Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 3 липня, 2023 Робила от такий пиріг з червогої порічки. Вова не тямив себе від щастя!!! Ну дуже смачно!!! 3 lana19, Дяна та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 161 Опубліковано: 3 липня, 2023 Світлана, так, це дуже смачний пиріг. Дякую що нагадала за нього , треба і собі спекти поки сезон порічок. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 3 липня, 2023 Я сьогодні зварила рульку в скороварці совдеповської,1 год 30 хвилин,забагато часу,наступного разу годинки вистачить,бульон шкода було викідать,зробила драглі чоловіку. Кабачкі в духовці запекла,жарко було,зато не жирно. Нарешті зварила молоду картоплю вперший раз,то все стару їли,та ще не доїли. Вчора зробила пана коту з молока замість морозива. Ще вперше роблю нугу,вона кипить ще. 6 Наташшшка, fronya40, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 3 липня, 2023 В мене сьогоднв кабачкове меню, навезла з дачі кабачків. Консервувала, а на обід пожарила оладки кабачкові, зараз вже на завтра буду робити кабачки жарені з кетчупом. Котлети є, сарделі є, тільки гарнир треба. Пиріг закінчився, майже не почавшись))) 4 fronya40, Наташшшка, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 7 липня, 2023 Ой, таку смакоту приготувала з кабачків! От сможу забрати в Вови планшет і покажу. 2 Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 161 Опубліковано: 21 липня, 2023 Сьогодні робила піцу, фото не встигла зробити і смажила кабачки в піцепечці. Саме цікаве, що не змогла знайди чеснокодавилку, все обшукала і на кухні і в кімнаті, навіть в коридорі позаглядала по кутах, наче корова язиком злизала. Треба тепер купляти нову, а які хороші не знаю, бо ця в мене була ще з давніх давен. 5 lana19, Наташшшка, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 081 Опубліковано: 21 липня, 2023 44 хвилини тому, Olima сказав: Треба тепер купляти нову, а які хороші не знаю, бо ця в мене була ще з давніх давен Знайдеться вона, це точно. Коли будете шукати щось інше, що буде конче необхідне на той момент - знайдете часникодавку :) Я свого часу скільки перебрала різних часникодавок, все хотілося чогось "моднього", але вони в мене всі ламалися, виявлялися просто красивими, але силуміновими. Повернулася я до старої алюмінієвої кострубатої ще совєцької :) До речі, такі і досі продають. А зараз я взагалі приловчилася перетирати часник в ступці - так класно, швидко і легко виходить, я дуже здивувалася. Згадалося відразу, що моя бабуся завжди часник з сіллю перетирала в ступці. У мене зараз якраз її ступка і збереглася, їй мабуть років 60 точно є, якщо не більше. Саме сьогодні за три секунди перетерла часник з сіллю і базиліком до помідорів, і мити її в рази краще і приємніше ніж ту часникодавку вичищати зубочисткою) 5 lana19, Olima, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 21 липня, 2023 В 07.07.2023 в 14:18, справжня господиня сказав: Ой, таку смакоту приготувала з кабачків! Світланка, ну показуй уже! Мій один кущ завалив кабачками)) 56 хвилин тому, Olima сказав: Треба тепер купляти нову, а які хороші не знаю, бо ця в мене була ще з давніх давен. А я зі старою не дружила. Мити її було важко, муторно і довго. Поки повиколупую з дірочок той часник Купила нову. Вона розбирається. Мити - одна секунда! Нарешті я задоволена часникодавкою! 2 Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 21 липня, 2023 3 хвилини тому, Магда сказав: У мене зараз якраз її ступка і збереглася, їй мабуть років 60 точно є, якщо не більше. Натусь, покажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 081 Опубліковано: 21 липня, 2023 6 хвилин тому, Наташшшка сказав: Натусь, покажи О, та то звичайна аптечна керамічна, чи фаянсова ступка. Ось, ще й часничок в ній залишився - лишній начистила, відклала до завтра. Є в мене і кам'яна, з товкачиком діаметром на всю ступку, теж класна, але в тій я спеції перетираю, часний в тій не зручно. 3 Наташшшка, Дяна та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 161 Опубліковано: 21 липня, 2023 (змінено) 15 хвилин тому, Наташшшка сказав: А я зі старою не дружила. Мити її було важко, муторно і довго. Поки повиколупую з дірочок той часник Я вимивала її зубною щіткою, за секунду це робила. Щітину в дірочки засовувала і все, вона чиста. Змінено 21 липня, 2023 користувачем Olima 2 Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 081 Опубліковано: 21 липня, 2023 14 хвилини тому, Наташшшка сказав: Купила нову. Вона розбирається. Мити - одна секунда! Нарешті я задоволена часникодавкою! Ухти, а я таких і не бачила, класна 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 21 липня, 2023 5 хвилин тому, Магда сказав: та то звичайна аптечна керамічна, чи фаянсова ступка. Прикольна. В мене дерев'яна є, маленька. І ступка до неї. Але жодного разу не пробувала в ній нічого перетирати. Може спробувати спеції? 5 хвилин тому, Olima сказав: Я вимивала її зубною щіткою, за секунду це робила Ой, не знаю, в мене щіткою не виходило - колупала зубочистками і шпильками. Згадувати не хочу. 6 хвилин тому, Магда сказав: Ухти, а я таких і не бачила, класна Теж від малого притягла Думаю, митники дуріли при огляді мого багажу 2 Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 081 Опубліковано: 21 липня, 2023 6 хвилин тому, Наташшшка сказав: В мене дерев'яна є, маленька. І ступка до неї. Але жодного разу не пробувала в ній нічого перетирати. Може спробувати спеції? Ніколи такою не користувалася, але знаю, що в ній якраз перетирають сало з часником. 7 хвилин тому, Наташшшка сказав: колупала зубочистками і шпильками. Ага, теж колупаю зубочисткою, і в посудомийку ж не засунеш, бо алюмінієва) 8 хвилин тому, Наташшшка сказав: Теж від малого притягла Думаю, митники дуріли при огляді мого багажу От же ж, "кляті буржуїни" - все у них для людей! Не те що при союзі - головний принцип: "мені не треба що б ти робив, мені треба що б ти мучився" 3 inucya, Olima та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 22 липня, 2023 (змінено) Дівчата, на ворожому сайті Доплета-Лариса дуже нахвалювала часникодавку, яку треба просто натискати на часник і качати. Картинку зараз не можу content://com.opera.browser.FileProvider/images/share/1690047152309422044158.png Наберіть пошук Пресс для чеснока , измельчитель Garlic Press из нержавеющей стали с пластиковой ручкой. Тільки вона говорила про фірму Джозеф Джозеф. Змінено 22 липня, 2023 користувачем справжня господиня 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 22 липня, 2023 Наташшшка, завтра буду вдома і покажу кабачки. 2 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 23 липня, 2023 23 години тому, справжня господиня сказав: Тільки вона говорила про фірму Джозеф Джозеф. У мене була чеснокодавилка Джозеф Джозеф. Но только не гойдалок, а типа такого як Наталка показала. Тільки вона була с пластика (зато салатова) Так я їй раза 3 попользоваласьі зламала. Сіли в руках немає, зато дурі богато. А ту шо доплета показувала - надо брать тіки фірмову, а у нас таку тяжко знайти, да і ціна буде на нею астрономічна. А на усі други багато нарікань було що сеточка вилетіла. На Джумє попадалась цельная, но і тоді цена була висока. А зараз Джум в нашу Запорізьку обл уже більше чем рік як не висилає закази 4 fronya40, Наташшшка, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 24 липня, 2023 У нас сегодня на ужин. Молодая картошка в кожуре. Жареная на сковороде с укропом и чесноком. Теплый салат из синеньких (в СВЧ) с помидорами, луком и много зелени. Очень его любим за быстроту и вкус. Малосольные огурцы быстрейшие. Снова из СВЧ на рассоле от предыдущих огурчиков традиционной ферментации. На вкус - не отличить от обычных. Хрустящие. И чем хорош метод - подходят любые огурцы. Даже немного начинающие вянуть. Их не нужно замачивать. Нарезать на колечки. Залить рассолом ( в рассол немного добавить соли) и в СВЧ на минут 5. Вода закипит - только начнут менять цвет. Все. Остыли - в холодильник и через час можно есть. И остатки шашлыка (маринад на кефире) 7 musinka, УкраІнка, fronya40 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 081 Опубліковано: 24 липня, 2023 28 хвилин тому, lana19 сказав: Молодая картошка в кожуре. Жареная на сковороде с укропом и чесноком Ммм, смакота. Лана, а картоплю потрібно перед цим відварювати, чи жарити відразу? Справа в тому, що я ніколи не вміла жарити картоплю. Ніяку, тому ми її і не любимо) А у тебе на фото вона така апетитна, я б оце такої з'їла б) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 24 липня, 2023 Наталя! Картоплю відварювати не потрібно. Дуже ретельно вимити картоплю. Сковорідка має значення. Можна з чавуну чи щось аналогічне. На тонкій тефлоновій картоплі смажиться довше. (Навіть не смажиться – сохне). Трохи рослинної олії. Розігріти. Вогонь трохи більший за середній. Додати картоплю. Сковорідку краще взяти більшу. Картопля має покрити дно. Жодних других поверхів з картоплі. Накрити кришкою. Смажимо на одному боці до появи характерного запаху смаженої скоринки. Жодних лопаток! Однією рукою піднімаємо сковорідку. Інший притримуємо кришку. І трясемо. Картопля сама перевернеться. Зазвичай жаріння займає приблизно 10-15 хвилин. Вимкнути нагрівання. Посолити та посипати картоплю часником та кропом. Струсити сковорідку і залишити на 3- 5 хвилин на вимкненій конфорці. Ну дуже смачно! 3 2 musinka, Справжня господиня, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 081 Опубліковано: 24 липня, 2023 Лана, дуже дякую! Завтра спробую обов'зково 1 1 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 25 липня, 2023 Я щось трохи психанула. Зварила борщ, натушила кролика, голубців, тефтельок, насмажила печінки. Тепер питання - хто все їстиме? 5 lana19, musinka, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 липня, 2023 В 25.07.2023 в 13:10, Наташшшка сказав: Я щось трохи психанула. Зварила борщ, натушила кролика, голубців, тефтельок, насмажила печінки. Тепер питання - хто все їстиме? Ого! А в нас така спека, що до плити можна лише вночі підходити. Окрошку майже доїли, котлет теж 3 штуки залишилося. Не знаю, як щось нове готувати при такій температурі... 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 липня, 2023 Наталка, я вчьора мабудь разом с тобою психовала. Бо теж і борщ наварила, і скумбрію в духовці запеклла, цілу миску ікри з синіх зробила, картоплю. І разом з цім ще о гірки І сік томатний закривала. В 20 год закінчила діла на кухні і пішла на огород о гірки і кабачки курячим добриво поливати. 1 1 lana19 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 9 вересня, 2023 Пиріжечки з яблуко+ізюм. Гівеч 4 Наташшшка, lana19, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах