Справжня господиня 3 503 Опубліковано: 20 січня Борщ без капусти, а пиріжки з тушкованою квашаною капустою. Колись Вова просив поквасити і ото її їв,їв,їв... в тиждень по 100 грам... та я вже псіханула і ото з залишків пиріжків нажарила, 16 штук. А салаку сама солила, дуже смачна вийшла. Ех, рУмочки не хватало, бо я ще пілюлі пью. 5 Дяна, inucya, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 238 Опубліковано: 21 січня Тримайте мене семеро, я біжу за пиріжками волосся назад . Люблю я смажені пиріжки зі смаженою квашеною капустою. Мої всі фекають на таку капусту, а я люблю. В дитинстві мама часто картопляними робила саме з такою капустою, то це для мене смак дитинства. 3 1 Lika_N, inucya, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 784 Опубліковано: 21 січня Я ось вас надивилась..і собі щось))) Но,в мене питання. Я здесь эксперимент с блинами,вот сегодня делала 2яйца+1молоко+1китяток+1 мука,соль+3.5ст.л сахара+слив масло кусочек+чуть постного. Это у меня молоко закончилось)) И думала что из за целого стакана воды,блины будут ..ну кушать можно))) Обычно я делаю на молоке(2стакана или 1.5+0.5кипятка) И чего я колгочусь с блинами..мне чего то не хватало.. А здесь на молоке и воде..как то все совпало. Тоесть у меня только жидкость разная)) Это как?так и должно быть? 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 503 Опубліковано: 21 січня 26 хвилин тому, Lika_N сказав: Я ось вас надивилась..і собі щось))) Но,в мене питання. Я здесь эксперимент с блинами,вот сегодня делала 2яйца+1молоко+1китяток+1 мука,соль+3.5ст.л сахара+слив масло кусочек+чуть постного. Это у меня молоко закончилось)) И думала что из за целого стакана воды,блины будут ..ну кушать можно))) Обычно я делаю на молоке(2стакана или 1.5+0.5кипятка) И чего я колгочусь с блинами..мне чего то не хватало.. А здесь на молоке и воде..как то все совпало. Тоесть у меня только жидкость разная)) Это как?так и должно быть? Ліка, я взагалі можу на самій воді млинці напекти. Знаєш, які смачні! А в тісто на пельмені можу воду пополам з молоком зробити, смачні будуть! В мене теж є рецепт де молоко і кип*яток, смачні. Якщо твій експеримент тобі до вподоби, то й добре. 2 Lika_N та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 784 Опубліковано: 21 січня Я чогось думала,що вкусніші на молоці+трохи води..а ні)) 2 Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 382 Опубліковано: 22 січня Вітаю! А мене мама навчила млинці жарити на молоці полам з водою. Зазвичай на литр молока додаю литр води холодної сирої. 2 Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 503 Опубліковано: 23 січня 10 годин тому, AlenaT сказав: Вітаю! А мене мама навчила млинці жарити на молоці полам з водою. Зазвичай на литр молока додаю литр води холодної сирої. Ого, на два літра скільки тіста! Це ж півдня стояти жарити! 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 382 Опубліковано: 24 січня ))))))))))))) Здаю лайфхак! Вже років 15 смажу млинці тільки на двох пательнях Тільки так!!! На 2 л тіста часу займає трохи більше години))) 3 Магда, Справжня господиня та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 208 Опубліковано: 24 січня 17 хвилин тому, AlenaT сказав: ))))))))))))) Здаю лайфхак! Вже років 15 смажу млинці тільки на двох пательнях Тільки так!!! На 2 л тіста часу займає трохи більше години))) Теж так роблю) А деруни взагалі трьох, бо їх потрібно швидко багато насмажити і подати на стіл гарячими) 3 AlenaT, Lika_N та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 019 Опубліковано: Суббота в 12:43 В мене сьогодні зелений борщ і шкідливі смажені м'ясні млинці Ну ще крекери і медове печивко, але то вже не нам 6 Справжня господиня, Магда, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 208 Опубліковано: Суббота в 18:15 А у нас гороховий суп та тушена у вершках кінг-кліп з рисом на гарнір. До речі, кому цікаво, в Новусі зараз дуже гарна знижка на рибу. 4 Lika_N, цифра, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 238 Опубліковано: Воскресенье в 14:44 Сьогодні був борщ, а до борщу пампушки з часником 7 Lika_N, УкраІнка, Справжня господиня та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 208 Опубліковано: Воскресенье в 15:38 52 хвилини тому, Olima сказав: а до борщу пампушки з часником Клас! Я б оце з'їла б отих пампушок! Аж смак відчула) 3 УкраІнка, Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 503 Опубліковано: Понедельник в 07:12 16 годин тому, Olima сказав: Сьогодні був борщ, а до борщу пампушки з часником Оля, я вже в дорозі! Залиш мені тарілочку борщу та трішки пампушечок! Я так скучила за нормальною їжею! 1 1 УкраІнка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 238 Опубліковано: Понедельник в 08:08 Світлана, чекаю. Борщ ще є, а свіженьких пампушок ще напечу заради дорогої гості . А що у тебе трапилося, що нормальну їжу не готуєш? Це на тебе не схоже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 503 Опубліковано: Понедельник в 08:35 (змінено) 27 хвилин тому, Olima сказав: Світлана, чекаю. Борщ ще є, а свіженьких пампушок ще напечу заради дорогої гості . А що у тебе трапилося, що нормальну їжу не готуєш? Це на тебе не схоже. Борщ варю без капусти, бо ми її не можемо їсти. А заради однієї тарілки з капустою борщ не зварити. Пампушки не роблю, бо Вова не може їсти часник, а без часника воно не те. Я іноді купляю собі в Варусі декілька пампушок часникових, дуже вони в них смачні. Чи то мені вже так їх хочеться, що все смачним здається. Отак і живемо. То не можна, то не готуй, а смак куди дінеш... Я хочу м*ясо смажене типу шашлика, щоб зубами кусати, а Вові подавай варене до вати, щоб губами їсти. Ну і готую як він хоче, бо не будеш на одну людину окремо готувати. Іноді відриваюся. Змінено Понедельник в 08:36 користувачем Справжня господиня 2 УкраІнка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах