Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06.03.2024 in all areas

  1. 6 points
    Раптом нарисовалася моя давня кліентка, знов робила її чоловікові їжу на роботу на ДР. М'ясний пиріг Лінивий. Рибний пиріг І ще рибні пироги - верхній для заказу, нижній мені треба було жіночці віддячити на роботі, справа то нам з Вовою. І зробила на солодке отакі кільця з заварного тіста, крем творожно-масляний, глазур для еклерів. Ще не сфоткала блюдо з еклерами для нас, там штук 10 не таких красивих. Вранці з'їла один з кавою - їжа богів!!!!
  2. 5 points
  3. 3 points
  4. 2 points
    Наталочка, всі ще мають робочі мульті та скороварі, ніхто не купує нових. Тому і не цікавились і не знають.
  5. 1 point
    спокусницЯ

    Тертий пиріг

    Ингредиенты: Тертий пиріг Тісто: Борошно 730 г Розпушувач 2ч.л. Маргарин 250 г Яйце 60 г ( одне велике) Цукор 200 г Майонез або сметана 60 г Олія 40 г Ваніль -------------------------------------- Шоколадні дропси Подрібнений смажений арахіс Маргарин розтопити, щоб не рідкий але м"який дуже. Змішати усе, окрім борошна, можна міксером, можна вінчиком гарненько з'єднати ( збивати до пінки не потрібно, марно) Додати просіяне борошно з розпушувачем. Виробити "ковбаски" любого зручного формату в мене це приблизно 4*10 см, викласти їх на силіконовий килимок чи целофан і в морозку. Коли примерзнуть скласти в мішечок, закрутити. Отак тісто може жити в морозці до потрібного моменту. А коли він, отой самий момент настав, вмикаю духовку на 180 градусів. Дечко застеляю папером. ставлю його одразу під електром'ясорубку з насадкою для бурячкової тертки. 2/3 частини тіста натираю і розподіляю рівномірним шаром на дечці. Можно прижати трішки долонькою. В цьому величезний кайф, бо так як раніше, як мама робила, ручками розплескувати нижній пласт тіста, то для мене кара небесна! Я роблю не товсті шари тіста. Не бійтесь, якщо через натерті частинки десь буде просвічуватись дечко. Повидло ( Можна навіть джем на основі пектина! Він при нагріванні стане рідким, але потім знову загусне) накладаю в кондитерський мішечок, роблю невеличкий отвір і наношу його на перший шар тіста, видавлюючи з мішка. Якщо ж повидло дуууже густе, нарізаю тоненькими смужками. Це теж є кайф, якщо порівняти з процедурою "розмастити ложкою". 1/3 частину тіста знову натираю на електром'ясорубці, але вже в тарілку окрему і швиденько засипаю цим поверх повидла. Ще посипаю шоколадними дропсами і не дуже дрібно змолотим смаженим арахісом. ( на фото спочатку посипала арахіс, потім ще будуть дропси і тісто) Випікати при 180 гр. до гарного кольору. Пиріг дуже гарно зберігається, тому став одним з топових рецептів "для ЗСУ" ( а ще тісто завжди готове в морозці і процес як можна прискорений) Смачного!
  6. 0 points
    К сожалению, в результате сегодняшней атаки на город есть 5 погибших и несколько пострадавших.
  7. 0 points
    В нас тільки сирена, поки тихо. Лана, бережись!
  8. 0 points
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Живы! Так бахнуло. Глаз дергается. российская ракета. Прилет((
  9. 0 points
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Лана, як ти там, жива? Бо пітушня ніяк не залишить Одесу у спокої....поки не передохне.
  10. 0 points
    Під вечір в Одесі під завалами знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років. А за деякий час знайшли й восьмирічну Злату. Зранку рятувальники дістали тіла їх восьми місячної сестрички і мами з татом. Ще одна ціла сім'я. Це якийсь йоб@ний пиzдець твориться. Станом на зараз це вже 12 загиблих в Одесі. З них 5 дітей... Сергій 10 років, Злата 8 років, Марк 3 роки, Єлизавета 8 місяців, Тимофій 4 місяці. До останнього мами обіймали своїх дітей, намагаючись захистити. Так їх потім і знаходили... Українські діти – воєнні цілі Росії. Щоб ви, російські бляді, горіли заживо ще до пекла!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×