Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20.04.2025 in all areas

  1. 5 points
  2. 5 points
    Natali06

    Христос Воскрес! З Великоднем!

    Христос Воскрес! З Великодніми святами! Нехай воскреслий Христос принесе перемогу всій нашій немовірній Україні – перемогу світла над темрявою, добра над злом! зі святом!
  3. 5 points
    Палич

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    За масло(маргарин)...не треба мені було його ростопляти в микроволновці. При додаванні почало, хлюпати тісто при замісі. Прийшлось негайно зупинити процес і додати ще 35 гр. борошна. Молоко розвів з домашніми вершками, густими. Не знаю яка в них жирність...200+50 на око. Підкажіть як було треба по пропорціям, по науки. Жалкую що полінився гарно округляти порції. Так, отщіпнув кусок , кинув в бумажняну форму на вагах, і тоді скільки потрібно добавляв маленькими шматочками, чи відщіпув лишку ...форми змастив с початку трохи олією, пальцем. Сьогодні знайшов і продивився тему на "другому" форумі, з впн. Неля писала, що робила паски і свої, і от Светти, і Месоєдівську, а більший сподобалась їй і гостям як раз ЦЯ.! Спробую скоро, напишу свою думку, по чесному.
  4. 4 points
    Я в тихенькому шоці! Палич, ВИ МІЙ ГЕРОЙ! Стільки було питань, а в результаті, гарнюні які вийшли! А фраза про те, що "Дуже швидко підходило все" просто мене вибила! В цьому році в мене був рекорд. Замісила тісто, і от від цього моменту, до витягнутої пасочки пройшло 13 годин... Я робила грузинську і цю, так син все ж таки сказав, що ця рулить!
  5. 3 points
    Всіх з Великоднем! Бажаю всім миру, здоров*я, щастя!
  6. 3 points
    Мій Вова так чекав на свято, мріяв попоїсти смаколиків всіляких... накупив смачної ковбаски, м*ясо замаринувала, грибочки мариновані зробила, рибку смачну посолила, пасок напекла... а в нього раптом панкреатит про себе нагадав. Накрилися всі смаколики. Дієта. І вчора я знайшла цікавий рецепт і приготувала. Отака рибна запіканка, чи як її ще звуть? Зайшла Вові дуже добре, він її і вчора і сьогодні тільки і їсть. Рецептом зроблю завтра, на роботі ж треба чим-то займатися, не тільки роботою)))
  7. 1 point
    Моя цьогорічна пасочка. Замісила пів порції, вийшло 4 штуки: 2 по 750 грам та по одній 900 та 650 грам. Великі трішки недоростоювалися - вони злегка "вишкірилися", але прикрашати нічим не хочу, будемо з такими святкувати
  8. 1 point
    fronya40

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Я в шоці! Так все гарно вийшло ❤️. Палич,я білки по баночкам. По 4 шт. І роблю меренговий рулет,або творожна запіканка. В мене білки завжди в ходу,а жовтки по баночкам.... Масло вершкове. Я його добавляю,а колись маргарин. Я з маргарином нічого не роблю давно.
  9. 1 point
    musinka

    Христос Воскрес! З Великоднем!

    Запоріжжя, 5 травня 2024р. Відкрили Фонтан Життя! Надо жить, чего бы ни случилось! Солнце светит или грянет гром… Надо жить, чтоб чудо совершилось, Повторяя: Всё переживём! video-1bd33bbfc0eafa72613a9b8df4891d98-V.mp4
  10. 0 points
    А в мене вперше за все життя ( ні вдруге....) не вийшло..чи дріжджі в Німеччині г... ,чи настрій не то... Але... Донька везе мені з України пасочку,в обід буде. Замісила вчора в хп,зовсім не підійшло...наче вперше... Я цю паску все життя роблю.. ще пам'ятаю ті " гарні" часи ,що із продуктів кисляк і маргарин..гусіні яйця. І така смачнюча ..а це положила все ,як завжди..і зовсім не підійшло..
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×