Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 22.02.2023 in all areas

  1. 4 points
  2. 2 points
  3. 2 points
    Алцьона

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Чому ж пізно? Для сала немає часових меж
  4. 1 point
    Twist

    Кофе с апельсином

    Ингредиенты: Крепкий несладкий кофе свежего приготовления - 300мл Сахар - 1 ст. л. Апельсиновый сок - 30мл По желанию: Апельсин (одна долька и цедра в небольшом количестве) Сливки Приготовление Налейте апельсиновый сок в большую кружку (300-350мл) и добавьте в него ½ столовой ложки сахара. Пока он растворяется, приготовьте несладкий кофе и на мелкой терке натрите апельсиновую цедру - чайной ложки будет достаточно. Сливки, подогретые до 70-80 С, взбейте с оставшимся сахаром. Влейте кофе в апельсиновый сок, сверху выложите взбитые сливки, посыпьте напиток цедрой. В качестве украшения используйте апельсиновую дольку. Примечание Кофе и апельсин - гармоничное сочетание, которое придется по вкусу как приверженцам традиционного кофе, так и любителем всего нового. Холодной зимой он согреет, а жарким летом - напротив, освежит. Способ, который вы будете использовать для приготовления кофе, значения не имеет. Кофемашина или джезва - так или иначе, вы получите прекрасный напиток. Декор предметов домашнего интерьера. Создаю оригинальные подарки. Могу сделать это и для вас. Ручная работа. Запорожье, Украина.m.facebook.com/marinavishntwi https://www.instagram.com/vishniak_marina/?hl=ru
  5. 1 point
    Справжня господиня

    Фінський рибний суп

    Ингредиенты: Филе красной рыбы — 500 г (*у меня красивый скелет лосося на 500г) Картофель (средний) — 4-5 шт Лук красный (средний) — 1 шт (*я кладу белый) Молоко (6%) — 400 мл или сливки 10% разведенные пополам (*у меня молоко 2,5%) Мука пшеничная — 1 ст. л. Перец белый (*черный) Соль Сок лимона (несколько капель) или дольку лимона Зелень Вода 1 л (*от меня 1 маленькая морковка) Метод Прямо в кастрюле я пассерую 1 небольшую морковку кружочками и лук, вливаю воду, закипятила и всыпала картошку, порезанную крупными кубиками. Варить 10 минут. Посолить картошку, добавить сок лимона, рыбу крупными кубиками(как картошка), перец белый. Варить еще 10 минут. Пока варится суп, в молоке размешать без комков 1 ст.л. муки с горкой. Молока обычно лью меньше, около стакана, но муку не убавляю. Молоко влить в суп, дать закипеть, поварить 1 минуту и снять с огня. Подавать обязательно с зеленью. (*при наличии не мяса рыбы, а хребта, я сначала варю при слабом кипении хребет минут 25-30, а затем вынимаю, снимаю мясо с костей и возвращаю в кастрюлю). Иногда могу добавить немного тонкой мелкой вермишельки или маленькую горсточку орзо (это такие макаронные изделия по форме и размеру риса). ОООЧЕНЬ-ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!! Мой муж, нелюбитель рыбы, пожирает этот суп как подорванный!
  6. 1 point
    musinka

    Кофе с апельсином

    Я і не знала що у нас цей рецепт смачної кави є на форумі. Я теж пила таку кафу пару раз. У нас кофейня на проспекті, і ми пару раз з дочкою проходили мимо, ну і завітали до кофейні. Щас пишу і аж захотілося тої ароматної кави. А от дома сама не здогодалась зробить собі. Завтра же зроблю, как раз одна апельсином сталась. І сливки на денці коробочки.
  7. 1 point
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Оооо, це як я в іншій темі цитату викладача що не можно думати про рашистіа, коли відбивні відбиваеєшь. Бо вийде фарш на котлетки, а не відбивнуха
  8. 1 point
    Дівчата, ото рибу я поливаю соком лимона, дає дуже добру кислинку. Але не завжди є лимон. Я купляю ось такий сік лимона Я той сік розливаю по формочкам для льоду зовсім маленьким на 1 ч.л. і заморожую. Отої порції як раз хватає для побрискать рибу або ще куди. Бо в того сока термін придатності після відкриття 2 місяця, але він набагато довше стоїть. Краще не ризикувати, я морожу десь 150мл, решта стоїть в холодильнику під рукою, поки не прокисне.
  9. 1 point
    Дяки-дяки)) Ще парочка відстаючих є, але вони підлітки, ще не звикли разом з усіма квітнути. Має подумати над своєю поведінкою Кажуть, треба цибулині зрізати листя і відправити в темне прохолодне місце, щоб подумала. В мене такого нема місця, то я не пробувала. Але мої квітнули щороку. Навесні я всі цибульки в клумбу відправляю до осінньої прохолоди, тоді забираю в хату і на зиму дорослі гіпіки квітнуть. Та це звичайні червоні, що роками у всіх ростуть. А мій лопушок - то з куплених, він видно, що панського роду)) колір інший, квітка велика. Але і заморочистіший. А поряд у різнокольорових горщиках малявки - то подарували мені "маківки-цибулюшечки" фантазійні. Дівчина полюбляє експериментувати зі своїми сортовими гіпіками. Три види має бути, але ще ж поки виростуть. Їм зараз десь три роки.
  10. 1 point
    Алцьона, які гарнесенькі твої білявки, милота . А у мене гіпеаструм вже 4-ти роки росте і ні разу не квітнув. Я його відправила на перевиховання у під'їзд на зиму, може надумається квітнути.
  11. 1 point
    Olima

    Блинчики Креп Сюзетт

    Света, дуже смачні млинці. У мене перші 4-и блина були дуже пропитані соусом, а на інші 4-и вже малувато було, але також смачні. Треба соусу в наступний раз робити побільше. Доречі, в АТБ невеличкі апельсини за розміром, але солодкі-солодкі.
  12. 1 point
    Спитаю про гіпеаструм. Ось росте в мене красень, минулоріч квітнув. Зараз гонить красивенне листя, вже мо з метр довжиною. Обовязково треба зрізати листя? Бо я чомусь думаю, що так він схотів, поки не квітнути, а наростити цибульку
  13. 1 point
    По розсаді поки нема чим похвастати. Але зараз орхідеї розквітають одна за одною. Lark Song Просто білявка Якась мінєчка Ще одна білявка Якась винна красавішна Reddion в компанії ще однієї білявки. Frontera і знов білявка. Білявок багато не буває. До того ж, вони лиш на перший погляд однакові, що білі. Але, придивитись, то в них різний розмір, різна форма пелюсток, різний напил на язичках, та і самі язички різні)) Забирала собі чахликів, вихожувала і вони виявились білявками)
  14. 1 point
    Моя ж ти киця! Ото розумні слова! Вже відрізала смужечку і з*їла. Зараз чайковським полірну і на диван. Аааа, який диван... треба м*ясо на завтра готувати. Пішла на кухню до роботи...
  15. 1 point
    Насолода для очей Так, біля розсади, як біля малої дитини, стільки біганини) А що в них на обід?? А то я не підживлюю нічим. Є Біоглобін, то думаю, їм підгодовувать
  16. 1 point
    Дітки мої потихеньку зростають. Перчики і сині майже всі проклюнулись, силу набирають, деяки вже настоящі листочки з'явились. Стоять під світлом, нянькаюсь з ними кожен день - то полив, то підкормить, то переодягнуть і вигулять на повітрі.Світло на верхній полиці не вимикаю. На ніжній полиці тільки посіяла усі помідори. Там ще без світла сидять, ще не вмикала светодіодки.Сьогодні подумала і вирішила що мало я родових помідор посіяла. Тому достала свої семен а- 4 сорта рожевих і 2 сорта жовтеньких замочила. Куди я стільки буду розсаджувати? Город то маленький. Смуги то светодіодки мерегтять, включила бо без них темно на ніжній полиці. В цьому році всі свої насіння висіваю в контейнерах. Давно так не робила. Завжди сіяла по 2 насінечка зразу в маленькі стаканчики, потім перевалка в завбільши. Но в цьому році місця замало, прийшлось робити так, поки в контейнерах посилять. А там пересаджу по стаканам і вже можна в беседку ящики відносить.
  17. 1 point
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    І я не коштувала. Но і садити не буду. Місця в городі зовсім нема, да і муж мій дуже примхливий, точно їсти не буде. А наші діти зовсім вже забули що то таке школа. Спочатку ковід не давав вчитися, но там хоть онлайн уроки проводились. А потім війна, школа більше ніж рік вже двері свої не відчиняє для діток. Поначалу теж онлайн уроки, а потім почалось - тривоги не замовкають, потім ще добавилось відключення світла. Тут зовсім засада - вчителі проживають в різних чергах по відключенню, школярки теж разбросанні по різним адресам. І як усе це з'єднати, не зрозуміло.Хто відповідальний, той сам знання до буває, а хто не зовсім, той бвтаєтся по убивці без діла. Я разом зі Светой, в один голос, ору - Божечки, яка краса і смакота! Тільки у вас і по їм налистники. Бо сама ніяк не зберуся млинців аспекти. Зато учора окунь пожарила. У частниковому соусі зробила.
  18. 1 point
    musinka

    Блины тонкие (налистники)

    Света, обов'язково спробую і твій рецепт млинців. Но не зараз. Зараз хочу спробувати цей рецепт. Тем більше молоко я вчора всеж купила, як і кефір. Треба було смотатись в один маленькій магазинчік за нашим вершковим маслом. Це масло не продають в супермаркетах, продають ще в молочних кіосках на ринку, но в понеділок ринок не працює. А мені треба було сьогодні в Київ посилку відправити. Аліса тільки це масло покупает, а в Київі його нема. Тому по дорозі і закупилась по повній. Но вот засада - млинці так і не напекла. Вчора не встигла, і сьогодні вже біль половину дня пройшло. А я то на пошті проволиндалась, потім в садоворческий сходила. Додому прийшла, саменами займалась . Зараз посиджу трохи і на працю буду збиратись. Все дела переносяться на завтра.
  19. 1 point
    УкраІнка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Так і є. Суржик страшний )))
  20. 1 point
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    А ты мой! До сих пор смеюсь про Саню.
  21. 1 point
    Ці дні щось недобре мені було. То давленіє, то просто голова боліла... Сьогодні вранці встала о 8, поміряла 160/107, випила пілюлю і знов лягла. Потім весь день вже без того давленія, але з сильною головною біллю, знов вже інші пілюлі... Под вечір попустило, як і не було нічого. Приготовила плов в мульті. Запекла окуня в духовці. Накрошила вінегрету мисяку. Спекла Альмойшавену, в темі фотку поставила. Завтра на роботу на 2 дні.
  22. 1 point
    Natali06

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчаточка, зі святом! Я вами захоплююсь! Як у вас на все вистачає сил! Ви неймовірні! А я тільки сьогодні зрозуміла на що я схожа... на перестояну опару)) наче щось і роблю , а толку 0(( ось тільки і спромоглася , прикрасити самий простий дріжджовий хліб...
  23. 1 point
    Зробила я сьогодні цю Ватрушечку в мультиварці. Є у мене і Панасонік мультя, но я випкала в другий мульті. Творога було всього 320 г, 2 пачки по 160 г, маловато, но что уж було.Начинка полностью утопилась в тексті.
  24. 1 point
    Natali06

    2022-25 г. Тінь перемоги

  25. 1 point
    Toxa

    День матери! Поздравляем всех мам!

    Сегодня отмечают День матери! Не буду многословным, принимайте поздравления в виде отличной песни всеми любимого Скрябина! Ну и конечно же неисчерпаемого здоровья и долголетия Вам! Наталье Владимировне персональный привет и поздравление ) https://www.youtube.com/watch?v=FDUNlFyVJtQ Я завжди мріяв написати пісню про маму, але різні поети всі слова вже сказали і я не хотів повторити когось із них я біля свої мами буду завжди маленьким і як тільки покличе, прибіжу скоренько тому я їй і написав ці слова як міг Мам, ти мене вибач шо я став дорослий і вже минула 43 осінь як я побачив перший раз свій дім Мам, а можна я до тебе завтра приїду і ми на кухні не одну годину собі на різні теми посидим я може трохи пізно став її розуміти і не часто дарував на день народження квіти і були часи коли я тижнями їй не дзвонив і кожен раз коли вона мене обіймає і разом із татком все про внучку питає я з радості плачу шо маю живих батьків Мам, ти мене вибач шо я став дорослий і вже минула 43 осінь як я побачив перший раз свій дім Мам, а можна я до тебе завтра приїду і ми на кухні не одну годину собі на різні теми посидим я дуже дякую тобі за то шо я вмію і дякую тобі за то шо я розумів ті речі яких не пояснюють навіть в книжках хай буде біля тебе завжди ангел-хранитель і я десь тут поряд буду також бродити шоб не міряти наше життя в телефонних дзвінках Мам, ти мене вибач шо я став дорослий і вже минула 43 осінь як я побачив перший раз свій дім Мам, а можна я до тебе завтра приїду і ми на кухні не одну годину собі на різні теми посидим Мам... Мам...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×