Olima 2 253 Опубліковано: 12 лютого, 2024 Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все 1 3 inucya, Магда, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 229 Опубліковано: 12 лютого, 2024 27 хвилин тому, Olima сказав: Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все Та до понеділка вони ж стали б вже несвіжими і несмачними, якби дожили б, звичайно :) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 021 Опубліковано: 13 лютого, 2024 14 години тому, Магда сказав: Тільки чур мене потім не лаяти, Мені посилання на рецепт НЕ ДАВАТИ!!! 3 2 Магда, Справжня господиня, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 229 Опубліковано: 13 лютого, 2024 5 годин тому, Наташшшка сказав: Мені посилання на рецепт НЕ ДАВАТИ!!! На який? На ось цей? 1 4 Справжня господиня, Olima, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 13 лютого, 2024 Сьогодні наварила супчику з каркасу домашньої (фермерської)курки, заправила тим, що знайшла в морозильнику, бо чистила ящики. Картопля, морква, цибуля, кукуруза, горошок, перець, квасоля спаржева, тоненька вермішелька, зелень. Вова такий супчик називає польський.Смачно, легенько на шлунок. Зварила кашу пшоняну, є тефтелькі в соусі. На вечерю нажр поїла цілу сілетку матіас, яку купила вчора в Варусі. При мені винесли новий лоток і мені вибрали самі великі, 3 штуки більше півкіла. От жеж смачна та сілетка! Я б їх всі три лупанула, але побила себе по руках і губах і залишила на завтра. 4 2 irysska, Дяна, fronya40 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 617 Опубліковано: 13 лютого, 2024 А в нас сьогодні суп майже як у Светы тільки з фрикадельками. І вареники з картоплею та грибами. 5 irysska, Дяна, Справжня господиня та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 229 Опубліковано: 14 лютого, 2024 І у нас був суп з домашньої курки, сушеними білими грибами і тоненькою яєчною лапшою) І матіас ми теж полюбляємо) 3 fronya40, Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 14 лютого, 2024 Я сьогодні знов 3 штуки того Матіаса купила, бо вчорашнього вже нема. В нас у Варусі продають два Матіаса - з головою і без голови, різниця в 10 грн на кг. Так без голови чомусь крупніше і красивіше. От жеж смачна та рибка! 3 fronya40, Olima та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 617 Опубліковано: 14 лютого, 2024 1 година тому, справжня господиня сказав: От жеж смачна та рибка! Підтримую! 2 Справжня господиня та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 253 Опубліковано: 14 лютого, 2024 А я івасі купила, ну от наравиться ця рибка мені. А тепер то чай попиваю, то водичку . 4 lana19, fronya40, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 229 Опубліковано: 14 лютого, 2024 1 хвилину тому, Olima сказав: А тепер то чай попиваю, то водичку Мені в таких випадках добре допомагає гарячий міцний чорний сололкий чай з лимоном 3 1 fronya40, Дяна, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 14 лютого, 2024 1 година тому, Olima сказав: А я івасі купила, ну от наравиться ця рибка мені. А тепер то чай попиваю, то водичку . Мама мені говорила "Рибка плавать любит!" 4 1 fronya40, Дяна, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 20 лютого, 2024 Хек в клярі, наша вечеря. На обід була пица і крильця мариновані запечені в духовці. 6 lana19, Дяна, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 23 лютого, 2024 (змінено) Вчора накрутила аж три таких порції. Картопля+варене м*ясо+цибуля+гриби. ДУЖЕ смачно!!! В заморозку! Змінено 23 лютого, 2024 користувачем справжня господиня 6 fronya40, lana19, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 253 Опубліковано: 23 лютого, 2024 Які рум'яні та смачні. Начинка це все разом чи це різновиди начинок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 23 лютого, 2024 57 хвилин тому, Olima сказав: Які рум'яні та смачні. Начинка це все разом чи це різновиди начинок? Все разом, на один вид начинки була б тільки картопля. А так трошки м'яса, грам 200 грибів, цибулька та картопелька - от і багато вийшло. 2 inucya та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 021 Опубліковано: 23 лютого, 2024 (змінено) Що їмо, що їмо Кролика ми їмо. І не треба тут про присмак і так далі Насмажать налісничків, напечуть пиріжечків, делікатесів наваяють і несуть, і несуть А ти тут давись кроликом Змінено 23 лютого, 2024 користувачем Наташшшка 3 2 fronya40, inucya, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 24 лютого, 2024 10 годин тому, Наташшшка сказав: А ти тут давись кроликом Моя ж ти киця. 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 229 Опубліковано: 24 лютого, 2024 13 години тому, Наташшшка сказав: Що їмо, що їмо Кролика ми їмо. І не треба тут про присмак і так далі Насмажать налісничків, напечуть пиріжечків, делікатесів наваяють і несуть, і несуть А ти тут давись кроликом А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим) 1 1 1 irysska, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 24 лютого, 2024 Наталка, чи в тебе ферма кроляча? Щось ще ви їсте, крім кролів? 1 1 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 021 Опубліковано: 24 лютого, 2024 5 годин тому, справжня господиня сказав: Моя ж ти киця. Нічо не знаю, хочу налісничків 1 година тому, Магда сказав: А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим) Приїзди, все є, навіть біле домашнє сухеЯ теж кролика в сметані люблю найбільше. 40 хвилин тому, справжня господиня сказав: Наталка, чи в тебе ферма кроляча? Майже) Свекор тримає. Багато)) 4 inucya, Olima, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 24 лютого, 2024 (змінено) 35 хвилин тому, Наташшшка сказав: Нічо не знаю, хочу налісничків Майже) Свекор тримає. Багато)) Добре, міняю налисники на кролів. Штуку на штуку. Ладно, кіло налисників на штуку кроля. Виїжджаю! Змінено 24 лютого, 2024 користувачем справжня господиня 4 Lika_N, inucya, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 021 Опубліковано: 24 лютого, 2024 1 година тому, справжня господиня сказав: Ладно, кіло налисників на штуку кроля. З задоволенням би погодилась! Ех... 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 021 Опубліковано: 29 лютого, 2024 (змінено) Котлетки в мене сьогодні. І навіть не з кролика))) І бісквітик. І салтисончик ось тільки що дожерлиїли Змінено 29 лютого, 2024 користувачем Наташшшка 3 inucya, lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 522 Опубліковано: 1 березня, 2024 Наварила супіка з каркасу домашньої курки, фрікадельки курячі та яйцем загустила. Вова сидить зараз обідає. Каже, що дуже смачно! 6 Наташшшка, Olima, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах