Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 24.09.2025 in all areas

  1. 6 points
    В мене в сім'ю додався один поціновувач маминих страв - мій дорослий синок, тому готування добавилося. Готувала в суботу, бо йшла на 3 дні на роботу та ще синові но роботу треба тормозок щодня збирати. Котлети рибні. Разом з хеком прокрутила залишки відварного рису, цибулю і шматок сала. Дуже сподобалися котлети¡ Рис як наповнювач і не псує смак риби. Завжди тепер буду додавати. Ще наварила сину каструлю горохового супу, хай смакує, бо ми з Владою таке їсти не можемо, тільки один раз і мало. Ще була піца на все деко, жаркое, сирники, тушкована капуста з рисом, вчора ввечері на старому йогурті оладки з яблуком. Отак.
  2. 5 points
    Олю, які ж вони гарні!!! страшенно люблю айстри і чорнобривці. Але останнім часом щось зовсім не встигаю іх сіяти. Чорнобривці вже декілька років не сходять( Мабуть прийдеться садити розсадою. Зате маю ось таку доріжку на городі) Хризантеми. Там ще є бордові і коричневі, але вони тільки починають розкривати квітку. ще покажу квітування моєі тугодумки Йорс ін контіньюд . Думаю, що на наступний рік вже побачу іі в повноцінній красі)
  3. 4 points
    Elenka

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Ингредиенты: Солодкий перець - 700г Гострий перець - 300г Часник - 100г Цукор - 700г Сіль - 50г Яблучний або винний оцет 6% - 400мл Вода - 200мл Крохмаль кукурудзяний - 50г Чистимо і миємо перець. У гострого перцю зрізаємо лише зелений хвостик, насіння не прибираємо. Пропускаємо через м'ясорубку разом із часником. Додаємо цукор та сіль. Після того, як закипить, варимо 10 хвилин. Додаємо крохмаль розведений у воді та оцет. Варимо після закипання 10 хвилин. Розкладаємо по стерилізованих банках та закриваємо кришками. Банки перевернути та вкутати рушником. Смачного!
  4. 3 points
    Natali06

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Лєночка, несу тобі величезну подяку за рецепт! Не розмінювалася на дрібниці і зробила відразу дві порціі!) Бо це смачно! Мммм) раніше купувала цей соус, а зараз , завдяки тобі буду мати свій) та ще й набагато корисніший і смачніший. Дякую, моя люба! 😘 зараз трохи на роздоріжжі… думаю чи ще зробити дві порціі🤔😂
  5. 2 points
    Elenka

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Наталочка, дякую тобі за довіру! Соус дійсно дуже смачний, з магазинним ні в яки порівняння не йде.
  6. 2 points
    Natali06

    Вітаємо!

    Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та днем Захисника Вітчизни! Слава героям!
  7. 2 points
    Elenka

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Світлана, цей соус дуже цикавий на смак. В нем є помірна гостринка, солодкість равноважена з кіслинкою, смак натуральний. Порція не багата. Росклала по маленьких баночках. Я готувала в пропорции 50/50 гострого перцю і болгарського, але насіння майже все видалила, бо вона дає гостроту і ще мені воно заважає. Готою кожен рік аджику грузинську тильке з гострого перцю зі спеціями, зберігаю у холодильнику, вона смакує до борщу, а цей чилі-соус більш до м'яса, хоча хто нам що запрещає))) Доречі гостра аджика згодом стає менш гострою.
  8. 2 points
    Свєтік, тримайся! Слава Богу, що він сам не постраждав!
  9. 1 point
    Ингредиенты: Филе красной рыбы — 500 г (*у меня красивый скелет лосося на 500г) Картофель (средний) — 4-5 шт Лук красный (средний) — 1 шт (*я кладу белый) Молоко (6%) — 400 мл или сливки 10% разведенные пополам (*у меня молоко 2,5%) Мука пшеничная — 1 ст. л. Перец белый (*черный) Соль Сок лимона (несколько капель) или дольку лимона Зелень Вода 1 л (*от меня 1 маленькая морковка) Метод Прямо в кастрюле я пассерую 1 небольшую морковку кружочками и лук, вливаю воду, закипятила и всыпала картошку, порезанную крупными кубиками. Варить 10 минут. Посолить картошку, добавить сок лимона, рыбу крупными кубиками(как картошка), перец белый. Варить еще 10 минут. Пока варится суп, в молоке размешать без комков 1 ст.л. муки с горкой. Молока обычно лью меньше, около стакана, но муку не убавляю. Молоко влить в суп, дать закипеть, поварить 1 минуту и снять с огня. Подавать обязательно с зеленью. (*при наличии не мяса рыбы, а хребта, я сначала варю при слабом кипении хребет минут 25-30, а затем вынимаю, снимаю мясо с костей и возвращаю в кастрюлю). Иногда могу добавить немного тонкой мелкой вермишельки или маленькую горсточку орзо (это такие макаронные изделия по форме и размеру риса). ОООЧЕНЬ-ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!! Мой муж, нелюбитель рыбы, пожирает этот суп как подорванный!
  10. 1 point
    Лена, от ти знаєшся на ці гострі перечні соуси. Скажи, який саме тобі смакує найбільше. Я не по ціх ділах, але хочу зварити трохи для сина. Щоб не дуже "дим з попи", але смачний.
  11. 1 point
    В « єдиних новинах» . Вову ти нам не показувала) , та я і не очікувала що побачу знайоме лице.Присіла кави випити, якраз новини. Показували будинок і твоє відео (
  12. 1 point
    Свєтік! Я тебе сьогодні бачила! Хотілося б при кращих обставинах, а не при тому, що тебе асвабаділє хренові лишили житла(
  13. 1 point
    Розпочався сезон айстр
  14. 1 point
    УкраІнка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А ми сьогодні доїдаємо качку з яблуками (ще з дня народження ), приготувала лазанью, налисники на сироватці і гречаний суп на замовлення чоловіка.
  15. 1 point
    lana19

    Вітаємо!

  16. 1 point
    Справжня господиня

    Рулеты аля плацинды

    Оце ти молодець! Треба і мені спробувати з сиром.
  17. 1 point
  18. 1 point
    Сьогодні цілий день наспівую! Перше відео, це першоджерело, а друге - витвір!
  19. 1 point
    2_5345853644807873143.mp4 Чотири українські патріоти віддали своє життя на чужині, виконуючи диверсійні завдання заради майбутнього нашої держави. ми маємо пам’ятати їх, і не просто пам’ятати, а й увіковічнити їх та вручити нагороду «Герой України», посмертно. всіх закликаю перейти за посиланням https://petition.president.gov.ua/petition/174768... та підписати петицію про вручення цих звань, адже хлопці на це заслуговують. Честь Джерело @marshalvdv Завдяки цьому роліку дізналась про чудову українську групу Харцизи https://www.youtube.com/channel/UCFFI3wo8UEpIMMZ0hit4bYw
  20. 1 point
    video-23de1360bd1a66ca9001aa24e093348d-V.mp4
  21. 1 point
    И вариации и наши соколы веселятся! Прикольная нарезка...
  22. 1 point
    Шикарная польская песня! Мне нравится именно в этом исполнении Волынского народного хора Все современные украшательства-приплясывания под эту песню как-то вообще мимо темы, ведь песня о грустном, финал ее довольно трагичен.
  23. 1 point
    я справилась, вкусно, сытно, натурально и не дорого
  24. 0 points
  25. 0 points
    Таня, може так само і зварю. Спитаю сина, що хоче. В нас на півміста відключають воду на 2 доби. Ото буде мені сьогодні і завтра веселуха на роботі... хоч би не впасти...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×