Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 21.02.2023 in all areas
-
5 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Живчик and 4 others reacted to Алцьона for повідомлення в темі
По розсаді поки нема чим похвастати. Але зараз орхідеї розквітають одна за одною. Lark Song Просто білявка Якась мінєчка Ще одна білявка Якась винна красавішна Reddion в компанії ще однієї білявки. Frontera і знов білявка. Білявок багато не буває. До того ж, вони лиш на перший погляд однакові, що білі. Але, придивитись, то в них різний розмір, різна форма пелюсток, різний напил на язичках, та і самі язички різні)) Забирала собі чахликів, вихожувала і вони виявились білявками) -
5 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Живчик and 4 others reacted to musinka for повідомлення в темі
Дітки мої потихеньку зростають. Перчики і сині майже всі проклюнулись, силу набирають, деяки вже настоящі листочки з'явились. Стоять під світлом, нянькаюсь з ними кожен день - то полив, то підкормить, то переодягнуть і вигулять на повітрі.Світло на верхній полиці не вимикаю. На ніжній полиці тільки посіяла усі помідори. Там ще без світла сидять, ще не вмикала светодіодки.Сьогодні подумала і вирішила що мало я родових помідор посіяла. Тому достала свої семен а- 4 сорта рожевих і 2 сорта жовтеньких замочила. Куди я стільки буду розсаджувати? Город то маленький. Смуги то светодіодки мерегтять, включила бо без них темно на ніжній полиці. В цьому році всі свої насіння висіваю в контейнерах. Давно так не робила. Завжди сіяла по 2 насінечка зразу в маленькі стаканчики, потім перевалка в завбільши. Но в цьому році місця замало, прийшлось робити так, поки в контейнерах посилять. А там пересаджу по стаканам і вже можна в беседку ящики відносить. -
5 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Наташшшка and 4 others reacted to lana19 for повідомлення в темі
-
3 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 2 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Моя ж ти киця! Ото розумні слова! Вже відрізала смужечку і з*їла. Зараз чайковським полірну і на диван. Аааа, який диван... треба м*ясо на завтра готувати. Пішла на кухню до роботи... -
3 points
Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)
Фрезия and 2 others reacted to Наташшшка for повідомлення в темі
Дівчата, можна граминку повУмнічаю? Іринка, якщо печеш поки що дріжжовий хліб, то не викидай, а додавай в заміс. Мені завжди шкода було викидати)) Зараз веду без залишків, але на етапі виведення це неможливо. Ір, місце проживання те що вказане? Бо, якщо ні, то може тобі прислати готову закваску? -
3 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
УкраІнка and 2 others reacted to musinka for повідомлення в темі
І я не коштувала. Но і садити не буду. Місця в городі зовсім нема, да і муж мій дуже примхливий, точно їсти не буде. А наші діти зовсім вже забули що то таке школа. Спочатку ковід не давав вчитися, но там хоть онлайн уроки проводились. А потім війна, школа більше ніж рік вже двері свої не відчиняє для діток. Поначалу теж онлайн уроки, а потім почалось - тривоги не замовкають, потім ще добавилось відключення світла. Тут зовсім засада - вчителі проживають в різних чергах по відключенню, школярки теж разбросанні по різним адресам. І як усе це з'єднати, не зрозуміло.Хто відповідальний, той сам знання до буває, а хто не зовсім, той бвтаєтся по убивці без діла. Я разом зі Светой, в один голос, ору - Божечки, яка краса і смакота! Тільки у вас і по їм налистники. Бо сама ніяк не зберуся млинців аспекти. Зато учора окунь пожарила. У частниковому соусі зробила. -
3 points
Блины тонкие (налистники)
Коник and 2 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
І ще він без дірочок, такий щільний тонкий еластичний млинець. Я довго не розуміла, чим різняться налисник та млинець. Тільки декілька років назад розкумекала. -
3 points
Блины тонкие (налистники)
Коник and 2 others reacted to Живчик for повідомлення в темі
Е ні, мої млинці - це не "блины". Це налисники. Ісконно національна страва. Наша рідна, українська. Млинців може бути скільки завгодно, за різними рецептами - товсті, в дірочку, мереживні, на кефірі, на воді, на дріжжах, в які не можна загорнути начинку. А налисники - це дуже тоненький млинець, в яку завжди можна загорнути начинку. -
3 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
musinka and 2 others reacted to lana19 for повідомлення в темі
У нас очень красиво подают налистники с обожженной меренгой Скучаешь, chérie не звони первым! бронируй столики на ужин, флирт и любовь только в direct. Лулу ждёт с 25 января.mp4 -
2 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Живчик and one other reacted to Алцьона for повідомлення в темі
Насолода для очей Так, біля розсади, як біля малої дитини, стільки біганини) А що в них на обід?? А то я не підживлюю нічим. Є Біоглобін, то думаю, їм підгодовувать -
2 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Olima and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Неля, ну як окунь, сподобався? Я чомусь не можу їсти з часником ні рибу, ні гриби. От мені той часник там зовсім зайвий, мені дуже несмачно. Знаю, що всі полюбляють таке, от рибка Неліна красиво виглядає. Но я б не їла. Часник з курочкою, з сальцем, з м*ясцем, чим завгодно - буду! О, в мене ж в холодильнику сало чекає, треба з*їсти шматочок. Чи вже пізно? тільки з роботи пришвендилася... -
2 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
lana19 and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Божечки, яка ж краса! І налиснички такі манюнечки, я таких взагалі не бачила. І подача з меренгою сильний хід, красиво, незвично, смачно. Завжди захоплювалась, як на западенщині крутять оті їг голубці розміром з мізинчик маленької дитини. А тут подібні налиснички. Краса! -
2 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Наташшшка and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Ось дивно, сорт називається Вінницький рожевий, а він всередині білий, зараз ближче до весни середина навіть сіріє, ну ніяк не рожевий, хіба що зовні, так і то вона фіолетова . Це сорт, який в нашій місцевості родить і зберігається найкраще, принаймні так сказав колега чоловіка, який нам дав його і він саджає собі багато батату замість картоплі. Він перепробував різні сорти і залишив в пріоритеті собі цей. -
2 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Наташшшка and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
У мене білий всередині, сорт називається Вінницький рожевий. Ось фото з інтернету, бо за своїм не хочу лізти. -
2 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
musinka and one other reacted to УкраІнка for повідомлення в темі
А от тепер вже вечір Плани виконані. Можна з чистою совістю лягати спати. -
2 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
musinka and one other reacted to Алцьона for повідомлення в темі
Несу, воно у нас на форумі вже давно лежить) Фотка там не ахті, якраз поміняю) Зараз саме це облюбували. Щотижня беру молоко домашнє, там стільки вершку!! То я сметану робила, а це на морозиво підсіли. -
2 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Natali06 and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
-
1 point300 мл молока 3,2% 250 мл вершкіа 35% (можна домашні) 35 г сухого молока 90 г цукру 10 г крохмалю 1 пакетик ванільного цукру В кастрюльке перемешать сахар, сухое молоко, ванильный сахар. Добавить понемногу 250 мл молока (я беру домашнее). В оставшиеся 50 мл молока добавляем крахмал. Молочную смесь в кастрюльке, постоянно помешивая венчиком, довести до кипения, добавить крахмал, варить до загустения. Снять с огня, накрыть пленкой, остудить. Сливки взбить до мягких пиков и смешать с молочным киселем. И сливки, и кисель должны быть холодными!! Смесь заливаю в мороженицу (у меня Клатроник) на 30 минут. Мороженое насыпаю в пластиковые судочки и в морозилку, чтобы получились красивые шарики, и просто для хранения. Это мое самое любимое мороженое. Делаю с разными добавками: и вкусно, и красивые разноцветные шарики. На этот раз добавила перебитую с сахаром клубнику (добавляю в мороженицу в процессе работы).
-
1 pointЯк точно підмітили. Так і є.
-
1 point
-
1 pointТо ще дівчата нічого. В мене колега росіянка з російським паспортом, років 30 живе в Україні і вже майже рік , як в окупації. До війни ми з нею разом писали листи (по роботі), а ось десь восени пише вона мені УКРАЇНСЬКОЮ і каже, що почала вивчати історію України. Зауважте-росіянка з Воронежу, в окупації (уявіть, як вона "радіє" согражданам) і ця жінка свідомо вивчає українську і сказала, що перше ,що зробить після деокупації, це піде отримувати громадянство України. Оце так "спасли русскую от фашистов"
-
1 pointДа, це ж такий хард кор відразу, я б сказала! У мене є колега, вона ВПО ще першої хвилі, з 2014 року, з Донецька. Я її спочатку присадила на нашу музику, на Моторолу, на Козак Сістем, на наш весь романтичний рок) Почала з гуртка за інтересами, так би мовити) Тепер вона щебече вже українською так, наче змалечку іншою і не говорила) От така собі лагідна українізація) Але я таки дозволяю собі її поправляти, коли вона неправильні закінчення говорить або неправильно якесь слово відмінює, я ж зануда)
-
1 pointЗ масляною!!! Класна ложечка! Я облюбувала черпачок від мульті. Менший, ніж звичайний, теж якраз на одну порцію))
-
1 pointудачі, він дуже смачний
-
1 pointЗавжди серед зими хочеться морозива. В магазині на мене косо дивляться, коли в морози його купую Не знають вони, що я ще і вдома влаштовую цілу фабрику морозива) Почала зі свого улюбленого "Пломбіру". Зробила цього разу на домашньому вершку, власноруч зібраному з банки молока. Два дні постояв він у холоді, а тоді непогано збився міксером. І морозиво вийшло чудове, не рідке. Заварила наступну партію з корицею. Побачу, що воно вийде.
-
Newsletter