Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 квітня, 2023 В 02.04.2023 в 12:13, справжня господиня сказав: мраморне м*ясо з куриного філе Таке красиве!! Рецептик є? І отого бігоса. Не знаю, що воно таке, але смачно пахне мені...о пів на першу ночі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 5 квітня, 2023 10 годин тому, Алцьона сказав: Таке красиве!! Рецептик є? І отого бігоса. Не знаю, що воно таке, але смачно пахне мені...о пів на першу ночі Алла, ось тобі бігус Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 5 квітня, 2023 На сніданок допікається Маю декілька ходових рецептів, сьогодні дійшла черга до цього. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 7 квітня, 2023 В 06.04.2023 в 01:38, Алцьона сказав: На сніданок допікається Маю декілька ходових рецептів, сьогодні дійшла черга до цього. Подивилася. Ні, не моє, масла дуже багато. Вірю, що смачно, але таке не готую. Я всі рецепти солодких страв фільтрую за вмістом масла/маргарину. Окрім Наполеону і ще деяких. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 30 квітня, 2023 Сьогодні на вечерю приготувала манні биточки з вишневим кіселиком. З дитинства полюбляю манний пудінг з рожевим кіселіком. Завжди в піонерських таборах їла по дві порції. Ну дуже мені смачно! 2 УкраІнка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 30 квітня, 2023 39 хвилин тому, справжня господиня сказав: манний пудінг з рожевим кіселіком Ще одна новинка для мене)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 30 квітня, 2023 В нас на сніданок була піцца. Начинка, що в холодильнику було, а тісто ось таке: 3 Магда, Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 30 квітня, 2023 12 хвилини тому, Алцьона сказав: Ще одна новинка для мене)) Ну вот примерно так давали в пионерлагерях, только киселя намного меньше и без ягодок 2 Наташшшка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 30 квітня, 2023 2 години тому, справжня господиня сказав: без ягодок У мене щось не показує картинку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 30 квітня, 2023 1 година тому, Алцьона сказав: У мене щось не показує картинку Та ну ту картинку, вона з ворожого ресурсу, тому й може пропадати. Ну а цю видно? Осьо дуже похожа, тільки без ягід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 30 квітня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: цю видно? Таак Як хмаринка! Я зовсім не пам'ятаю, чим годували мене в таборі. Мо теж таке куштувала колись)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 1 травня, 2023 Сьогодні гріємось теплим чайком з Завтра хочу наробити тіста звідси https://mooka.com.ua/forums/topic/1593-брускетта-с-мясом-и-перепелиным-яйцом/ і з нього накрутити отаку смакоту: А ще треба сметану підстаркувату пристроїти, наморожу тіста, а мікроби тоді пізніше напечемо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 2 травня, 2023 (змінено) 12 години тому, Алцьона сказав: Сьогодні гріємось теплим чайком з Завтра хочу наробити тіста звідси https://mooka.com.ua/forums/topic/1593-брускетта-с-мясом-и-перепелиным-яйцом/ і з нього накрутити отаку смакоту: А ще треба сметану підстаркувату пристроїти, наморожу тіста, а мікроби тоді пізніше напечемо. Щаз тобі дам рецепт для підстаркуватої сметани! Змінено 2 травня, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 210 Опубліковано: 21 травня, 2023 Всім доброго вечора. Нам сьогодні захотілося рибки, в магазині була гарна мойва, ось її ми і запекли в духовці. 2 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 22 травня, 2023 Яка ж смачна та мойва! Треба купити і насмажити. А то ми в останній час все скумбрію їмо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 23 травня, 2023 Надивилася на мойву Оліну, захотілося чогось рибного. Купила сьогодні красивого хека, в нього була просто огроменна ікра десь на 300 г. Та й сама рибина чималенька. І зробила я з того хека котлети! Ну такі ж смачні вийшли! Це перша партія Ікру сфоткати не вспіла, ми з Вовою її зжерли наввипередки. А це ще каклетки, але тут не всі. Котлети підуть в заморозку і поїдуть на дачу, нам іноді буде чудова вечеря. 2 fronya40 та цифра reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 25 травня, 2023 Вчора готувалася до дачі, робила і морозила пельмені і вареники. Оце заморожені пельмені 3 цифра, fronya40 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 5 червня, 2023 Запекла скумбрію, зараз вже розклала по пакетам і в заморозку. Завтра поїде на дачу. 2 Наташшшка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 17 червня, 2023 Наварила зараз "борщ". В лапках пишу, бо в каструлі бознащо! На курячому бульоні, картопля, буряка немає (!), замість капусти листя бурячків, що проривала на дачі, зажарка лук+морква+перець з морозилки+томатпаста залишки з пакетику, і долила своїм домашнім кислим морсом томатним. Зелень, спеції. Вова з*їв тарелку велику під румочку, сказав, що дуже смачно. Їм сама, дійсно смачно. Зі сметанкою, з молодим часничком... ммммм!!!!! 4 Olima, Дяна, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 18 червня, 2023 Отакий печінковий зельц зробила! Заважив 1,3 кг! Маленьку трішечку спробувала - СМАЧНО! Завтра на сніданок будемо їсти і в заморозку для дачі піде. на фото він не такого кольору, в мене камера з*їдає жовтий колір. Насправді зельц набагато красивіший, морква не червона, а помаранчова і печінка жовтіша. 3 lana19, Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 19 червня, 2023 20 годин тому, справжня господиня сказав: Отакий печінковий зельц зробила! Заважив 1,3 кг! Маленьку трішечку спробувала - СМАЧНО! Завтра на сніданок будемо їсти і в заморозку для дачі піде. на фото він не такого кольору, в мене камера з*їдає жовтий колір. Насправді зельц набагато красивіший, морква не червона, а помаранчова і печінка жовтіша. Дівчата,хочу рецепт 2 Дяна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 20 червня, 2023 12 години тому, natamylove сказав: Дівчата,хочу рецепт Я зараз вже на дачі, рецепт напишу як буду в Дніпрі з нормальним інтернетом. А може і так получиться зробити, але боюся, що напишу текст, а він не відправиться і зависне. Спробую. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 210 Опубліковано: 20 червня, 2023 (змінено) А я в цьому році посадила магольд. Вимахав він у мене знатно, пару днів тому робила я пиріг з сиром та магольдом, але щось він мені та моїй родині не зайшов. Саме привкус цього магольду не смакує нам. Поріжу пиріг і заморожу, будемо з чоловіком потроху підїдати його з чаєм, коли нічого до чаю не буде. Зазвичай пироги у нас з'їдаються за вечор та на ранок трохи залишається, а цей практично весь залишився . Поїду в сад і вирву його, чого о це я с ним буду панькатися. А ось шпинат у нас іде гарненько, днями робила "пасту" зі шпинатом і мідіями, смачно . Насіяла ще шпинату. Змінено 20 червня, 2023 користувачем Olima 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 20 червня, 2023 Оля, я той мангольд саджала на дачі, листя темно-червоного коліру сорт Вулкан. І щось нам воно не пішло ніде, ні в салаті, ні в борщу, ні в голубцях. Звичайні листя нашого буряку на смак, шо в тому мангольді знаходять не знаю. Якщо чесно, то я і звичайний отой салат Одеський кучерявець не розумію. Ну трава травою, тільки красивіше. Салат Айсберг хоч який смак має, але в мене він не хоче рости. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 465 Опубліковано: 25 червня, 2023 Приїхали зараз в Дніпро, на обід нашвидкуруч нажарила 10 чебуреків з магазинного фаршу, свої рідні огірочки та бутилка пива. Дівчата, без фото, але було дуже смачно! 3 Olima, Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах