Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02.12.2023 in all areas

  1. 6 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    У мене зараз є приправка Любисток і Еко. Но к своєму сорому давно моркву по-корейські не робила, так що пакетики не вскривала. Руки не доходять ту моркву натерти. Просто багато свекли своєї накопала, а вона маленька. Так більше на неї налягаємо, бо довго зберігатися не буде. Да капуста квашена, ну і консервації своєї дофігища. Дівчатка, хочу з вами поділитися одним каналом на Ютубі. Я тут вчора на нього случайно натрапили і завіса. Дивовижна господиня із нічого (простих, доступних і дешевих продуктів) готує різні смачні страви. Поки що передивилась рибні рецепти. Вражена що вона готує з хребта лососі. Так аж 3 серії відео. Ще сподобалось рулет з хеке. Ось її канал.
  2. 3 points
    irysska

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Я сьогодні жую корейську моркву, як той кроль
  3. 3 points
    Предлагаю в этой теме выставлять не прижившиеся у вас гаджеты, велика вероятность, что они найдут новых хозяек! Также пишите свои "жить не могу без этого" хотелки. Уверена, в наших закромах мнооого интересного и полезного!
  4. 2 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ириша, дякую! І за насіння запропоноване! І ще за те що ти мені очі розкрила! Я все літо не могла зрозуміти що у мене з перцем робиться, чому так багато гнилих плодів прям на кущах висять. Думала якийсь вирусняк вони заразилися, а ще на совку грішила. Чим тіки не оприскували ці перці. Ні одного слимака я на них не бачила, тому вважала що плоди вони если і надгризають, то все одно такого загниванія спричинити не зможе А ось про вологу чомусь зовсім не думала. Но все одно, перця було мені достатньо, даже забагато. І на зиму весь свій закривала, і заморозила богато,і їли з літа до пізньою осени. Вот тіки з тиждень назад як остостанні перчини доїли. Чорнобривці у мене були посаджені по периметру ділянки з перцем, но слимаки на чорнобривці мало уваги звертали. Мабуть їм хватило кабачків і перцю. А вот восени, коли стала копати моркву і пастернак (разом росли) там под бодилям пастернаку теж багато було. Так що єць своїх вони багато заховали на зиму. Засипаю зараз ті ділянки шкорлупою з яєць, спитим кофе. Ще орискали голу землю медним купоросом і перекопали, разкидала гранули от слимака. Но с ужасом жду весни і літа. З тими слимаками так тяжко боротись.
  5. 2 points
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Нелю, привіт. Теж тебе згадувала часто, бо ваше місто, нажаль, тим фашистам поперек горла. Ні, не нормально, але живемо як є, далі. Тут вже нічого не зробиш. А щодо насіння томату/томатів, так я тобі надішлю. А ці мерзенні слимаки мені стільки перцю спортили, що жах. Надгризають, волога попадає всередину і загниває. А потім ще і змерзла купа того гадського перцю. Кабачки теж жерли, молоденькі надгризали і вуаля - згнив. Чорнобривці 2 клумби під нуль зістригли, жодного не залишилось. Це просто пі-пі-пі.....ць.
  6. 2 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Лена, ого-го! Думала что больше 7 лет, но не думала что аж 11. Господи, как время летит! Аж не верится.
  7. 1 point
    Рецепт примитивный, но очень-очень вкусно получается. Сметана - 1.5 стакана (*сметана была очень-очень старая, кислая) Мука - 2 стакана Масло слив. - 200 г. (*я делала на маргарине Пампушок, делала 1/2 порции) (никакой соды или разрыхлителя, рецепт приведен полностью!) Для смазки яйцо Для посыпки 1 ст. сахара или меньше на фото половина порции рецепта (фото будет, как найду свое пропавшее) Муку высыпать в миску, добавить сметану и маленькие кусочки мягкого масла. (*я маргарин тёрла на тёрке). Замесить тесто, а затем охладить 1 час. Тесто раскатать на покрытой мукой доске где-то 7 мм, разрезать выемкой на кусочки ( *с фигурами можно не выдрючиваться - расплывутся все равно), положить на смазанный маслом противень, смазать яичным желтком или целым взбитым яйцом и густо посыпать сахарным песком. Выпекать в предварительно подогретой духовке при 200 градусах 10-15 мин, до появления золотисто-желтой корочки. Внутри получается нежно-слоистое, если не пересушить. Печенье очень вкусное! Примитивнейший рецепт, но каков результат!!! Выгодно печь мелкое, взяла из кучи и незаметно, а если крупное тиснуть, то сразу видно))) Улетает, как семечки!
  8. 1 point
    От і мені ні того року, ні цього якось не заходять різдвяні клопоти. До Свят Вечора, звичайно, підготуюсь, а так, що б планувати за місяць, то ні, намає натхнення. Живу якось одним днем. А колись мріяла на Різдво напекти штолєнів на заквасці (дуже мені подобається рецепт Олени Желєзняк) і розіслати рідним і друзям до свята. Ось уже і Різдво ми офіційно, слава Богу, відмічаємо разом з усім світом, а сил і бажання готуватися немає( Тепер у мене інше бажання - Перемога. От тоді ми відсвяткуємо! Будуть у нас і штолєни, і різдвяні кекси, і паски на весь світ, все буде.
  9. 1 point
    N@T@

    Кекс "Английский рождественский"

    я в минулому році не пекла ( вже ж світла не було ) і в цьому році руки не стоять
  10. 1 point
    Аллочка, я теж ще ні Різдвяний, ні Штоллен не пекла. Але планую. Смачний він навіть якщо не вистояний. Так що - печи, не думай.
  11. 1 point
    Ех, пізно я згадала про цей кекс(( Хтось цього року робить його? Я можливо половинку порції все ж замочу...ну дуууже хочеться! Відколупаю на Різдво недолежаного, а як не піде, то буде в мене кекс на Масляну))
  12. 1 point
    Elenka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Неля, нашла. Ровно 11 лет назад покупали Бернер. Как давно и как недавно кажется.
  13. 1 point
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Нет, не скажу, не помню. Мне кажется гораздо раньше. Пошла на тот форум глянуть когда Макабушенька Наташа покинула форум, и не нашла ее профиль. Она после нашей большой закупки в Германии сделала еще несколько сп и пропала. У меня была большая переписка с ней в л/с, знаю что не удаляла. Но вся переписка пропала. О, какие люди! С возвращением! Тоже тебя вспоминали, даже сегодня ночью! Просто на работе ночь беспокойная была, сама знаешь. Надеюсь что все нормально у тебя сейчас) Сходила подивилися що за томат. Назва на слуху, но не саджала такий. Насіння томатів з пігментом антоціан у мене багато, а вот такого сорта не було. Но замовляти один сорт не хочу, я вирішила в цьому році нічого нового не куплять, старі всі свої сіять. Но це я так планірую з осінні, а що буде навесні - подивимось! Слимаки в цьому сезоні теж доконали. Раніше були, но дуже мало. А це якась напасть в цьому році ((( більше всього на ділянці з кабачками. Зриваєшь кабачок, а на ньому ця мерзота сидить.А так как перці у мене були посаджені рядом з кабачками, то і їм здорово досталось. Теж с ужасом жду прихода весни. Думаю что яєць своих вони багато розкидали по участку. Предприйняла захистні мери, но думаю що це мертвому припарка.
  14. 1 point
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Всім я знову з вами і рада всіх бачити
  15. 1 point
    fronya40

    Бисквит "На раз, два, три"

    та фотограф я дууууууже скверний))) , як і украшатель. Але скажу= добрезний.
  16. 1 point
    Наташа, от молодець, що приготувала. Хай твоєму Сані буде смачно! А ти дала хорошу ідею - це печиво можна посипати сіллю з травками на кшалт італійських і буде чудова закусь до пива!
  17. 1 point
    Наташшшка

    Швидке печиво на сметані

    Світланка, дякую за рецепт! Просте і смачне печиво! Саня мій уже наминає з свіжим медком і чаєм, хоча воно ще і не схололо) Подумала, що це тісто і для несолодкого печива підходить, якщо посипати, наприклад, сіллю і насінням льону. Буду готувати ще обов'язково!
  18. 1 point
    Дівчата, спробуйте це печиво. Я ніяк не можу знайти свої фото, там є фото розлому. Воно виходить як слойоне, дуже смачне! От просто повірте мені! Зробіть половину рецепта, це як раз на один противень.
  19. 1 point
    Дачниця

    Шоколадне печиво

    Дуже шоколадно. Мені аж занадто
  20. 1 point
    Дачниця

    Шоколадне печиво

    Ингредиенты: 1 яйце, 100г вершкового масла, 90г цукру, 70г сметани, 30г какао, 40г шоколаду подрібнити ножем, можна замінити горішками, ( я об'єднала), приблизно 200г борошна, 1 чайна ложка розпушувача Метод З тіста зробити кульки (приблизно 20), приплюснути і вмочити в посипку з шоколаду чи горіхів. Випікати при 180 °C хвилин 20- 25. Смачного!
  21. 1 point
    Дачниця

    Крекер сирний на смальці

    Твердий, можна навіть сирний продукт
  22. 1 point
    Ингредиенты: мука пшеничная ц/зерновая(можно в/с) 300 грамм мука овсяная 260 грамм сахар 280 грамм мед 35 грамм маргарин(масло сливочное) 200 грамм какао 1 ст.ложка с горкой корица молотая 0,5 ч.ложки ваниль по вкусу соль 5 грамм сода 5 грамм вода 125-140 грамм Способ приготовления Все очень просто. Смешиваем все сухие ингредиенты. Сахар смешиваем с маслом,добавляем мед. Все сухие составляющие соединяем с масляно-сахарной массой. Замешиваем тесто,постепенно добавляя воду. Тесто вязкое. Мокрыми руками делаем шарики размером с грецкий орех. Опускаем половинку в кунжут. Кладем на противень,застеленный бумагой для выпечки, на расстоянии друг от друга. Выпекаем 12-15 минут при температуре 170-180 градусов. Внимательно следите за тем,чтобы печенье не пересушить. Приятного чаепития!
  23. 1 point
    Це печиво врятувало те, що були інші види випічки на Різдво Тому воно спокійно собі лежало, по одному тягнули, звичайно, і сьогодні ще виявились ці смачні залишки
  24. 1 point
    Ингредиенты: Масло вершкове (кімнатної температури)- 250 г Цукрова пудра (110г +100г для покриття)- 210 г Коньяк (ром)-50 г Борошно пшеничне - 450г Розпушувач тіста-1/2 ч.л. Ваніль Мигдаль 100 г (підсмажити і подрібнити крупно) Дуже смачне традиційне грецьке печиво, яке готується дуже швидко! Кількість порції: 30 штук Спосіб приготування Збити міксером масло, поступово додаючи цукрову пудру-110 г, до однорідної пишної маси. Додати коньяк і перемішати. Просіяти борошно з пекарським порошком і ваніллю. Поступово додати борошно до масла, збитого з пудрою, потім додати мигдаль. Знову замісити, розділити тісто на частини. Тісто не повинно бути дуже крутим, вже після додавання горіхів, якщо буде необхідність, додати борошно. Розділити на однакові 30 шматочків ( у мене 35) і зробити кульки 3-4 см в діаметрі. Викласти на деко, застелене пекарським папером, на відстані один від одного. Випікати при 180 15-20 хвилин. Повністю охолодити і обкачати в цукровій пудрі. Дуже ніжне і ароматне печиво, яке просто тане в роті. А з часом ( через 10 днів спостережень) стає ще смачнішим! Схоже печиво випікають кримські татари, в їх національній кухні назва Кураб'є. Ті, які спробували це мигдальне печиво, оцінили смак. Рецепт від natapit.
  25. 1 point
    Вкуснотища! Ирочка, чтоб наблюдать за ним 10 дней, наверно ведро их нужно напечь, а этой порции хоть бы на день хватило
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×