Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 20.03.2024 in all areas
-
6 points
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 and 5 others reacted to Наташшшка for повідомлення в темі
Привіт всім) Їздила трохи підлікувати свою зозуленьку, бо вже геть того...Не скажу, що вдалось, видно, вже не виліковна Але трохи поділюсь красою і покупками) Купила багетницю(хотіла її, як дурна) і мінібагетницю. Ну і ще трошки кухонних дрібничок. Але зараз трохи краси вам принесла. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
справжня господиня and 2 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Наталочка, краса неймовірна, після зими так і хочеться побільше таких фото. А ще вихваляйся кухонними дрібничками, ще і на це хочеться помилуватися. А я як дурна купую жоржини, тут не відомо що буде завтра в нашій місцевості, а мені жоржини подавай . Ось і сьогодні ще дві красуні з броні заплатила, тепер буду чекати посилку. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and 2 others reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Я саме зараз намочую перець и томати. Хотіла трохи раніше, але була на роботі 4 дні, попросили вийти. Ввечері прихожу о 8 і зразу лягаю ноги догори, бо цілий день сиджу, тяжко. Вчора до сина їздила, там треба і приготувати і прибрати. Сьогодні з Вовою по магазинах на закупах, от тільки закінчила м*ясо фасувати, та купу на фарш перекрутила. Завтра буду пельмені ліпити в заморозку, бо поїли всі. Післязавтра на дачу поїдемо вперше, хоч сусіди вже там місяць їздять і все поробили. Цибулю потикаю, Вова хоче заволочити землю. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
справжня господиня and 2 others reacted to irysska for повідомлення в темі
Не знаю, сама дивуюсь, 3 поверх. Ми тоді взимку 1 дірку знайшли, замазали. Я дивилась, все ціле, нової дірки немає. Я вчора так заорала, що батько вибіг аж білий. Каже, думав, що зі мною щось трапилось. Сьогодні не орала вже, бо весь час на стрьомі. А ночую я у батьків все одно. Я теж перші томати і перець сіяла 6-7.03 сухим насінням. Цього року нічого не мочила, не робила взагалі. Схожість досить висока, але менше, чим хотілось би. У деяких томатів вже показались справжні листочки, у перцю ще ні. Вчора ще томати сіяла і пересіяла те, що не зійшло. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
lana19 and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Ого! Наталочко, де це вже так цвіте? У нас сьогодні дощ без перестану… Іздила в обласний, то дорога занадто тяжка. Водяна пиль стояла така, що нічого геть не видно… -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
справжня господиня and one other reacted to musinka for повідомлення в темі
Ириша, ну шо це за напасть у тебе на поверхах завелась? Шо аж до сказу тебе доводить? Я не скажу що я боюсь тих мишей, в домі у нас немає. А в літній кухні буває по восені. Но ми отруту там розкладаємо. Так що особо не турбують. Буває що захожу, а вона пробігає, ну тут я ору. Но більш не з переляку, а з несподіванки. Да, роботи весняні в самому розгарі. Треба і на участку порядки наводить. І посівною займатись в домі. Но більш-меньш діла робляться. Кущі ягідні, виноград пообрізала, чоловік дерева почикав і поприскав бордоською сумішшю, землю поорав. Я гірчицю розкидала і вона вже восходить, зеленіє. Насіння все вже посіла. Перець і сині 24 лютого, вже повсходили. Сині вже треба пікіровать, бо вже 4 листячка є. Перець ранувато, тіки перші пари викидає. Томати посіяла 9 - 10 березня, повсходили майже всі. Но настояще листячко ще тіки пробивається. У мене в цьому році всхожість десь 99,5%. Сині , томати по декілька насіння не взійшли . А перець 2 сорта - Колобок і мої насіння собранні не пробилися, вже в тім контейнері насіння петунії взійшли. А, забула, ще старий гіркій переуь не взійшов, На його місті вже новий перець пробивається. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
справжня господиня and one other reacted to irysska for повідомлення в темі
щось у нас зовсім тихо, всі зайняті напавно. Я теж розсаду сіяла. А вчора іду з ящком, дивлюсь, якась темна пляма на підлозі. Думаю, треба підняти, мабуть щось впало, типа шматочка тканини. І тут ця пляма побігла З зими не було, тоді впіймалося 1+1+3 (це по різним кімнатам). А тепер ось ... Кароч, якщо я на дурку не попаду, то буде добре. Не буду розписувати, але батько вчора 1 мишу прибив....віником. Сьогодні 2 мишу прибив тапком. Вони малі, наглі, не бояться ще. Але це ще не все. Пішла на в коридор і на кухні побачила 3 мишу, шмигнула під стіл. Це мені кара за щось, мабуть. 5 липучок розложила, в мишоловках змінили приманку (підвісили хліб, який обваляний у духм'яній олії). Я сьогодні вже півдня сиджу з ногами на дивані. Батько то рже з мене, то оре. А я не можу, мало мені маминих концертів, ще і це. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and one other reacted to musinka for повідомлення в темі
Света, молодці у тебе хозяєва, не дивлячись на те що частинки. А у нас начальство тільки жде поздоровлення собі. Ніколи не поздоровляють. В цьому році картинку в Вайбер прислала завхоз.. Апетитні в тебе ватрушечки, так і простяться до роту. А я к празнику особо нічого і не готувала, настрою не було святкувати. Ще і робила в цій день. Купила колбасно-сирну нарізку, пива нам с мужем, даже вино домашнє не доставала. В духовці запекла крильця в маринаде с абрикосового варення .Салат з крабовие палок зробила і то тільки тому що ще з НГ палки в морозилці завалялись. Ще найшла в морозильні ковбасу , осталась колись нарізана з олів'є, вспомнила про давно забутий рецепт і за 10 хвилин намазала і запекла гріночки. Це вже остатки на сьогодні -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and one other reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Ойц, шото міня багато сьогодні. Тіки шо напекла ватрушок. Завтра до сина в лікарню, Вова просив, та треба ще свою хазяйку на роботі пригостити. Може, і мені щось зостанеться. Два притвиня. -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and one other reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Дівчата, зовсім забула вам показати раніше. Ну нічого, на той рік зробите. Отакі калачі я пекла в 2015 році на подарунки на роботі та подругам. Це смачно, незвично і дуже всіх вразило! На фото все понятно? Тісто беріть таке, що не розпливеться і буде тримати форму. -
1 point
Наші улюбленці
Natali06 reacted to спокусницЯ for повідомлення в темі
" Кожана, то хіба було не мені? Ти що ?" -
1 point
Наші улюбленці
Наташшшка reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Та наш Мурзік теж на все тепле зразу сідав. Дуже любив, як я починала консервацію. Банки гарячі перегортаю і купою ставлю - лізе зверху. Тільки заради його накривала зверху ковдрочкою, щоб йому не гаряче було. Так і спав цілий день на тих банках. -
1 pointДівчата, тільки не закидайте тапками. У нас , сфінксоманів, таке буває. Тільки витягла хліб, а Тарік подумав , що то я йому грілочку поставила) ви тільки гляньте на цей безневинний погляд)
-
1 point
Пиріг зі скумбрією
Наташшшка reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Тісто: Борошно - 250г Дріжджі свіжі - 15г Сіль - 0,5 ч.л Цукор - 1,5 ст.л. Олія - 1,5 ст.л. (Можете робити на будь-якому своєму тісті, це не важливо) Риба скумбрія чи інша ціла з головою та хвостом Метод Відрізати голову та хвіст риби, відкласти. Філе риби припустити до готовності, порвати на шматочки, змішати з рубаним вареним яйцем і підмаринованою смаженою цибулею. Додати спеції. Тісто розкотати в пласт по довжині цільної риби +2-3см. Нарізати края тіста ялинкою з двох сторін, покласти на середину начинку, приставити голову та хвіст, заплести смужки тіста. Як це все зробити є мулівон роликів у ютубі! Після вистоювання пирога змастити поверхню яйцем і запекти в духовці при 180 град. приблизно 15-20 хвилин до рум'яності тіста. При подачі голову та хвіст витягнути та викинути, пиріг нарізати на порції. Пиріг зі скумбрією! На столі виглядає чудово! Всередині риба припущена+рубане яйце+смажена підмаринована цибуля+спеції. Після загального шоку голова і фост забираються легким рухом руки і вся споруда ріжеться на шматки. Дуже смачно! Рибу можна сюди вашу улюблену, начинку робіть як звикли в рибних пирогах. Голову та хвіст можна взяти хоч з оселедця, аби воно було, все одно їх викидати. Україна Дніпро Війна росії з Україною День 752 -
1 point
Пиріг зі скумбрією
Наташшшка reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Наталя, я скумбрію дуже полюбляю іменно за її яскравий смак. Ти можеш в пиріг засунути будь яку рибу, хоч мойву/хек/мінтай/лосось/дораду тощо. Тут прикол саме в голові та Фості, які вдають вигляд цілої рибини! Можна взагалі приставити голову і хвіст від свіжомороженого оселедця, все одно ти зразу їх викинеш. Просто готуй свій улюблений варіант рибного пирога, але в такому вигляді. Можна не робити ту плетінку з тіста, в закрити просто пластом тіста з головою та фостом. Я дала ІДЕЮ. -
1 pointНаталочко, так, уей рецепт просто знахідка. Біляші смачнющі! Але на повний рецепт виходить багатенько)тому рекомендую зробити піврецепта.
-
1 pointИнгредиенты: Опара Закваска пшенична - 10г Борошно - 170г Вода – 170г Тісто Опара вся – 350г Молоко (Т 35 ° C) - 350г Борошно в/с - 600г (+ - 30г) Яйце - 1шт Сіль - 10г Цукор - 15г Соняшникова олія – 2 ст.л. Метод Опара Вранці змішуємо всі інгредієнти та ставимо у тепле місце на 8 годин. Опара дуже збільшиться у 2.5 рази. Заміс тесту У тістомісі все змішати (крім солі, цукру та олії) протягом 3-5 хвилин до об'єднання всіх інгредієнтів. Дати відпочити тестові 30 хвилин. Потім продовжити заміс на 2 швидкості протягом 7-10 хвилин. За цей час ввести олію. Коли тісто почне намотуватись на гак – воно готове. Ставимо тісто в тепле місце Т 25 ° C на 1.5-2 години. Коли тісто збільшиться в 1,5 рази, відразу прибираємо його в холодильник на 12-15 годин. Формування Наступного ранку починаєте катати заготовки. Формуємо 26 кульок вагою приблизно 50г. Відлеження 10 хвилин. Наповнюємо заготовки фаршем приблизно 1 ст.л. Вистоювання 10-15 хвилин. Україна Знам'янка Війна росії з Україною День 750
-
1 point
Заправка до салату Вінегрет від Справжньої господині
Наташшшка reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: Розклад на вінегрет вагою приблизно 1 - 1,3 кг Вода 35 мл (2 повн. ст.л.) Оцет 9% 17 мл (1 повн. ст.л. Цукор 8-10 г (1,5 -2 ч. л.) Сіль 5-6 г (1 ч. л.) Олія 60-80 мл Гірчиця 0,5-1 ч.л. Чорний мелений перець за смаком Метод Мій вінегрет. В силу обставин медичного характеру я роблю вінегрет тільки з вареної картоплі, маринованих огірків, вареної моркви та вареного буряка. Більше нічого не додаю, нам смачно. Але я, власне, про заправку вінегретну. Слово вінегрет у перекладі з фр. позначає оцет. Ось саме оцет і є основою того соусу, яким я заправляю вінегрет. У мисці з'єднати ВСІ ВКАЗАНІ (і масло теж) інгредієнти і ЗБИТИ (обов'язкова умова!) вінчиком до утворення ЕМУЛЬСІЇ. Полити вінегрет, перемішати. Дати постояти, смаки поєднаються. Через деякий час спробувати та довести до свого смаку. Олією можна полити більше, за смаком. Сіль залежить від того, які брали огірки та скільки їх додавали. Прошу не писати про те, що овочі краще готувати інакше, що краще додати те й інше... Робіть як звикли! Я це все знаю! Я поділилася ЗАПРАВКОЮ. Раніше ніяк не могла зрозуміти, чому в їдальні на роботі вінегрет такий смачний, а вдома теж смачний, але інший. І продукти такі, і співвідношення таке, а там смачніше. Поки що мені не розкрила секрет одна чудова шеф-кухар одного крутого кафе в Пітері (давно було, це Галя Собака Сіра). Повірте, вінегрет заграв новими фарбами! І ніякі огірки, ніяка квашена капуста не дають цього смаку, повірте моєму багатому досвіду. Просто спробуйте! Україна Дніпро Війна росії з Україною День 750 -
1 point
-
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Та так трапилося, треба підлікуватися. Скоро додому. -
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка reacted to справжня господиня for повідомлення в темі
Вчора була на роботі, так начальство мене поздоровило. -
1 pointШо ? Фсьо? КінА не буде?? Ех... цирк поіхав , а клоуни залишились...
-
0 pointsЯк швидко летить час! Форуму Борошно 10 років! Ми щиро хочемо подякувати всім нашим дорогим форумчанам. Все це було б неможливо без вас! Велика подяка вам, що ділитеся своїми приголомшливими рецептами, дивовижними МК, даєте дуже слушні поради! Читаєте, коментуєте, наповнюєте Форум корисною та цікавою інформацією. Дякуємо, що ви у нас є! Без вас нічого б не вийшло! Ви неймовірні!
-
0 points10 років…. Наче вчора ми зібралися, щоб збудувати свій форум. А сьогодні нам вже 10 років! 10 років пролетіли , як один день. Дякую всім, хто з нами! Дякую за ваші рецепти, ваше тепло, вашу підтримку! Тільки разом ми сильніші!
-
0 points
-
Newsletter