Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

22 години тому, Справжня господиня сказав:

Зробила новий рецепт

Бачу я одна щось готую, всі тільки лайкають.

кусочек сыра с голубой плесенью просится в соус

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
48 хвилин тому, Miloviza сказав:

кусочек сыра с голубой плесенью просится в соус

Такой сыр у меня нечасто бывает, Вова его не любит, а я с кофеем обожаю. Лучше просто съем, чем в соус переводить.

Поділитися повідомленням

В 07.09.2024 в 12:08, Справжня господиня сказав:

А я купила перець, він в мене полежав і почервонів (не Білозірка, якийсь інший). Так я його перекрутила на крупну м*ясорубку, приварила, протерла через сито від шкірки. Додала туди залишки томатів і заарила такий собі типасоус, додала сіль за смаком та трошки цукру і ябл.оцет трішки. Дуже смачно вийшло, колір такий яскраво-червоний! Розфасувала у пляшечки по 0,3 л. Буду додавати до борщу, у різні підливи, до каш.

Чогось згадала про той соус, напишу. Наробила я його десь літра півтора. Розходувала всюди і сину давала.

Знайшла що зветься таке айвар.

Ну шо казати. Навроді непогано, але в їжі ну дуже сильно смак перцю, додавати треба зовсім небагато. Не знаю, буду таке робити в цьому році чи ні. Син мішав його з томатпастою магазинною, теж не в сильному захваті. Може треба якісь травки-муравки додавати. Чи то просто люди з дитинства таке їдять і їм смачно, десь там на Кавказі чи де...

Ну таке...

Поділитися повідомленням

1 година тому, Справжня господиня сказав:

Ну таке...

То ви просто не дуже любите смак перцю. Хоча, я дуже перець поважаю. Правда, не цей сортотип (білозірка), а капі чи ротунду. В них зовсім інший смак. Роблю айвар. Тільки з печеного перцю. А печений робити треба товстостінний. Білозірка не підходить.

Поділитися повідомленням

Дівчата, я знайшла таки свій ІДЕАЛЬНИЙ рецепт смажених пиріжків! Які я вже не жарила, все було трііішечки не те. А це воно! Зроблю фото і дам рецепт. Чекайте.

Це був анонс. 

Так, я інтриганка.

20250425_203308.jpg

20250425_203142.jpg

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз