Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.09.2023 in all areas

  1. 2 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Рецепт брала ще на хп. Робила 2,5 порції. Червоний солодкий перець - 220г, Червоний гострий перець - 55г, Яблука твердих сортів (у мене Антоновка) - 180г, цукор - 180г, оцет - 10г, долька від зірочки бадьяну - 1шт, перець душистий - 1-2 горошини, коріандр - 1горошина. Звечора почистити яблука від кожури і серцевини і червоний перець від насіння. Все порізати, а гіркий перець різати із насінням. Засипати все цукром і залишити до наступного дня. На наступний день поставити це варити на повільному вогні, варити десь 20-25 хвилин. Потім блендером збити цю масу, додати спеції за рецептом без оцту і варити 15 хвилин. Потім влити оцет і варити 5 хвилин. Закатати кришками, я не перевертали і не укутувала їх. Трохи плювалося варення після того як пробила блендером, майте це на увазі.
  2. 1 point
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Не бачила я там рецепт Llika, думала що тілько ромин рецепт там є. Тому і здивувало що ти за яблука написала. Може цей рецепт і смачніше, но робить не буду. Не хочу вже нічого.Нам на двох і так всього занадто. Аліса брати нічого не зможе, пересилка до Київ а рискована.Нам вже одну банку заправки гепнули на почті. Хоч і упаковивала добряче, і коробку подписивала, і стрілки малювали по боках коробки, А вони все рівно перевернули коробку вверх тормашки. Получили на почті осколки.
  3. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Неля, це рецепт не Роми. Зараз не дуже хочу йти туди дивитися автора, Але точно не її. P.S. Сходила все ж таки, автор Llika
  4. 1 point
    Максим Chef

    Чізкейк без випічки

    Масляне печиво - 180 г Масло - 75 г Вершковий сир - 380 г 75 г йогурту Кокосові пластівці - 75 г Білий шоколад - 80 г Зущене молоко - 80 г Роздробіть печиво і змішайте з маслом. Розкладіть в форму так, щоб були сторони Наповнення: Перемішайте вершковий сир з йогуртом, згущеним молоком ту стружкою кокоса; Розтопити шоколад у мікрохвильовій печі (пере Залийте начинку і помістіть десерт в холодильник на 2 години; Виймаємо десерт з холодильника, нарізаємо мигдаль та шоколад і посипаємо зверху.
  5. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Соромно признатися, але вчора їли пельмені з АТБ , ніколи було готувати. Але сьогодні виправилася і наварила каструлю расольника та котлет насмажила. А ще хотіла похвалитися, що у неділю закрила варення з гострого перцю, моєму чоловікові дуже подобається і мені також. Закривала спеціально у маленькі баночки.
  6. 1 point
  7. 1 point
    Страшная сказка на ночь. Бывшая жена террориста гиви рассказывает "невыдуманные" истории из Мариуполя про зигующих детей video5229060139566251152.mp4
  8. 1 point
    Pitochka

    Кетчуп перцевий

    Оксаночко, дякую, що нагадала в Телеграм про цей кетчуп. Теж бачила його у Люби на фб, але так і забула про нього🤦 Зробила, смакота неймовірна😍 робила пів порції - МАЛО!!! Від себе - було занадто солодко, то додала більше оцту. Наступного разу поменше перцю - мені занадто пекучий ) але дуже смачний, густий, яскравий. Гарний рецепт!
  9. 1 point
    Магда

    Яловичина тушкована зі сливами

    Ингредиенты: 1 кг яловичини 8 шт. слив Орегано, чебрець, перець червоний гіркий, чорний перець мелений, уцхо-сунелі, сухий часник, оливкова олія, сіль, цукор Вершкове масло Для маринаду змішати всі спеції (чорний перець разом з уцхо-сунелі перетерти в ступці чи млинком), оливкову олію, сіль за смаком. Яловичину порізати на крупні шматки, замаринувати. Сливи розрізати на половинки, дістати кісточку. Я готую це м'ясо в скороварці. На режимі "тушкування" на вершковому маслі злегка обжарюю сливи, присипавши їх трішки цукром. Кількість цукру залежить від кислоти слив, у мене йде від половини до цілої чайної ложки. Обжарені сливи дістати з чаші, натомість туди викласти замариноване м'ясо, обжарити. Повернути сливи в чашу скороварки, виставити режим "випічка" на 20 хвилин. Іноді виходить, що по закінченню програми в чаші є досить багато рідини, я випаровую її на режимі "плов". М'ясо виходить ніжне, сочне, сливи дають легкий кисло-солодкий присмак, набагато ніжніший ніж коли тушкувати з чорносливом. Особливу роль тут відіграють спеції, це звичайно, все дуже суб'єктивно, але орегано з чебрецем, уцхо-сунелі та часничком до слив - це дуууже гармонійно. Я виставляла схожий рецепт, але там до м'яса йшли яблука і хмелі-сунелі - зовсім інший смак. Гарнір може бути будь-який, у мене сьогодні тушена квасоля з помідором і базиліком та овочі-гриль, нам було смачно. А ось так мене виглядають піджарені злегка камералізовані сливи
  10. 1 point
    Максим Chef

    Піта рол з куркою

    В цьому відео я вам покажу, як швидко та смачно приготувати сніданок, або смачний обід. Приготуйте це для своїх рідних та друзів вони будуть у захваті. Для цього рецепту вам потрібні не дорогі та звичайні інгредієнти. Кляр: Мука - 100 г Крохмал - 1 л Паприка - 5 г Вода - 150 г Сахар - 1 ч.л Соль - 1 ч.л Піта: Мука - 150 г Вода - 230 г Олія - 25 г Соль Сахар Чеснок Цибуля - 30 г Начинка: Сир фета - 80 г Салат айсберг - 50 г Перець - 40 г Куряче філе в клярі
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×