Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 14.10.2025 in all areas

  1. 9 points
    Привіт, дівчата. Дали моєму Сані відпустку, то ми гайнули на 2 тижні в ліс. Грибів мало, але трохи закрила. На свій ДН Саня замовив смажених мухоморів - зробила)) З риби лише клятий канадський канальний сомик клював - ще та зараза. Ну і привезли ми з лісу кота. Як він туди потрапив - загадка. Але не змогли залишити, бо кіт явно домашній, просто пропав би(
  2. 6 points
    Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Привіт) Скучили? Та що зі мною станеться?) Мухомори їмо не вперше. Та й готувала я їх ще 6-го жовтня. Зараз трохи фоток принесу. Кіт живе в нас. В хату не взяли, бо наша руда не визнає інших котів, тому надворі. Називаємо просто - Кіт) Це наш святковий стіл на фото))
  3. 5 points
    Natali06

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Олю, ну фсьо, тепер точно прийдеться сіяти чорнобривці) Буде і краса і користь) Ітепер ми обовʼязково доживемо до наступного року) Бо нам же сіяти чорнобривці! Нехайтільки та сволота скоріше здохне)
  4. 4 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    @Наташшшка, обізвися, бо ми з тими вашими мухоморами вже переживаємо...
  5. 3 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Мені сусідка дала скуштувати таке шампанське, мені дуже сподобалося. І смак приємний і колір красивий. І це у неї воно ще добре не вистоялося. Якщо в саду під деревами ще не пропали чорнобривці, то собі таке поставлю. Ех, треба було раніше на пробу зробити.
  6. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ну нарешті! Я у шоці Ніколи б не наважилася їх з'їсти, навіть про смак не хочу питати! Читала, що зараз модно вживати мікродози сушених мухоморів, хіхікала з тих людей, а що б отак пожарити і ложкою їсти - люди добрі! Ви що, чи вам грибів в лісі мало ?! У вас же діти, коти, ми ще кац@пів не вибили, а ви вже так собою ризикуєте і финькаєте! P.S. а котяра класний!
  7. 2 points
    Аня, в мене племінник (син двоюрідної сестри, він мені як? троюрідний чи який?) з рашки, Курська обл, давно вже закінчив С-Піт-ський військовий інститут, він артилерист. І на самому початку війни мене знайшла моя сестра в Телегі, те се п*яте десяте... згадували як ми з Вовою і папою втрьох приїжджали до них у гості в 2008. Я питала за її дітей, де вони, то вона про Дениса сказала служить і більш нічого казати не може, щоб не нашкодити "нашим мальчикам". Я кажу, що не треба сюди соватися, хай вдома порядок наводить, а вона мені " так він військовий, це наказ!" Я питаю "і шо, тепер поїде на танку тітку Свету вбивати в Дніпрі???" вона нічого не відповіла, на цьому наше спілкування досі на нулі. Якби він і загинув вже десь під Харковом чи Запоріжжям, то я ні грама не буду жалкувати. То така його доля загарбника.
  8. 2 points
    Шось мені тривожно за нашу Наташку. Ці мухомори... а вже неділя вечір... а її немає...
  9. 2 points
    Потрійна заливка однакова для всіх овочів, пишу алгоритм. Робимо три дії 1 - наповнені продуктом (помідорами в цьому разі) банки заливаємо по самі вінця окропом, прикриваємо кришками, стоїть 10-20 хв. 2 - воду з банок зливаємо у каструлю (на банку надіти спеціальну кришку з дірочками), кип*ятим і знову заливаємо у банки, прикриваємо кришками, стоїть 20-30 хв. 3 - воду з банок зливаємо геть і заливаємо киплячим розсолом за рецептом, банки закатуємо і перегортаємо до повного вистигання. Оце називається потрійна заливка. Деякі іноді можуть не робити п.2, в тому разі буде подвійна заливка. Але я пробувала і все ж вернулася до потрійної, вона надійніше.
  10. 2 points
    Справжня господиня

    Фінський рибний суп

    Сьогодні наварила з голови сьомги, сину дуже вподобав супчик. Він варив собі не так, простіше, а цей краще.
  11. 2 points
    Elenka

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Дякую Наталочка за фотозвіт! Смачно та яскраво виглядає! Буде вам в зиму смачно! Я теж у неділю приготувала ще порцію. Так и є, не такий уж цей соус і гіркий, всього в міру в нем.
  12. 2 points
    Natali06

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Лєночка, несу тобі звіт по- дорослому) бо що там розмінюватися на дрібниці. Казала тобі, що планую ще 2 порції, а ні - зробила 4! ( довелось дістати мого улюбленого казанчика) Бо мала необережність пригостити сестру) Вона спочатку сказала :» ой, яке пекуче!» А через пару днів баночку прикінчила) І сказала, що добрезне, хочу ще! Тож довелося готувати і на неі) але самий великий квест, це все розфасувати в 100 мл баночки( Я ще той хомяк), все закрила ! Тепер ми с сестрою смачнючим соусом забезпечені) Дякую , моя хороша, за вивірений рецепт! 😘
  13. 1 point
    Наташшшшка, фото кота в студію! А взагалі молодці, треба нам всім відпочинок. Я теж дуже мріяла поїхати в кінці вересня з Вовою (після його алергії) на тиждень хоч до нашої місцевої Орільщини за містом. Але кляті сусіди спутали все моє життя 20 вересня, тепер взагалі не знаю, де той спокій.
  14. 1 point
    Elenka

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Ингредиенты: Солодкий перець - 700г Гострий перець - 300г Часник - 100г Цукор - 700г Сіль - 50г Яблучний або винний оцет 6% - 400мл Вода - 200мл Крохмаль кукурудзяний - 50г Чистимо і миємо перець. У гострого перцю зрізаємо лише зелений хвостик, насіння не прибираємо. Пропускаємо через м'ясорубку разом із часником. Додаємо цукор та сіль. Після того, як закипить, варимо 10 хвилин. Додаємо крохмаль розведений у воді та оцет. Варимо після закипання 10 хвилин. Розкладаємо по стерилізованих банках та закриваємо кришками. Банки перевернути та вкутати рушником. Смачного!
  15. 1 point
    Natali06

    Соус Солодкий чилі. Версія №...

    Ооо, бачу що 100 мл і твоя улюблена тара) Хоча ти знаєш, я думаю і з 0,5 л такий соус швиденько зникне) дякую!
  16. 1 point
    Natali06

    Паста из соленых перцев чили

    Лєночка, дякую, що нагадала!
  17. 1 point
    Сині 3 кг Цибуля 1 кг Помідори 1 кг Морква 600-700 г Перець болг. 1 кг Перець гіркий 1-2 шт. Сіль 2 ст.л. Цукор 4 ст.л. Оцет нуль Чорний мелений перець за смаком Часник за смаком Сині запекти або відварити, положити під гніт, щоб стік сік (можна не ложити). Почистити від шкірки. (я запікаю в мультиварці на Випічці 35-40 хв.) Цибулю порізати і піджарити до золотавості на олії. Додати потерту моркву і тушкувати до м*якості. Цибулю з морквою прокрутити на мілкої решітці на м*ясорубці, положити в каструлю/пательню/казан з товстим дном. Почищений перець прокрутити на м*ясорубці, додати до моркви, тушкувати прибл. 10 хв. Помідори прокрутити на м*ясорубці, додати до маси, тушкувати 5-10 хв. Сині прокрутити на м*ясорубці, додати до маси, тушкувати 5-10 хв. Додати сіль-цукор-перець-часник, якщо треба олію, тушкувати ще 3-5 хв, помішуючи. Оцет не треба! Розкласти в підготовлені банки, закатати. Можна не укутувати, я 10 років нічого не укутую. Я роблю по 1/3 рецепта, мені так зручніше. Вихід 1,5-1,7л. Навіть не пам*ятаю, де я взяла той рецепт, зазвичай в мене записано. Мабуть десь в коментах, не знаю. Але роблю цю ікру вже років 5. Дуже вдалий рецепт! От все мені за смаком! Тільки на сіль треба пробувати в кінці, бо вона зараз різної солоності. Подивилася, в нас ніхто не давав рецепту ікри з синіх, тілько є один аж 14 року. Зробіть, не пошкодуєте. Так, трохи морочитися треба, але це дуже смачно! А на хлібчик взимку... та й салка шматочок...аааа!!!!!
  18. 1 point
    Игорь, на дно стелю пергамент и все хорошо.
  19. 1 point
    Елена, дякую за довіру. Сподіваюсь, що взимку буде смачно.
  20. 1 point
    Мені цікаво - як відреагував би Трамп на меседж [****]ла "Аляска - це росія!"?
  21. 1 point
    Той хоч в чоботях, хоч в гіВностерці поїде, його там радісно зацілують в дупу.
  22. 1 point
    Справжня господиня

    Торт печінковий

    Оля, дуже красиво зробила. Хай смакує!
  23. 1 point
    Справжня господиня

    Торт печінковий

    Оля, дякую за гарне фото. Дуже приємно, що рецепту не зраджуєш. Я цей рецепт знайшла на якомусь сайті дуууже давно і пам*ятаю, що там була приписка знизу "гости мои стонут над ним, как чайки!"От ця приписка і вирішила, що я ризикнула і зробила рецепт. І таки правда, "стонут как чайки"!
  24. 1 point
    Наташа, супер кубане, прямо крафины получились! Наши йеменцы так тонко не растягивают, хотя тесто у них вкусное получается и воздушное. А у тебя просто необыкновенное слоистое, глаз не оторвать!
  25. 1 point
    Svetlanaur

    Пирог "Сахарный"

    А вот я про него забыла.)) Надо вспомнить в ближайшее время.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×