Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05.09.2024 in all areas

  1. 5 points
    Не моэ, але сподобалось: Нищіти всіх, тільки нищіти. Все те брехливе ненажерливе тварюччя, по всьому світу, де б воно не розбіглося. І це не буде геноцидом, бо потвори тільки зовні схожі на людей. Це інший вид, який несе тільки руйнацію всього, до чого торкнеться. Чи це фізичні об'єкти, чи духовні орієнтири, чи надбання цивілізаційної моралі. Ні вік, ні стать, ні віра, ні національність не мають значення - москалі мімікрують під усіх. Іноді здається, що Чужий з Хижаком ближче до людей, чим москалі. Нищіти.
  2. 2 points
    Дачниця

    Лєчо з кабачків

    Ингредиенты: (склянка використовується 250г) - 3 кг кабачків; - 5 шт. солодкого перцю; - 1-2 шт. гіркого перцю; - 2 гол. часнику; - 1 ст. цукру; - 1 ст. рослинної олії; – 0,5 ст. оцту 9%-го; - 400-500 г томатної пасти; - 2 ст. солі Метод Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками. Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл. Очищуємо часник. Готуємо гострий перець. У велику каструлю висипаємо кабачки. Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку. Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків. Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту. Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів. Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи. Паралельно стерилізуємо півлітрові банки. В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками. Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання. Ну дуже смачно! Фото НатальяН. Дякую! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
  3. 1 point
    НатальяН

    Баклажани по-Грузинськи

    Ингредиенты: Баклажани - 2 кг Помідори - 600 г Болгарський перець - 600 г Часник - 1-2 головки (можна більше) Гіркий перець - 1-2 (на свій смак) Олія рослинна - 100 мл Оцет 9% - 70 мл Цукор - 150 г Сіль – 2 ст.л. без йоду Метод Баклажани нарізати кільцями (1 см) посипати 1 ст. солі, перемішати та залишити на годину. Потім промити холодною водою. У блендері (або м'ясорубці) прокрутити помідори, часник та перці. Перелити суміш у каструлю, додати оцет, сіль, цукор, олію. Як тільки закипить – додаємо баклажани. Варимо суміш на помірному вогні, помішуючи 30 хв. Банки та кришки простерилізувати. Закривати суміш відразу гарячою. Перевернути догори дном і залишити до повного остигання. Супер-смачні баклажани на зиму! Можна їсти як закуску. А можна додавати їх у лазанью, наприклад, або в макарони (або у будь-яку крупу) з фаршем - це дуже смачненько! Зробила на пробу. Все у мультиварку без тиску (у мене є режим "як у печі на низькій температурі"). Мліло більше години Супер смачна штука! Чоловік щойно приїхав і за один раз усе з'їв. Україна Київ Війна росії з Україною День 924
  4. 1 point
    Elenka

    Закуска з кабачків

    Ингредиенты: Кабачки -2 кг Болгарський перець - 1шт. Яблуко - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Головка часнику - 1 шт. Перц Чилі - 2 шт. Цукор - 200г Оцет 9% - 100г Сіль - 50г Томатна паста - 70г Метод Кабачки (у мене молоденькі) порізала на 3 частини поперек і далі брусочками. Всі овочі інші (крім чилі та часнику) перемолола у блендері (можна у м'ясорубці). У каструлю поклала нарізані кабачки, мелені овочі, сіль, цукор, оцет, томатну пасту та варила 1 годину. За 15 хвилин додала перемелений часник та перець чилі. Розлила по банках і закрутила, не загортала. Мої відступи від оригінального рецепту: часник та гострий перець додала ближче до кінця і на початку додала 60 г соняшникової рафінованої олії. Варити можна було 40 хвилин, але в мене банки ще не були готові. На смак трохи гостренько, смачно. Вихід 5 банок по 0,5л. Овочі, які перемелювала, брала побільше розміром. Спочатку рідини мало, потім буде якраз, кабачки пустять сік. Україна Запоріжжя Війна росії з Україною День 926
  5. 1 point
    спокусницЯ

    Коврижка "Оксана"

    Ингредиенты: Яйця 3 шт. Цукор 1 склянка Олія рослинна 3 ст.л. Борошно 3,5 склянка Варення 1 склянка Кефір 1 склянка Сода 2 ч.л. Метод Самий смачний варіант, це з вишневим варенням, але виходить з будь-яким. Приготування дуже просте, усе в миску ( крім борошна) перемішати міксером чи ручним віничком, не важливо, всипати борошно, ще раз вимішати. Вилити в форму для випікання ( я полюбляю форму застеляти папером) Випікати при 180 °C до готовності. А що? Буде парочка "Валері" Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 925
  6. 1 point
    путин объявил новую цель СВО. Оказывается, СВО нужна для защиты детей в Туве. То есть, согласно путину, украинцы, мирно жившие в 4500 километров от Тувы, угрожали тувинским детям.
  7. 0 points
  8. 0 points
    Полтава… моі співчуття… у мене тільки одне питання до неба: коли ж цих руських виродків Земля поглине? Коли вони всі здохнуть?!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×