Natali06 18 071 Опубліковано: 13 березня, 2019 Анютик, в зеленой упаковке, это ржаная цельнозерновая. 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 13 березня, 2019 21 час назад, ang-kay сказал: Я уже к Пасхе готовлюсь. Пойдет быстро. Я правильно поняла, что эта мука хорошо подойдёт для пасок? Себе взять пару пакетов, что ли? Эффект рекламы срабатывает. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 13 березня, 2019 1 минуту назад, УкраИнка сказал: Я правильно поняла, что эта мука хорошо подойдёт для пасок? Для дрожжевой выпечки эта мука очень хорошо подходит, единственное , текстура мякиша не будет привычно белой(желтой, когда печем на желтках) Мука имеет кремовый цвет. 2 УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 13 березня, 2019 34 минуты назад, УкраИнка сказал: подойдёт для пасок? Наташину пандору посмотри. Не помню какую, но одну из них (последних) она пекла на этой муке. 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 13 березня, 2019 50 минут назад, Natali06 сказал: Анютик, в зеленой упаковке, это ржаная цельнозерновая. Наталочка, я знаю. Но я такое фото нашла для примера упаковки. Пшеничная такая-же, с минимальными отличиями. Опять поискала фото с витрины и не нахожу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 13 березня, 2019 Девочки , докладываю по стоимости муки на сегодняшний день.У Анжелика самая достоверная цена . На сегодня упаковка муки( 2 кг) стоит у производителя 31.86 гр. и 35.04( обычная цельнозерновая) в конце контакты) 3 УкраІнка, Світл@нка та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 6 квітня, 2019 А ще, дівчата, хочу похвалитися. Я також таки купила "Зелений млин". Замовляла у виробника в пачках по 2 кг, 10 пачок обійшлися мені в 350,00 грн. і плюс доставка 87,00 грн. Вже і випробувала. Так от, борошно справді класне. В мене завжди проблема з тістом - я його "забиваю", не можу вгадати і вимісити легке тісто. Навіть, коли замішую в хлібопічці, потім при формовці воно в мене вихидить важке і не слухняне. Є в мене рецепт хліба, дуже простий, де треба вимісити легке тісто, раніше в мене цей хліб був щільний, з дрібними дірочками, а хотілося чогось легкого, гливкенького, з великими дірками. І ось, з зеленим млином в мене таки вийшов цей хліб! Зараз я вас заспамлю фотками 9 Natali06, fronya40, AlenaT та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Koma 1 Опубліковано: 9 квітня, 2019 купила овсяную муку а она горчит, это так и должно быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 9 квітня, 2019 Не должно быть. Мука эта быстро пропадает. 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ttts 183 Опубліковано: 16 травня, 2019 Девочки, в Варусе акция на муку "Зелений млин" 2кг. 26 грн. 3 fronya40, Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 16 травня, 2019 Танечка, а что в Варусе тоже есть Зелёный млин? Ну тогда надо бежать.Спасибо за информацию 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ttts 183 Опубліковано: 16 травня, 2019 В 16.05.2019 в 14:25, inucya сказал: Танечка, а что в Варусе тоже есть Зелёный млин? Ну тогда надо бежать.Спасибо за информацию Девочки, я сейчас, к сожалению, "диванный эксперт". Изучаю акции на сайте и засылаю мужа, если что интересное и нужное. Поэтому только сам факт, что есть скидка, а по наличию уже наверное методом тыка. Спойлер https://gotoshop.ua/kiev/ https://gotoshop.ua/kiev/discounts/kopiya-akcijjna-gazeta-14-05-2019-14-05-2019-varus/ Смотрю акции тут 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 29 квітня, 2020 Дівчатка! В АТБ з' явилося борошно " Вінницький млинар" Дуже і дуже рекомендую!!! Тісто на цьому борошні просто бомбезне!! 6 Магда, Qween, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 29 квітня, 2020 Дякую, Наталь! Вже прикупила сьогодні. ( папошнік я закріпила, а крафін ще попереду))) 3 Natali06, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 29 квітня, 2020 На здоров'ячко!❤️ Я після того, як попрацювала з цим борошном - ніякого іншого тепер не хочу) 3 inucya, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Наталочко, дякую! На жаль не в усіх містах АТБ продає це борошоно. В нас немає ні в одному, і не планується. Але я вже поцікавилась де можна його знайти і коли зможемо, поїдемо і купимо . 11 часов назад, Natali06 сказал: ніякого іншого тепер не хочу Хочеться спробувати вже скоріше це борошно! Дуже гарні вироби? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Анічка, я розумію, що не у всіх магазинах однаковий асортимент(( У нас з"явилося ще деякі сорти борошна, якіх раніше не було. Може згодом з"являться і у вас? 41 минуту назад, Qween сказал: Дуже гарні вироби? Сказати, що вони гарні, це нічого не сказати! Тісто таке пластичне. мммм одне задоволення! Один і той же хліб виходить геть різний! Хоча я борошно ніколи не міняю . після роботи з цим навіть не уявляю як тепер зможу пекти на іншому!))) 3 inucya, Магда та Qween reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 30 квітня, 2020 а взагалі дивно. Я вважала, що в мережі, з єдиним сайтом, повинен бути і асортимент однаковим .... 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Оксаночко, я знаю, що ти зараз печеш в хп. Тому будь уважна при додаванні цього борошна. Білок в ньому 11,3! Можливо його треба буде трошки менше від рецептурної кількості. 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Дівчата, ну я вже з борошном! Чекайте на мій хліб! 43 минуты назад, искусницаЯ сказал: а взагалі дивно. Я вважала, що в мережі, з єдиним сайтом, повинен бути і асортимент однаковим . Нічого дивного . В нашому місті відрізняється асортимент в різних АТБ (особливо в чорних відрізняється від синіх), але власні марки однакові продаються. В різних містах асортимент в АТБ геть різний. Наприклад, в нас зовсім недалеко Генгорка, але там навіть хліб абсолютно різній з нашими АТБ. Не можуть же вони на всю Україну возити однакові молочні продукти, овочі і все інше - якій віробник ближче та вигідніше, від того і возять. 2 1 lana19, Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 071 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Анюта, оце швидкість!)))) Вже починаємо чекати!!! 2 Qween та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 30 квітня, 2020 Ух ти, скільки цікавих новин, а я ледь не пропустила. 2 часа назад, Natali06 сказал: Оксаночко, я знаю, що ти зараз печеш в хп. Тому будь уважна при додаванні цього борошна. Білок в ньому 11,3! Можливо його треба буде трошки менше від рецептурної кількості. І я теж хліб тільки в хлібопічці печу, а води не треба буде більше додавати? Завжди хотіла спробувати спекти з борошна з вмістом білка більше як 10,3%. І ще, є різниця між цим борошном і Зеленим млином? Бо я вже побігла замовляти, а потім подумала, що для хлібопічки і для такого "спеціаліста" як я, може, й різниці ніякої не буде помітно? 2 lana19 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 30 квітня, 2020 35 минут назад, Natali06 сказал: Анюта, оце швидкість!)))) Вже починаємо чекати!!! Я теж чекаю . Скоро вже щось приготую! 2 Jefry та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 30 квітня, 2020 1 час назад, Магда сказал: І ще, є різниця між цим борошном і Зеленим млином? Наташа сказала (передаю ее слова) - что разница между Зеленим млином и этой есть. (Потом сама расскажет, в чем) Для хп для хлеба достаточно белка 10.3. (обычная наша мука) А вот для сдобы, пирожков Винницкая - самое то! В Одессе в АТБ Винницкой муки тоже нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 110 Опубліковано: 30 квітня, 2020 3 минуты назад, lana19 сказал: Для хп для хлеба достаточно белка 10.3. (обычная наша мука) А вот для сдобы, пирожков Винницкая - самое то! Лана, Наталя, дякую дуже! Якщо тільки для здоби - я пас! Заріклася щось пекти здобне до наступної паски! Доїдаємо якраз восьму (в цьому році останню) паску, і все, на цілий рік ніякої здоби! Воно ж так смачно, "а руки самі так і тянуться"© Папушник рулить! Спечений 16 квітня, а на смак як вчора! От просто рада, що скінчився, бо скільки є - скільки і їстиму! Я в такій вазі, як зараз ще в своєму житті не була( 3 inucya, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах