Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 02.12.2023 in all areas
-
6 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 5 others reacted to musinka for повідомлення в темі
У мене зараз є приправка Любисток і Еко. Но к своєму сорому давно моркву по-корейські не робила, так що пакетики не вскривала. Руки не доходять ту моркву натерти. Просто багато свекли своєї накопала, а вона маленька. Так більше на неї налягаємо, бо довго зберігатися не буде. Да капуста квашена, ну і консервації своєї дофігища. Дівчатка, хочу з вами поділитися одним каналом на Ютубі. Я тут вчора на нього случайно натрапили і завіса. Дивовижна господиня із нічого (простих, доступних і дешевих продуктів) готує різні смачні страви. Поки що передивилась рибні рецепти. Вражена що вона готує з хребта лососі. Так аж 3 серії відео. Ще сподобалось рулет з хеке. Ось її канал. -
3 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Алцьона and 2 others reacted to irysska for повідомлення в темі
Я сьогодні жую корейську моркву, як той кроль -
3 points
Чтобы купить что-то ненужное надо продать что-то ненужное!
Toxa and 2 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Предлагаю в этой теме выставлять не прижившиеся у вас гаджеты, велика вероятность, что они найдут новых хозяек! Также пишите свои "жить не могу без этого" хотелки. Уверена, в наших закромах мнооого интересного и полезного! -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to musinka for повідомлення в темі
Ириша, дякую! І за насіння запропоноване! І ще за те що ти мені очі розкрила! Я все літо не могла зрозуміти що у мене з перцем робиться, чому так багато гнилих плодів прям на кущах висять. Думала якийсь вирусняк вони заразилися, а ще на совку грішила. Чим тіки не оприскували ці перці. Ні одного слимака я на них не бачила, тому вважала що плоди вони если і надгризають, то все одно такого загниванія спричинити не зможе А ось про вологу чомусь зовсім не думала. Но все одно, перця було мені достатньо, даже забагато. І на зиму весь свій закривала, і заморозила богато,і їли з літа до пізньою осени. Вот тіки з тиждень назад як остостанні перчини доїли. Чорнобривці у мене були посаджені по периметру ділянки з перцем, но слимаки на чорнобривці мало уваги звертали. Мабуть їм хватило кабачків і перцю. А вот восени, коли стала копати моркву і пастернак (разом росли) там под бодилям пастернаку теж багато було. Так що єць своїх вони багато заховали на зиму. Засипаю зараз ті ділянки шкорлупою з яєць, спитим кофе. Ще орискали голу землю медним купоросом і перекопали, разкидала гранули от слимака. Но с ужасом жду весни і літа. З тими слимаками так тяжко боротись. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to irysska for повідомлення в темі
Нелю, привіт. Теж тебе згадувала часто, бо ваше місто, нажаль, тим фашистам поперек горла. Ні, не нормально, але живемо як є, далі. Тут вже нічого не зробиш. А щодо насіння томату/томатів, так я тобі надішлю. А ці мерзенні слимаки мені стільки перцю спортили, що жах. Надгризають, волога попадає всередину і загниває. А потім ще і змерзла купа того гадського перцю. Кабачки теж жерли, молоденькі надгризали і вуаля - згнив. Чорнобривці 2 клумби під нуль зістригли, жодного не залишилось. Це просто пі-пі-пі.....ць. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to musinka for повідомлення в темі
Лена, ого-го! Думала что больше 7 лет, но не думала что аж 11. Господи, как время летит! Аж не верится. -
1 point
Швидке печиво на сметані
УкраІнка reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Рецепт примитивный, но очень-очень вкусно получается. Сметана - 1.5 стакана (*сметана была очень-очень старая, кислая) Мука - 2 стакана Масло слив. - 200 г. (*я делала на маргарине Пампушок, делала 1/2 порции) (никакой соды или разрыхлителя, рецепт приведен полностью!) Для смазки яйцо Для посыпки 1 ст. сахара или меньше на фото половина порции рецепта (фото будет, как найду свое пропавшее) Муку высыпать в миску, добавить сметану и маленькие кусочки мягкого масла. (*я маргарин тёрла на тёрке). Замесить тесто, а затем охладить 1 час. Тесто раскатать на покрытой мукой доске где-то 7 мм, разрезать выемкой на кусочки ( *с фигурами можно не выдрючиваться - расплывутся все равно), положить на смазанный маслом противень, смазать яичным желтком или целым взбитым яйцом и густо посыпать сахарным песком. Выпекать в предварительно подогретой духовке при 200 градусах 10-15 мин, до появления золотисто-желтой корочки. Внутри получается нежно-слоистое, если не пересушить. Печенье очень вкусное! Примитивнейший рецепт, но каков результат!!! Выгодно печь мелкое, взяла из кучи и незаметно, а если крупное тиснуть, то сразу видно))) Улетает, как семечки! -
1 pointОт і мені ні того року, ні цього якось не заходять різдвяні клопоти. До Свят Вечора, звичайно, підготуюсь, а так, що б планувати за місяць, то ні, намає натхнення. Живу якось одним днем. А колись мріяла на Різдво напекти штолєнів на заквасці (дуже мені подобається рецепт Олени Желєзняк) і розіслати рідним і друзям до свята. Ось уже і Різдво ми офіційно, слава Богу, відмічаємо разом з усім світом, а сил і бажання готуватися немає( Тепер у мене інше бажання - Перемога. От тоді ми відсвяткуємо! Будуть у нас і штолєни, і різдвяні кекси, і паски на весь світ, все буде.
-
1 pointя в минулому році не пекла ( вже ж світла не було ) і в цьому році руки не стоять
-
1 pointАллочка, я теж ще ні Різдвяний, ні Штоллен не пекла. Але планую. Смачний він навіть якщо не вистояний. Так що - печи, не думай.
-
1 pointЕх, пізно я згадала про цей кекс(( Хтось цього року робить його? Я можливо половинку порції все ж замочу...ну дуууже хочеться! Відколупаю на Різдво недолежаного, а як не піде, то буде в мене кекс на Масляну))
-
1 pointНеля, нашла. Ровно 11 лет назад покупали Бернер. Как давно и как недавно кажется.
-
1 pointНет, не скажу, не помню. Мне кажется гораздо раньше. Пошла на тот форум глянуть когда Макабушенька Наташа покинула форум, и не нашла ее профиль. Она после нашей большой закупки в Германии сделала еще несколько сп и пропала. У меня была большая переписка с ней в л/с, знаю что не удаляла. Но вся переписка пропала. О, какие люди! С возвращением! Тоже тебя вспоминали, даже сегодня ночью! Просто на работе ночь беспокойная была, сама знаешь. Надеюсь что все нормально у тебя сейчас) Сходила подивилися що за томат. Назва на слуху, но не саджала такий. Насіння томатів з пігментом антоціан у мене багато, а вот такого сорта не було. Но замовляти один сорт не хочу, я вирішила в цьому році нічого нового не куплять, старі всі свої сіять. Но це я так планірую з осінні, а що буде навесні - подивимось! Слимаки в цьому сезоні теж доконали. Раніше були, но дуже мало. А це якась напасть в цьому році ((( більше всього на ділянці з кабачками. Зриваєшь кабачок, а на ньому ця мерзота сидить.А так как перці у мене були посаджені рядом з кабачками, то і їм здорово досталось. Теж с ужасом жду прихода весни. Думаю что яєць своих вони багато розкидали по участку. Предприйняла захистні мери, но думаю що це мертвому припарка.
-
1 pointВсім я знову з вами і рада всіх бачити
-
1 pointта фотограф я дууууууже скверний))) , як і украшатель. Але скажу= добрезний.
-
1 point
Швидке печиво на сметані
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Наташа, от молодець, що приготувала. Хай твоєму Сані буде смачно! А ти дала хорошу ідею - це печиво можна посипати сіллю з травками на кшалт італійських і буде чудова закусь до пива! -
1 pointСвітланка, дякую за рецепт! Просте і смачне печиво! Саня мій уже наминає з свіжим медком і чаєм, хоча воно ще і не схололо) Подумала, що це тісто і для несолодкого печива підходить, якщо посипати, наприклад, сіллю і насінням льону. Буду готувати ще обов'язково!
-
1 point
Швидке печиво на сметані
Алцьона reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Дівчата, спробуйте це печиво. Я ніяк не можу знайти свої фото, там є фото розлому. Воно виходить як слойоне, дуже смачне! От просто повірте мені! Зробіть половину рецепта, це як раз на один противень. -
1 point
-
1 pointИнгредиенты: 1 яйце, 100г вершкового масла, 90г цукру, 70г сметани, 30г какао, 40г шоколаду подрібнити ножем, можна замінити горішками, ( я об'єднала), приблизно 200г борошна, 1 чайна ложка розпушувача Метод З тіста зробити кульки (приблизно 20), приплюснути і вмочити в посипку з шоколаду чи горіхів. Випікати при 180 °C хвилин 20- 25. Смачного!
-
1 pointТвердий, можна навіть сирний продукт
-
1 pointИнгредиенты: мука пшеничная ц/зерновая(можно в/с) 300 грамм мука овсяная 260 грамм сахар 280 грамм мед 35 грамм маргарин(масло сливочное) 200 грамм какао 1 ст.ложка с горкой корица молотая 0,5 ч.ложки ваниль по вкусу соль 5 грамм сода 5 грамм вода 125-140 грамм Способ приготовления Все очень просто. Смешиваем все сухие ингредиенты. Сахар смешиваем с маслом,добавляем мед. Все сухие составляющие соединяем с масляно-сахарной массой. Замешиваем тесто,постепенно добавляя воду. Тесто вязкое. Мокрыми руками делаем шарики размером с грецкий орех. Опускаем половинку в кунжут. Кладем на противень,застеленный бумагой для выпечки, на расстоянии друг от друга. Выпекаем 12-15 минут при температуре 170-180 градусов. Внимательно следите за тем,чтобы печенье не пересушить. Приятного чаепития!
-
1 pointЦе печиво врятувало те, що були інші види випічки на Різдво Тому воно спокійно собі лежало, по одному тягнули, звичайно, і сьогодні ще виявились ці смачні залишки
-
1 pointИнгредиенты: Масло вершкове (кімнатної температури)- 250 г Цукрова пудра (110г +100г для покриття)- 210 г Коньяк (ром)-50 г Борошно пшеничне - 450г Розпушувач тіста-1/2 ч.л. Ваніль Мигдаль 100 г (підсмажити і подрібнити крупно) Дуже смачне традиційне грецьке печиво, яке готується дуже швидко! Кількість порції: 30 штук Спосіб приготування Збити міксером масло, поступово додаючи цукрову пудру-110 г, до однорідної пишної маси. Додати коньяк і перемішати. Просіяти борошно з пекарським порошком і ваніллю. Поступово додати борошно до масла, збитого з пудрою, потім додати мигдаль. Знову замісити, розділити тісто на частини. Тісто не повинно бути дуже крутим, вже після додавання горіхів, якщо буде необхідність, додати борошно. Розділити на однакові 30 шматочків ( у мене 35) і зробити кульки 3-4 см в діаметрі. Викласти на деко, застелене пекарським папером, на відстані один від одного. Випікати при 180 15-20 хвилин. Повністю охолодити і обкачати в цукровій пудрі. Дуже ніжне і ароматне печиво, яке просто тане в роті. А з часом ( через 10 днів спостережень) стає ще смачнішим! Схоже печиво випікають кримські татари, в їх національній кухні назва Кураб'є. Ті, які спробували це мигдальне печиво, оцінили смак. Рецепт від natapit.
-
1 pointВкуснотища! Ирочка, чтоб наблюдать за ним 10 дней, наверно ведро их нужно напечь, а этой порции хоть бы на день хватило
-
Newsletter