Olima 2 154 Опубліковано: 12 лютого Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все 1 3 fronya40, Наташшшка, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 12 лютого 27 хвилин тому, Olima сказав: Наталя, ото у тебе колеги балувані, ще й вмовляти треба щоб пригостилися смаколиками. Висилай мені. Мене вмовляти не треба, їм майже все Та до понеділка вони ж стали б вже несвіжими і несмачними, якби дожили б, звичайно :) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 13 лютого 14 години тому, Магда сказав: Тільки чур мене потім не лаяти, Мені посилання на рецепт НЕ ДАВАТИ!!! 3 2 Магда, Справжня господиня, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 13 лютого 5 годин тому, Наташшшка сказав: Мені посилання на рецепт НЕ ДАВАТИ!!! На який? На ось цей? 1 4 Справжня господиня, irysska, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 13 лютого Сьогодні наварила супчику з каркасу домашньої (фермерської)курки, заправила тим, що знайшла в морозильнику, бо чистила ящики. Картопля, морква, цибуля, кукуруза, горошок, перець, квасоля спаржева, тоненька вермішелька, зелень. Вова такий супчик називає польський.Смачно, легенько на шлунок. Зварила кашу пшоняну, є тефтелькі в соусі. На вечерю нажр поїла цілу сілетку матіас, яку купила вчора в Варусі. При мені винесли новий лоток і мені вибрали самі великі, 3 штуки більше півкіла. От жеж смачна та сілетка! Я б їх всі три лупанула, але побила себе по руках і губах і залишила на завтра. 4 2 irysska, Магда, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 13 лютого А в нас сьогодні суп майже як у Светы тільки з фрикадельками. І вареники з картоплею та грибами. 5 irysska, Olima, Дяна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 14 лютого І у нас був суп з домашньої курки, сушеними білими грибами і тоненькою яєчною лапшою) І матіас ми теж полюбляємо) 3 lana19, fronya40 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 14 лютого Я сьогодні знов 3 штуки того Матіаса купила, бо вчорашнього вже нема. В нас у Варусі продають два Матіаса - з головою і без голови, різниця в 10 грн на кг. Так без голови чомусь крупніше і красивіше. От жеж смачна та рибка! 3 Olima, lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 14 лютого 1 година тому, справжня господиня сказав: От жеж смачна та рибка! Підтримую! 2 fronya40 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 14 лютого А я івасі купила, ну от наравиться ця рибка мені. А тепер то чай попиваю, то водичку . 4 Магда, fronya40, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 14 лютого 1 хвилину тому, Olima сказав: А тепер то чай попиваю, то водичку Мені в таких випадках добре допомагає гарячий міцний чорний сололкий чай з лимоном 3 1 Olima, lana19, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 14 лютого 1 година тому, Olima сказав: А я івасі купила, ну от наравиться ця рибка мені. А тепер то чай попиваю, то водичку . Мама мені говорила "Рибка плавать любит!" 4 1 Дяна, fronya40, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 20 лютого Хек в клярі, наша вечеря. На обід була пица і крильця мариновані запечені в духовці. 6 Наташшшка, Olima, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 23 лютого (змінено) Вчора накрутила аж три таких порції. Картопля+варене м*ясо+цибуля+гриби. ДУЖЕ смачно!!! В заморозку! Змінено 23 лютого користувачем справжня господиня 6 Olima, Дяна, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 23 лютого Які рум'яні та смачні. Начинка це все разом чи це різновиди начинок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 23 лютого 57 хвилин тому, Olima сказав: Які рум'яні та смачні. Начинка це все разом чи це різновиди начинок? Все разом, на один вид начинки була б тільки картопля. А так трошки м'яса, грам 200 грибів, цибулька та картопелька - от і багато вийшло. 2 inucya та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 23 лютого (змінено) Що їмо, що їмо Кролика ми їмо. І не треба тут про присмак і так далі Насмажать налісничків, напечуть пиріжечків, делікатесів наваяють і несуть, і несуть А ти тут давись кроликом Змінено 23 лютого користувачем Наташшшка 3 2 Магда, Olima, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 24 лютого 10 годин тому, Наташшшка сказав: А ти тут давись кроликом Моя ж ти киця. 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 24 лютого 13 години тому, Наташшшка сказав: Що їмо, що їмо Кролика ми їмо. І не треба тут про присмак і так далі Насмажать налісничків, напечуть пиріжечків, делікатесів наваяють і несуть, і несуть А ти тут давись кроликом А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим) 1 1 1 irysska, inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 24 лютого Наталка, чи в тебе ферма кроляча? Щось ще ви їсте, крім кролів? 1 1 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 24 лютого 5 годин тому, справжня господиня сказав: Моя ж ти киця. Нічо не знаю, хочу налісничків 1 година тому, Магда сказав: А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим) Приїзди, все є, навіть біле домашнє сухеЯ теж кролика в сметані люблю найбільше. 40 хвилин тому, справжня господиня сказав: Наталка, чи в тебе ферма кроляча? Майже) Свекор тримає. Багато)) 4 inucya, fronya40, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 24 лютого (змінено) 35 хвилин тому, Наташшшка сказав: Нічо не знаю, хочу налісничків Майже) Свекор тримає. Багато)) Добре, міняю налисники на кролів. Штуку на штуку. Ладно, кіло налисників на штуку кроля. Виїжджаю! Змінено 24 лютого користувачем справжня господиня 4 Наташшшка, Lika_N, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 24 лютого 1 година тому, справжня господиня сказав: Ладно, кіло налисників на штуку кроля. З задоволенням би погодилась! Ех... 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 29 лютого (змінено) Котлетки в мене сьогодні. І навіть не з кролика))) І бісквітик. І салтисончик ось тільки що дожерлиїли Змінено 29 лютого користувачем Наташшшка 3 lana19, Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 1 березня Наварила супіка з каркасу домашньої курки, фрікадельки курячі та яйцем загустила. Вова сидить зараз обідає. Каже, що дуже смачно! 6 irysska, Наташшшка, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах