Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 липня, 2019 Я как раз режу абрикоски на джем да и вас читаю)) У меня тоже огурцы пропали( но чуток успела ухватить. А помидоры такие порЭпаные, что ужас. Еле отобрала вот на две банки, а остачу придётся пообрезать да перекрутить на борщевую заливку) Меню на завтра Гречка с отбивной Суп с чечевицей Курица тушеная с кабачком в сметане. Много помидоров и вишнёвого компота с мятой 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 27 липня, 2019 У меня на завтрак только вареники)) опробовала новый ( старый?))рецепт теста. Очень понравился. Обязательно поделюсь))) 2 Ирина Шляховая та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Котлетный Ветер Опубліковано: 27 жовтня, 2019 (змінено) я все чаще ловлю себя на мысли, что могу часами просто любоваться продуктом не берясь за его приготовление ничего идеального этого....прекрасный отпил Змінено 27 жовтня, 2019 користувачем Котлетный Ветер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Котлетный Ветер Опубліковано: 27 жовтня, 2019 трое суток я именно так и делал природа создает то, до чего нам расти и расти но, хватит этих слабостей ,сегодня у меня Особуко по моему авторскому рецепту да да конечно ,когда нибудь я размещу его а пока просто влюбляемся в этот отпил особуко 95 гривен и только в Варусе мне я считаю просто повезло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Котлетный Ветер Опубліковано: 9 листопада, 2019 когда нет времени, а хочется чего-то быстро и вкусного, а главное легкого этот рецепт спасение в прямом смысле слова необычно, быстро, и очень вкусно твердые сорта плюс овощи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 9 листопада, 2019 4 часа назад, Котлетный Ветер сказал: твердые сорта плюс овощи Очень аппетитно выглядит! У нас сегодня фасолевый суп; запеченная куриная грудка в горчично-медовом маринаде; Рис с жареной вермишелью и зеленым горошком по-восточному; гарбузовая каша с пшеном, изюмом и яблоками и Кекс мраморный на сыворотке. Народ, колитесь, кто еще полдня у плиты простоял и что приготовил?! 4 Алцьона, Natali06, Elenka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 179 Опубліковано: 9 листопада, 2019 35 минут назад, УкраИнка сказал: Народ, колитесь, кто еще полдня у плиты простоял и что приготовил?! Я! Я також простояла пів дня біля плити і також приготувала квасоляний суп з куркою і гарбузову кашу, правда, з рисом, а не з пшоном. А ще запекла м'ясо "гармошку", полєнту до нього і салат із зелені. А також неймовірний Пиріг з кардамоном та грушами! :) 5 Ирина Шляховая, Elenka, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 9 листопада, 2019 А нас был рассольник на говяжьей грудинке, баранина тушеная с луком, рис отварной, капуста квашеная в рассоле (сегодня сняли пробу) 4 Ирина Шляховая, УкраІнка, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина Шляховая 244 Опубліковано: 10 листопада, 2019 18 часов назад, Котлетный Ветер сказал: когда нет времени, а хочется чего-то быстро и вкусного, а главное легкого этот рецепт спасение в прямом смысле слова необычно, быстро, и очень вкусно твердые сорта плюс овощи Как аппетитно выглядит! Я такие вот салаты обожаю: быстро, просто и эффектно, а главное вкусно! 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Котлетный Ветер Опубліковано: 13 листопада, 2019 очень редко могу побаловать свою семью....сегодня были именно такой день а почему бы и нет, сколько той жизни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Котлетный Ветер Опубліковано: 24 листопада, 2019 а вот сегодня ни хочется ни чего от слова совсем нет, ну питаться надо, но лень, а когда лень, только вот такое, быстро, надежно, и действенно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Котлетный Ветер Опубліковано: 7 грудня, 2019 а сегодня супер мужская лень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 8 грудня, 2019 А у меня давно забытый рецепт. 5 inucya, Natali06, Ирина Шляховая та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Котлетный Ветер Опубліковано: 8 грудня, 2019 11 минут назад, Валюшечка сказал: А у меня давно забытый рецепт. а ну напомните Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 179 Опубліковано: 15 грудня, 2019 Хвастаюся ще одним рецептом з книги "Домашня кухня Як варити і печи?" :) Правда, рецепт не хочу виставляти, поки сама не скуштую, що з того вийшло:) хоча, на вигляд дуже гарний медівник, і пухкенький, і пахучий. Хочу їх покрити білою шоколадною глазур'ю - будуть похреснику миколайчики))) 5 Ирина Шляховая, Natali06, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 15 грудня, 2019 Наталя, получились очень симпатичные! Я бы щас верхушку у ёлки откусила! 2 Магда та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 179 Опубліковано: 15 грудня, 2019 Інна, дякую))) мені самій кортить попробувати, але зібрала силу волі в кулак, замотала в пергамент, склала в пакет і заховала в шафу))) 2 inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 179 Опубліковано: 7 січня, 2020 Ой, я й шукала на форумі перед тим, як писати тему про Різдво і кутю та не знайшла. А коли вже написала, то побачила окрему тему... А можна туди перенести мою кутю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 січня, 2020 3 часа назад, Магда сказал: Христос народився! Славімо його! Дівчата, я тут подумала: а хто як кутю робить? Наталочка, я точно так делаю, только орехи грецкие, и изюм люблю синий. А вот сфоткать в этом году забыла, щас пойду гляну, что осталось 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 січня, 2020 Вот! 2 Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 179 Опубліковано: 7 січня, 2020 25 минут назад, inucya сказал: Вот! Інна, клас! О, у вашому краю теж кутю розводять узваром, а я знаю на Сумщині узвар подають окремо і окремо кашу з добавками. Цікаво, як ще в кого. Я завжди роблю куті так багато, що в мене є ще повна макітра. Приходьте всі до нас кутю їсти! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 січня, 2020 Наталя, вообще то это рецепт Анжелы -ang-kay, а в моих "бывших" краях, ну по крайней мере той части Горловки- откуда я родом, кутю готовили из риса, а узвар пили отдельно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 7 січня, 2020 Наталочка, твою кутю перенесли окремим рецептом. Може зробиш якісь доповнення? Я теж цього року робила по рецепту Анжели. Але краще коли рецептів більше .))) завжди буде що вибрати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 179 Опубліковано: 7 січня, 2020 57 минут назад, Natali06 сказал: краще коли рецептів більше .))) завжди буде що вибрати))) Дякую, це правда. Мені було цікаво дізнатися як готують в різних регіонах нашої країни. Мої свекри, на приклад, з Сумщини, біля кордону з Росією, то вони, пам'ятаю, дуже дивувалися, коли я їм вперше принесла вечерю на Свят вечір із своєю кутею. А в Стрию Львівської області (є в не там знайомі) розводять узваром. А ще прочитала в fb, що є регіони, де кутю розводять вином. От, думаю, нас тут багато, було б класно, якби кожен свою кутю показав. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 8 січня, 2020 Наталочка, що я можу сказати... Це моя перша в житті кутя...))) Але я виправлюсь і з задоволенням послухаю , про різномаіття куті . 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах