроблю такий салат? Та отой, що єврейський - 1 сирок, 2 варених яйця, зубчик часнику, майонез. Це я так роблю. Тільки я цілий судочок зробила 🤭 Змінено 5 лютого користувачем irysska 2 Справжня господиня та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 5 лютого Ось такий єврейський салатик я роблю такими кульками. Смачно і красиво. Сьогодні знову жарила рибні котлети з хека, Вова заказав. Зараз плов приготую, завтра вінегрет покрошу. 5 irysska, Natali06, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 6 лютого Лаваш з тунцем, його полюбляє синок, саме він його і замовив. 6 Справжня господиня, fronya40, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 8 лютого В 26.01.2024 в 19:15, справжня господиня сказав: Занотуй. Риба брутто 800 г Яйце велике 1 шт. Сало 100-150 г Хліб (батон) 2 куска - не мочити! Сіль, спеції для риби Якщо фарш получився рідкуватий (риба водяниста), то можна додати 1-2 ст.л. манки і хай постоїть з півгодини. Якщо робити в піст, то яйце і сало не треба, можна додати ще крохмалю картопляного щоб до купи трималося. Ну і жарити КАКЛЕТИ. Смачніше обкачувати в сухарях, але я роблю в борошні. Все. Свєта, хелп!! Як перекрутити хліб, якщо не вимочувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 лютого На мій погляд, крутити хліб разом з салом або з рибою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 8 лютого 1 година тому, Natali06 сказав: Свєта, хелп!! Як перекрутити хліб, якщо не вимочувати? 57 хвилин тому, irysska сказав: На мій погляд, крутити хліб разом з салом або з рибою. Так, Іруся права - просто хліб (не дубові сухарі, а звичайний хліб) крутимо разом з рибою та салом. А якщо вже маєш сухарі, які зовсім сухарі, то все ж трішки намочи і хорошо вичави воду. 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 12 лютого На вихідних робила торт Бите скло. Робила його в скляній формі, щоб не виймати його, а відразу з неї нарізати і їсти. 6 fronya40, musinka, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 12 лютого Оля, яка краса! Аж захотілося. Десь були в мене залишки желе, треба зробити. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 12 лютого В 08.02.2024 в 07:34, irysska сказав: На мій погляд, крутити хліб разом з салом або з рибою. Ируся, я тех роблю такі котлети. Раніше хліб крутила разом з рибою і салом. Но он тоді ставав якийсь слизкий, що мені не дуже подобалось. Потім я стала робити так - рибу і сало на м'ясорубці, а хліб в измельчителі с ножами (блендером ). Получались розсипчаті крихти, які я висипала в фарш. Ці крихти мені здається робили фарш пухнастим і впитували в себе усю вологу. 6 lana19, Olima, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 12 лютого Оттакі булЬкі напекла тільки що! Розмір 1,5х3 см. Є і менші. Смачні! 7 Магда, Olima, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 12 лютого А як ти такої дрібноти наробила? І чому саме такі маленькі? Замість насіння 🤔 2 1 lana19, inucya та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 12 лютого 7 годин тому, musinka сказав: а хліб в измельчителі с ножами (блендером ). Теж так роблю. Навіть зі свіжого хліба виходить чудова крихта! 31 хвилину тому, справжня господиня сказав: Розмір 1,5х3 см. Є і менші. Смачні! Света! це якісь особливі булки? У нас є рецепт? Ти ручками ліпила чи через спеціальну форму? 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 12 лютого Щаз рецептом напишу, цікаві булочки. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 12 лютого 10 хвилин тому, lana19 сказав: Ти ручками ліпила чи через спеціальну форму? 8 хвилин тому, справжня господиня сказав: Щаз рецептом напишу Уф! А то я грішною справою подумала, чо ти собі якесь кропітке заняття придумала, щоб не думати про багато- багато томатного морсу ))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 12 лютого А я в суботу хрустиків нажарила. Багато. Жарю і думаю: от навіщо я скільки того тіста замісила, що тепер з ними робити? Доведеться в понеділок брати на роботу і вмовляти колег аби поїли. Вийшло в мене 2 отаких здоровенних блюда, кожне розміром десь 38 х 27 см. І що? До вечора неділі вже й пудру з тих блюд позлизували. Все, більше робити не буду, згадали дитинство, і досить, а то ж їси їх поки бачиш) 4 2 Справжня господиня, Наташшшка, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 12 лютого Наталя! Фото вогонь! Потрібно обов'язково на головну рецептом! 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 12 лютого 24 хвилини тому, lana19 сказав: Наталя! Фото вогонь! Потрібно обов'язково на головну рецептом! Ой, та легко! Тільки чур мене потім не лаяти, для проби, хто надумає робити, робіть пів порції! :) 3 inucya, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах