Юлькин 5 450 Опубліковано: 11 січня, 2017 Инночка, какое там 3 часа...))))) 2 дня!!! вчера муку, как золушка, сделала, белки состарила, сегодня пока тесто, пока выстоялись, теперь уже склеила....и ты права, как схватили тарелку почти со всеми, у меня сердце остановилось!!! Кричу отдайте, сейчас счет выпишу, это ж деликатес, по пару штучек надо кушать!!!! Ага, тарелка ушла в другую комнату под телевизор, но часть вернули - муж говорит, почему-то они вязкие....я посмеялась, говорю, правильно, пусть они в холодильнике до завтра поживут хоть....)))))) НУ а если всеръез - то эта вкусняшка стоит возни! А особенно еще разные начинки так вообще - полет фантазии. Аллусик, обязательно попробуй, это очень вкусно!!! Аппетитные вафельки, что тебе не понравилось? 4 Світл@нка, Olima, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 Инусь, пекла в формочке старенькой, как орешница, что на газу, так это форма для печенюшек. Ну просто я пробовала вафли сделанные в вафельнице, они получаются воздушнее, объемнее. 2 Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 11 січня, 2017 Аааа, ну раз так, тогда,Аллочка, будем вместе хотеть тебе вафельницу! 2 Світл@нка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 11 січня, 2017 Алусик, болела я той вафельницей как и ты, купила, поигралась, мои вафли не поняли, ни блинные ни песочные, им бутеры подавай (они там вкусные были конечно), но на бутерах быстро слезло покрытие, а потом и ручка на крышке лопнула....купила я это г... (писали, что чистая Германия) за 500 грн еще в 15 году, хватило на 3 месяца и выкинула. ТАк что если твои конечно любят вафли оооочень, то другое дело...но я ее больше не хочу. 3 inucya, Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 11 січня, 2017 А у меня она прижилась.и вафли и бутеры.покупала самую дешевую по совету Суслик Аврору лет 5 уже ей.ничего.пеку под настроение. 4 Юлькин, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 11 січня, 2017 Алл,вот такие вафли пекла я на огне раньше.потом стала уже в электромагнитное печь. http://mooka.com.ua/topic/478-vafli-maminy-liubimye/ Он этот рецепт для той старой вафельнице 3 Юлькин, Світл@нка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 січня, 2017 Спасибо, попробую еще и такие. А то эти мне и по сахару не нра((( я и так его добавляла-добавляла... Завтра будет дубль 2)) 4 inucya, Юлькин, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 11 січня, 2017 @Алцёна,эти идеальные.мы с мамой их пекли и это был праздник. Этот вкус запомнился на всю жизнь.помню как мама печет,а я сижу на стульчике.а жир с раскаленной формы течет и коптит)))))) Я их тоже все время пекла,когда выросла.интересно,где же эта форма...... А потом появилась вафельница и все тот же результат. Они когда холодные просто изумительные. 3 Алцьона, Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2017 Вот! я сегодня на работе холодные попробовала, лучше, чем горячие. Хотя, у подружки как впервые ела такие вафли, из вафельницы, так они именно горячие были хороши! 2 fronya40 та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 12 січня, 2017 У меня сегодня белковый день. Поэтому в меню: - Завтрак: отруби овсяные с кефиром, кофе с молоком без сахара; - Обед: куриный бульон с яйцами и зеленью; хек на пару; чай; - Ужин: омлет с крабовыми палочками; чай с мятой. Для перекуса есть нежирный творог. Муж пусть доедает суп с лапшой, гречневую кашу с молочными котлетами и блинчики с творогом ))) 8 lissaKi, natamylove, valuhka та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 12 січня, 2017 (змінено) Инночка, а ты чувствуешь толк от этих овсянных отрубей? <Нормально ты доживаешь на таком завтраке дообеда? Змінено 12 січня, 2017 користувачем inucya 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 12 січня, 2017 Инночка, а ты чувствуешь толк от этих овсянных отрубей? <Нормально ты доживаешь на таком завтраке дообеда? Да, Инна, отруби у меня на завтрак практически каждый день, даже если расслабляюсь и перестаю за питанием следить. Я очень к ним привыкла. С вечера 1,5-2 ст.л. заливаю кефиром и ставлю в холодильник. Утром из холодильника достаю, они чуть нагреваются, пока я соваюсь по дому. Могу меда добавить или ягод. До обеда мне вполне хватает. 3 Алцьона, Юлькин та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 13 січня, 2017 Дівчатка, сьогодні готують вареники з різними начинками, хто гарна господинька? Я готую, а Ви? В мене будуть вареники с тушеною капустою (а в ній гриби білі сушені та чорнослив), картоплею з шкварками ну і на солодке вареники з сиром та родзинками. 11 valuhka, fronya40, Уляна-ляна та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 13 січня, 2017 я не гарна господиня .у меня сегодня: суп с кролика рулет из подчеревка с черносливом салат норвежский картошка по улановски в духовке и Наташины молочные котлеты булочки с джемом 8 Grypana, Olima, lana19 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 13 січня, 2017 В мене вареники. Картопля зі шкварками та з капустою. Салат з синьої капусти з зеленим горошком. Тушена індичка в сметані з пшоною кашею (ну й доооовго ж я її хотіла). Ще зробила маленькі крученики з джемом з журавлини. 7 Olima, fronya40, Фрезия та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 13 січня, 2017 @Grypana,ты индюшку готовила целиком или кусками сверху на каше? 2 Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 13 січня, 2017 Светланка, шматками. В мультіварці готувала. А кашу напередодні зварила. )))) Господиня))) 5 Юлькин, Алцьона, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 13 січня, 2017 Наталка, а в мене курка маринується і готується до пляжу...і загару А салат із пекінки з горошком і морепродуктами, квашена капуста та солоні огірки, помідори, сливи з часником))))) От тільки каші не вистачає!!! Признайся, підглянула в мої думки??? 7 Алцьона, Vilapo, Olima та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 січня, 2017 В мене будуть вареники с тушеною капустою (а в ній гриби білі сушені та чорнослив), картоплею з шкварками ну і на солодке вареники з сиром та родзинками. крута, да!!! хоч щедрувать до тебе йди 4 Світл@нка, fronya40, Юлькин та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 січня, 2017 Та ну вас!! Наготувались всі так, що аж слинки течуть!! А я лише м"яско в імбирно-гірчичному маринаді спекла, та й те щось тугувате вийшло. А тоді возила малих щедрувальниць по місту, поки не сіла в сніг))) Оце тільки вибралась, і відразу до вас відігріватись)) 5 fronya40, Юлькин, Уляна-ляна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 13 січня, 2017 От тільки каші не вистачає!!! Признайся, підглянула в мої думки? Аха. Я про кашу з пшона вже мріяла років 100. Скучила. Давно не готувала. І ось на свята приготувала. Бо картопля надоїла)) Але вареники - це святе)) 6 Юлькин, Olima, Фрезия та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 13 січня, 2017 Це мене сьогодні щось торкнуло і захотілось щедрий стіл приготувати, покликала кумів в гості, не вдалось їм доїхати...сьогодні ж багата кутя (яку я не зварила ). Але вже тяжко такі застілля переносити, тому в мене був лише салатик і кусочок курки, а хлопці мої налупилися вареників, поклали "курку на лопатки" і стогнуть від радості, що свята минають... А мені добре...капусточка з горошком рулить... А завтра капусточка квашена, тушена і з горошком та мідіями.... 8 fronya40, Фрезия, Світл@нка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 січня, 2017 ось і мій стіл, все-таки, хоч щось приготувала)) м"яско в імбирі та гірчиці чімічанга і бутери з намазкою ікорною, тою, що з мойви. Ну і Компот!! 9 inucya, Grypana, fronya40 та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 14 січня, 2017 Дівчатка, сьогодні готують вареники з різними начинками, хто гарна господинька? Я вообще не господиня! Вчера вечером была в театре, поэтому старый НГ мы отмечали с друзьями сегодня. В меню вареников не было, но было: - Бутерброды с красной рыбкой. - Закуска "Удивление". - Шампиньоны маринованные. - Мини-пицца с грибами. - Салат из пекинской капусты с яйцами, крабовыми палочками и кукурузой. - Скумбрия, запеченная с сыром. - Куриное филе, запеченное с грибами и ананасами. (Пюре картофельное и консервация в счет не идут!) - Торт (бисквит шоколадный шифоновый с заварным сметанным кремом и прослойкой из бананов) 10 Olima, Grypana, inucya та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 15 січня, 2017 Инночка, так вареники надо было варить именно 13, на богатую кутю. Так что не переживай, в следующем году станешь "гарною господинькою"!!! Менюшка вкуснааая у Вас была сегодня... 6 inucya, Алцьона, fronya40 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах