Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 18.01.2024 in all areas
-
6 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 5 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Мені теж кішечку!!! Дівчатка, допомагайте!!! Купила чергового кота, а він без пари((( Може хто побаче в своєму місті( до отого рудого здоровила)) , маякніть! Ну бо дуже вже я іх люблю пробачте, що не по темі... -
4 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Natali06 and 3 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Наша вечеря, сьогодні і надалі Рибні котлети з хека Вова зараз їсть і аж мружиться. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 2 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Какая прелесть! -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Свєтуль, там ще одну пару не видно. Але вона не така гламурна. Але все одно люблю іх❤️ Ооо! Піду подивлюсь)) Наталь, не знаю чиі вони. На рудому взагалі не має ніякого клейма. А перші, які в мене з’явилися , в синьому розписі . Цілих 25 гривень коштували)))))) -
1 point
Шоколадный наполеон, быстрый рецепт
УкраІнка reacted to Максим Chef for повідомлення в темі
Цей швидкий та простий рецепт який приготувати зможе абсолютно кожен, навіть не маючи жодних кулінарних навичок! вся ваша родина та всі ваші друзі будуть у захваті, скуштувавши цей шоколадний десерт! Смак вразить вас, а простота приготування здивує! Подивіться це відео від початку до кінця, щоб дізнатися рецепт чудового десерту! Інгредієнти: * Молоко 1 л * Цукор 250 г * Яйця 4 шт * Борошно 60 гр * вершкове масло 100 г * Ванільний цукор * Какао 35 г * Листкове тісто 600 -
1 pointУх ти, які прикольні! Пішла подивитися що воно таке - і зависла на Промі, їх там багато, але схожої не знайшла поки. Це майоліка? Я в інсті сиджу на сторінках з вінтажним посудом та порцеляною, як побачу таку кицю - відразу маякну.
-
1 pointІ краще не кота, а кішку. Бо кіт може й не ловити. Принаймні мій мишами зовсім не цікавиться, хіба шо погратися, коли хтось із кішок принесе впольовану мишку
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Я нутрію спробувала років у 40, пригостила котлетою подруга на роботі. І коли вже я з*їла смачну котлету, то вона сказала, що це нутрія. Але ніякої огиди в мене не було, навпаки я стала її купляти на базарі. Тоді нутрія була ну зовсім дешева, дешевше за курку,непопулярна чи шо. Я і вибирати її навчилася, і розібрати правильно. Єдине просила на базарі прибрати ту голову, щоб зубів не бачити. Сину маленькому говорили, що то кролик, а то їсти не буде. Дуже смачні з неї котлети, соковиті, духм*яні, без присмаку. Вважається лікувальним м*ясом. Зараз, нажаль, нутрія вже стала дуже дорога, мені невигідно її купляти. Колись давно мене пригостили задньою ногою козеняти, прям цілий окорок з копитом. Я його маринувала два дні, а потім в духовці запекала. Ото смачнюще м*ясо!!! М*яке, соковите, ніякого присмаку, нежирне. Більше не довелося їсти, не було нагоди. А от лося їла, пригощав мій начальник на роботі, він охотник заядлий. Лосятини було кила два м*яса, я його тушкувала. Теж смачне м*ясо, присмак є, але якийсь цікавий, не противний. На яловичину дуже схоже, темне таке. Їла в*ялену медвежатину, присилала тітка з Сибіру. Ну шо казати, підошва підошвою, коричневе таке. Може, його було треба якось вимочувати чи ще щось робити. Поїли так, смак вже забувся. -
1 pointНу нет, уж балуваніє мене та мого чоловіка мабуть пошукати ще треба. У нас в раціоні м'ясних страв тіки свинина, яловичина і курка. Індик рідко, но теж буває. Гуси, качки чомусь не купляю. Гусь не знаю чому, рідко попадається і дорого. Качки чоловік каже завжди - лучше курку. Не любить кості обгризать. Но по молодості качки часто були, смажила в духовці с рисом і яблуками. Індюшатину могу в фарш добавить, чи просто потушить . А вот в холодець раз до петуха, рульки хрюшки і яловичини добавила горло індюка, холодець споганила, привкус зовсім не сподобався. Як і с яловичим хвостом теж більш не ризикую. Думала мій мене приб'є що його улюблений холодець іспаганіла. Кролів купляла часто коли дочка хворіла. Но готувала тільки для неї. Сами не їли. Раз сварила борщ з кісткових частин кроля, привкус фу-ууу-у. Ну і є у мене рецепт кроля в вині, раз приготувала, біль нема бажання. Баранину і нутрію рідко, но бувало, готувала моя мама. Для мене це був голодний день. До сих пір пом'ятаю той жир на губах і привкус баранини в харчо, яке готувала мама. А нутрію їла один раз, коли мама сказала що це кроль, потім узнала що це криса і більш не могла взяти до рота. Мій теж таке їсти не хоче, тому на барана і нутрію у нас табу.
-
1 pointЦе точно. Я кроля їстиму, а баранину ні. І нутрію істиму.
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
У любого м*яса свій смак, то понятно. Але в людини різні реакції на той присмак. От мені баранина нормально, хоч і має дуже яскравий смак і запах, нутрія дуже смакує. А от кроль чомусь не йде, хоч і ледь чутно той присмак. А хтось баранину на дух не переносить, а от кроля залюбки їсть і дивується, що там я собі вигадую. Отакі ми різні. В нас до війни у Варусі продавали баранину і іноді фарш баранячий. Я завжди покупала на котлети, любила таке. І смачно ж було! Доречі, баранина вважається самим чистим м*ясом, баран/вівці що завгодно не їдять, як ті кози. -
1 pointТааа, в любого м'яса свій присмак. Мені головне, щоб Саня мій їв А йому - аби м'ясо - кролик\курка\качка\нутрія і тд - все їсть))
-
1 pointЯка ти, Іринко, хитрюща! Я теж котлеток хочу! І вінігрет! В мене сьогодні знову буде запечений кролик. Дуже для мене зараз вигідно - закинула в духовку цілою тушкою і на декілька днів Сані є що їсти))
-
1 pointА можна мені котлети, а перловку Вові? 😁🤭 П.с. а до котлет вінігрет, про який ти вчора згадувала
-
1 point
Фінський рибний суп
Natali06 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Филе красной рыбы — 500 г (*у меня красивый скелет лосося на 500г) Картофель (средний) — 4-5 шт Лук красный (средний) — 1 шт (*я кладу белый) Молоко (6%) — 400 мл или сливки 10% разведенные пополам (*у меня молоко 2,5%) Мука пшеничная — 1 ст. л. Перец белый (*черный) Соль Сок лимона (несколько капель) или дольку лимона Зелень Вода 1 л (*от меня 1 маленькая морковка) Метод Прямо в кастрюле я пассерую 1 небольшую морковку кружочками и лук, вливаю воду, закипятила и всыпала картошку, порезанную крупными кубиками. Варить 10 минут. Посолить картошку, добавить сок лимона, рыбу крупными кубиками(как картошка), перец белый. Варить еще 10 минут. Пока варится суп, в молоке размешать без комков 1 ст.л. муки с горкой. Молока обычно лью меньше, около стакана, но муку не убавляю. Молоко влить в суп, дать закипеть, поварить 1 минуту и снять с огня. Подавать обязательно с зеленью. (*при наличии не мяса рыбы, а хребта, я сначала варю при слабом кипении хребет минут 25-30, а затем вынимаю, снимаю мясо с костей и возвращаю в кастрюлю). Иногда могу добавить немного тонкой мелкой вермишельки или маленькую горсточку орзо (это такие макаронные изделия по форме и размеру риса). ОООЧЕНЬ-ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!! Мой муж, нелюбитель рыбы, пожирает этот суп как подорванный! -
1 point
Баклажаны фаршированные в СВЧ
Дяна reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Баклажаны Помидоры Тертый сыр Чеснок Соль или остатки брынзы Готовый мясной фарш или бекон Метод Баклажаны помыть, отрезать хвостики, разрезать вдоль пополам. Со стороны среза сделать насечки, посолить, выдержать 10 мин., слегка отжать. Затем запечь синие в СВЧ. Все зависит от размеров самих баклажан. У меня были небольшие, поэтому время 5 мин. на полной мощности (750 Вт) было достаточно. Затем аккуратно вынуть ложкой мякоть и посечь. Добавить резаный маленькими кубиками помидор, немного тертого сыра, чеснок, заодно можно потереть туда же остатки брынзы (вместо соли). Полученной смесью начинить баклажановые лодочки и уложить их в форму, пригодную для СВЧ. Поставить в печь еще на 2 минуты. Тем временем взбить 1 яйцо, пару столовых ложек молока. Смесь вылить на баклажаны и посыпать тертым сыром. Поставить еще на 4-5 минут до расплавления сыра и готовности омлета. Заметки Очень быстро, сытно, вкусно!!! Можно к овощам добавить готовый мясной фарш или немного бекона. Будет еще вкуснее! -
0 pointsрасиянская свинособачья тварь хуйло прямо заявило, что не откажется от завоёванных украинских территорий Любопытно, что он открыто озвучил свою цель — «завоевание», а не рассказывает байки про «освобождение», как делал раньше. video5274207530111745293.mp4 в.в. хуйло - Нам не нужны территории Украины.
-
Newsletter