Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 липня, 2019 Я как раз режу абрикоски на джем да и вас читаю)) У меня тоже огурцы пропали( но чуток успела ухватить. А помидоры такие порЭпаные, что ужас. Еле отобрала вот на две банки, а остачу придётся пообрезать да перекрутить на борщевую заливку) Меню на завтра Гречка с отбивной Суп с чечевицей Курица тушеная с кабачком в сметане. Много помидоров и вишнёвого компота с мятой 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 27 липня, 2019 У меня на завтрак только вареники)) опробовала новый ( старый?))рецепт теста. Очень понравился. Обязательно поделюсь))) 2 УкраІнка та Ирина Шляховая reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Котлетный Ветер 61 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 (змінено) я все чаще ловлю себя на мысли, что могу часами просто любоваться продуктом не берясь за его приготовление ничего идеального этого....прекрасный отпил Змінено 27 жовтня, 2019 користувачем Котлетный Ветер 4 Ирина Шляховая, lana19, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Котлетный Ветер 61 Опубліковано: 27 жовтня, 2019 трое суток я именно так и делал природа создает то, до чего нам расти и расти но, хватит этих слабостей ,сегодня у меня Особуко по моему авторскому рецепту да да конечно ,когда нибудь я размещу его а пока просто влюбляемся в этот отпил особуко 95 гривен и только в Варусе мне я считаю просто повезло 3 Ирина Шляховая, lana19 та AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Котлетный Ветер 61 Опубліковано: 9 листопада, 2019 когда нет времени, а хочется чего-то быстро и вкусного, а главное легкого этот рецепт спасение в прямом смысле слова необычно, быстро, и очень вкусно твердые сорта плюс овощи 2 Ирина Шляховая та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 9 листопада, 2019 4 часа назад, Котлетный Ветер сказал: твердые сорта плюс овощи Очень аппетитно выглядит! У нас сегодня фасолевый суп; запеченная куриная грудка в горчично-медовом маринаде; Рис с жареной вермишелью и зеленым горошком по-восточному; гарбузовая каша с пшеном, изюмом и яблоками и Кекс мраморный на сыворотке. Народ, колитесь, кто еще полдня у плиты простоял и что приготовил?! 4 Алцьона, Ирина Шляховая, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 9 листопада, 2019 35 минут назад, УкраИнка сказал: Народ, колитесь, кто еще полдня у плиты простоял и что приготовил?! Я! Я також простояла пів дня біля плити і також приготувала квасоляний суп з куркою і гарбузову кашу, правда, з рисом, а не з пшоном. А ще запекла м'ясо "гармошку", полєнту до нього і салат із зелені. А також неймовірний Пиріг з кардамоном та грушами! :) 5 Natali06, УкраІнка, Elenka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 9 листопада, 2019 А нас был рассольник на говяжьей грудинке, баранина тушеная с луком, рис отварной, капуста квашеная в рассоле (сегодня сняли пробу) 4 Ирина Шляховая, Natali06, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина Шляховая 244 Опубліковано: 10 листопада, 2019 18 часов назад, Котлетный Ветер сказал: когда нет времени, а хочется чего-то быстро и вкусного, а главное легкого этот рецепт спасение в прямом смысле слова необычно, быстро, и очень вкусно твердые сорта плюс овощи Как аппетитно выглядит! Я такие вот салаты обожаю: быстро, просто и эффектно, а главное вкусно! 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Котлетный Ветер 61 Опубліковано: 13 листопада, 2019 очень редко могу побаловать свою семью....сегодня были именно такой день а почему бы и нет, сколько той жизни 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Котлетный Ветер 61 Опубліковано: 24 листопада, 2019 а вот сегодня ни хочется ни чего от слова совсем нет, ну питаться надо, но лень, а когда лень, только вот такое, быстро, надежно, и действенно 4 Natali06, lana19, Валюшечка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Котлетный Ветер 61 Опубліковано: 7 грудня, 2019 а сегодня супер мужская лень 5 Валюшечка, Natali06, Ирина Шляховая та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 8 грудня, 2019 А у меня давно забытый рецепт. 5 inucya, Ирина Шляховая, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Котлетный Ветер 61 Опубліковано: 8 грудня, 2019 11 минут назад, Валюшечка сказал: А у меня давно забытый рецепт. а ну напомните Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 15 грудня, 2019 Хвастаюся ще одним рецептом з книги "Домашня кухня Як варити і печи?" :) Правда, рецепт не хочу виставляти, поки сама не скуштую, що з того вийшло:) хоча, на вигляд дуже гарний медівник, і пухкенький, і пахучий. Хочу їх покрити білою шоколадною глазур'ю - будуть похреснику миколайчики))) 5 Natali06, inucya, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 15 грудня, 2019 Наталя, получились очень симпатичные! Я бы щас верхушку у ёлки откусила! 2 Магда та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 15 грудня, 2019 Інна, дякую))) мені самій кортить попробувати, але зібрала силу волі в кулак, замотала в пергамент, склала в пакет і заховала в шафу))) 2 УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 7 січня, 2020 Ой, я й шукала на форумі перед тим, як писати тему про Різдво і кутю та не знайшла. А коли вже написала, то побачила окрему тему... А можна туди перенести мою кутю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 січня, 2020 3 часа назад, Магда сказал: Христос народився! Славімо його! Дівчата, я тут подумала: а хто як кутю робить? Наталочка, я точно так делаю, только орехи грецкие, и изюм люблю синий. А вот сфоткать в этом году забыла, щас пойду гляну, что осталось 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 січня, 2020 Вот! 2 Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 7 січня, 2020 25 минут назад, inucya сказал: Вот! Інна, клас! О, у вашому краю теж кутю розводять узваром, а я знаю на Сумщині узвар подають окремо і окремо кашу з добавками. Цікаво, як ще в кого. Я завжди роблю куті так багато, що в мене є ще повна макітра. Приходьте всі до нас кутю їсти! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 7 січня, 2020 Наталя, вообще то это рецепт Анжелы -ang-kay, а в моих "бывших" краях, ну по крайней мере той части Горловки- откуда я родом, кутю готовили из риса, а узвар пили отдельно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 7 січня, 2020 Наталочка, твою кутю перенесли окремим рецептом. Може зробиш якісь доповнення? Я теж цього року робила по рецепту Анжели. Але краще коли рецептів більше .))) завжди буде що вибрати))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 7 січня, 2020 57 минут назад, Natali06 сказал: краще коли рецептів більше .))) завжди буде що вибрати))) Дякую, це правда. Мені було цікаво дізнатися як готують в різних регіонах нашої країни. Мої свекри, на приклад, з Сумщини, біля кордону з Росією, то вони, пам'ятаю, дуже дивувалися, коли я їм вперше принесла вечерю на Свят вечір із своєю кутею. А в Стрию Львівської області (є в не там знайомі) розводять узваром. А ще прочитала в fb, що є регіони, де кутю розводять вином. От, думаю, нас тут багато, було б класно, якби кожен свою кутю показав. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 8 січня, 2020 Наталочка, що я можу сказати... Це моя перша в житті кутя...))) Але я виправлюсь і з задоволенням послухаю , про різномаіття куті . 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах