Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 21.02.2023 in all areas

  1. 5 points
    По розсаді поки нема чим похвастати. Але зараз орхідеї розквітають одна за одною. Lark Song Просто білявка Якась мінєчка Ще одна білявка Якась винна красавішна Reddion в компанії ще однієї білявки. Frontera і знов білявка. Білявок багато не буває. До того ж, вони лиш на перший погляд однакові, що білі. Але, придивитись, то в них різний розмір, різна форма пелюсток, різний напил на язичках, та і самі язички різні)) Забирала собі чахликів, вихожувала і вони виявились білявками)
  2. 5 points
    Дітки мої потихеньку зростають. Перчики і сині майже всі проклюнулись, силу набирають, деяки вже настоящі листочки з'явились. Стоять під світлом, нянькаюсь з ними кожен день - то полив, то підкормить, то переодягнуть і вигулять на повітрі.Світло на верхній полиці не вимикаю. На ніжній полиці тільки посіяла усі помідори. Там ще без світла сидять, ще не вмикала светодіодки.Сьогодні подумала і вирішила що мало я родових помідор посіяла. Тому достала свої семен а- 4 сорта рожевих і 2 сорта жовтеньких замочила. Куди я стільки буду розсаджувати? Город то маленький. Смуги то светодіодки мерегтять, включила бо без них темно на ніжній полиці. В цьому році всі свої насіння висіваю в контейнерах. Давно так не робила. Завжди сіяла по 2 насінечка зразу в маленькі стаканчики, потім перевалка в завбільши. Но в цьому році місця замало, прийшлось робити так, поки в контейнерах посилять. А там пересаджу по стаканам і вже можна в беседку ящики відносить.
  3. 5 points
  4. 3 points
    Моя ж ти киця! Ото розумні слова! Вже відрізала смужечку і з*їла. Зараз чайковським полірну і на диван. Аааа, який диван... треба м*ясо на завтра готувати. Пішла на кухню до роботи...
  5. 3 points
    Наташшшка

    Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)

    Дівчата, можна граминку повУмнічаю? Іринка, якщо печеш поки що дріжжовий хліб, то не викидай, а додавай в заміс. Мені завжди шкода було викидати)) Зараз веду без залишків, але на етапі виведення це неможливо. Ір, місце проживання те що вказане? Бо, якщо ні, то може тобі прислати готову закваску?
  6. 3 points
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    І я не коштувала. Но і садити не буду. Місця в городі зовсім нема, да і муж мій дуже примхливий, точно їсти не буде. А наші діти зовсім вже забули що то таке школа. Спочатку ковід не давав вчитися, но там хоть онлайн уроки проводились. А потім війна, школа більше ніж рік вже двері свої не відчиняє для діток. Поначалу теж онлайн уроки, а потім почалось - тривоги не замовкають, потім ще добавилось відключення світла. Тут зовсім засада - вчителі проживають в різних чергах по відключенню, школярки теж разбросанні по різним адресам. І як усе це з'єднати, не зрозуміло.Хто відповідальний, той сам знання до буває, а хто не зовсім, той бвтаєтся по убивці без діла. Я разом зі Светой, в один голос, ору - Божечки, яка краса і смакота! Тільки у вас і по їм налистники. Бо сама ніяк не зберуся млинців аспекти. Зато учора окунь пожарила. У частниковому соусі зробила.
  7. 3 points
    І ще він без дірочок, такий щільний тонкий еластичний млинець. Я довго не розуміла, чим різняться налисник та млинець. Тільки декілька років назад розкумекала.
  8. 3 points
    Живчик

    Блины тонкие (налистники)

    Е ні, мої млинці - це не "блины". Це налисники. Ісконно національна страва. Наша рідна, українська. Млинців може бути скільки завгодно, за різними рецептами - товсті, в дірочку, мереживні, на кефірі, на воді, на дріжжах, в які не можна загорнути начинку. А налисники - це дуже тоненький млинець, в яку завжди можна загорнути начинку.
  9. 3 points
    lana19

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    У нас очень красиво подают налистники с обожженной меренгой Скучаешь, chérie не звони первым! бронируй столики на ужин, флирт и любовь только в direct. Лулу ждёт с 25 января.mp4
  10. 2 points
    Насолода для очей Так, біля розсади, як біля малої дитини, стільки біганини) А що в них на обід?? А то я не підживлюю нічим. Є Біоглобін, то думаю, їм підгодовувать
  11. 2 points
    Неля, ну як окунь, сподобався? Я чомусь не можу їсти з часником ні рибу, ні гриби. От мені той часник там зовсім зайвий, мені дуже несмачно. Знаю, що всі полюбляють таке, от рибка Неліна красиво виглядає. Но я б не їла. Часник з курочкою, з сальцем, з м*ясцем, чим завгодно - буду! О, в мене ж в холодильнику сало чекає, треба з*їсти шматочок. Чи вже пізно? тільки з роботи пришвендилася...
  12. 2 points
    Божечки, яка ж краса! І налиснички такі манюнечки, я таких взагалі не бачила. І подача з меренгою сильний хід, красиво, незвично, смачно. Завжди захоплювалась, як на западенщині крутять оті їг голубці розміром з мізинчик маленької дитини. А тут подібні налиснички. Краса!
  13. 2 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ось дивно, сорт називається Вінницький рожевий, а він всередині білий, зараз ближче до весни середина навіть сіріє, ну ніяк не рожевий, хіба що зовні, так і то вона фіолетова . Це сорт, який в нашій місцевості родить і зберігається найкраще, принаймні так сказав колега чоловіка, який нам дав його і він саджає собі багато батату замість картоплі. Він перепробував різні сорти і залишив в пріоритеті собі цей.
  14. 2 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    У мене білий всередині, сорт називається Вінницький рожевий. Ось фото з інтернету, бо за своїм не хочу лізти.
  15. 2 points
    УкраІнка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А от тепер вже вечір Плани виконані. Можна з чистою совістю лягати спати.
  16. 2 points
    Алцьона

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Несу, воно у нас на форумі вже давно лежить) Фотка там не ахті, якраз поміняю) Зараз саме це облюбували. Щотижня беру молоко домашнє, там стільки вершку!! То я сметану робила, а це на морозиво підсіли.
  17. 2 points
  18. 1 point
    Алцьона

    Пломбир

    300 мл молока 3,2% 250 мл вершкіа 35% (можна домашні) 35 г сухого молока 90 г цукру 10 г крохмалю 1 пакетик ванільного цукру В кастрюльке перемешать сахар, сухое молоко, ванильный сахар. Добавить понемногу 250 мл молока (я беру домашнее). В оставшиеся 50 мл молока добавляем крахмал. Молочную смесь в кастрюльке, постоянно помешивая венчиком, довести до кипения, добавить крахмал, варить до загустения. Снять с огня, накрыть пленкой, остудить. Сливки взбить до мягких пиков и смешать с молочным киселем. И сливки, и кисель должны быть холодными!! Смесь заливаю в мороженицу (у меня Клатроник) на 30 минут. Мороженое насыпаю в пластиковые судочки и в морозилку, чтобы получились красивые шарики, и просто для хранения. Это мое самое любимое мороженое. Делаю с разными добавками: и вкусно, и красивые разноцветные шарики. На этот раз добавила перебитую с сахаром клубнику (добавляю в мороженицу в процессе работы).
  19. 1 point
    Живчик

    Блины тонкие (налистники)

    Як точно підмітили. Так і є.
  20. 1 point
    Алцьона

    Манти

    Як же хочеться хоч одну оту мантинку з мисочки, і байдуже, як вона скручена
  21. 1 point
    valuhka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    То ще дівчата нічого. В мене колега росіянка з російським паспортом, років 30 живе в Україні і вже майже рік , як в окупації. До війни ми з нею разом писали листи (по роботі), а ось десь восени пише вона мені УКРАЇНСЬКОЮ і каже, що почала вивчати історію України. Зауважте-росіянка з Воронежу, в окупації (уявіть, як вона "радіє" согражданам) і ця жінка свідомо вивчає українську і сказала, що перше ,що зробить після деокупації, це піде отримувати громадянство України. Оце так "спасли русскую от фашистов"
  22. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Да, це ж такий хард кор відразу, я б сказала! У мене є колега, вона ВПО ще першої хвилі, з 2014 року, з Донецька. Я її спочатку присадила на нашу музику, на Моторолу, на Козак Сістем, на наш весь романтичний рок) Почала з гуртка за інтересами, так би мовити) Тепер вона щебече вже українською так, наче змалечку іншою і не говорила) От така собі лагідна українізація) Але я таки дозволяю собі її поправляти, коли вона неправильні закінчення говорить або неправильно якесь слово відмінює, я ж зануда)
  23. 1 point
    Алцьона

    Блины тонкие (налистники)

    З масляною!!! Класна ложечка! Я облюбувала черпачок від мульті. Менший, ніж звичайний, теж якраз на одну порцію))
  24. 1 point
    удачі, він дуже смачний
  25. 1 point
    Алцьона

    Пломбир

    Завжди серед зими хочеться морозива. В магазині на мене косо дивляться, коли в морози його купую Не знають вони, що я ще і вдома влаштовую цілу фабрику морозива) Почала зі свого улюбленого "Пломбіру". Зробила цього разу на домашньому вершку, власноруч зібраному з банки молока. Два дні постояв він у холоді, а тоді непогано збився міксером. І морозиво вийшло чудове, не рідке. Заварила наступну партію з корицею. Побачу, що воно вийде.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×