Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 25.08.2023 in all areas

  1. 4 points
    Ингредиенты: Баклажаны 1 кг Перец болгарский 1 кг Маринад Вода 0,5л Уксус 250 мл Сахар 300г Соль 2 ст.л. Олия 0,5 стак. Чеснок и горький перец по желанию Метод Баклажаны и перец крупновато порезать отдельно. Сварить маринад - вода 0,5л + уксус 250 мл + сахар 300г + соль 2 ст.л. + олия 0,5 стак. Чеснок и горький перец по желанию. Довести до кипения маринад и опустить туда синие, после закипания варить 10 минут, помешивая. Синие равномерно разложить по бенкам, прикрыть крышками. В закипевший маринад высыпать перец и варить 10 мин. после закипания. Разложить равномерно в банки поверх синих. Банки залить кипящим маринадом и закатать. Выход 5х0,5л. *я делала эту порцию и закатывала по 3 банки 0,7л и остаток на еду. ОЧЕНЬ ВКУСНО!!! Очень быстро, без мороки, как я и люблю. Но на еду лучше через день, когда все пропитается и уйдет сильный уксусный вкус. Еще буду делать, попробую туда добавить лук крупными кольцами. Это вкусный рецепт, который делаю в этом году уже третий раз. Украіна Дніпро Війна росії з Україною День 548
  2. 3 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Начиталася я вас, дівчата, приспічило і мені навести чистоту. Знайшла вдома кисневий відбілювач, не такий, як ви тут показували, але, думаю, склад у них однаковий. Розвела в гарячій воді, як Лана вчила. Захватила, вимила всі фасади на кухні, холодильник, духовку зверху, плитку на стінах, витяжку з нержавійки, релінг з нержавійки та навісні полички до нього. Що я хочу сказати, вимилося все швидко і легко. Але я тепер не можу його змити з кухонних фасадів( Скільки не протирала, а вони все одно мильні як помацати. А холодильник в розводах( І як його тепер ото відмити? :) Більше, мабуть, так мити не буду. Я зазвичай кухню мию дитячими вологими серветками - відмивають легко і змивати їх не потрібно. Для особливо брудних місць використовую СанКлін. І чого ото нам все не йметься, не можемо ми відбілювечем прати, серветками руки витирати, а кухню мити - чим там нам виробник сказав? :)
  3. 3 points
    Ингредиенты: Слива "Угорка" - 1кг Оливкова олія – 2 (3) ст. л. Суміш "Прованські трави" 1 ст.л. Сухий чебрець 1 ч.л. Часник - 1 зубчик Цукор – 1 ч.л. Сіль 1 ч. л. Заливка: Оливкова олія Цукор Сіль Розмарин - кілька гілочок, якщо немає свіжого, - сухий Метод Сливу помити і розділити на 2 половинки. Кістку видалити. Замаринувати на добу в травах, часнику та оливковій олії. Розкласти слву на деко з папером для випічки в один шар зрізом верх. Духовку нагріти до 150с, поставити листи і виставити температуру 120с. Тримала години три-чотири. Міняти деко місцями час від часу, а останні пів години включити конвекцію. Окремо в сотейнику приготувати заливку з оливкової олії, розмарину та чебрецю. Додати трохи цукру та солі. Довести до 70С. Часник не додавати (за бажанням). Достатньо того. що поклали, коли замаринували сливу, щоб його аромат не забивав аромат трав та сливи. Баночки простерилізувати в духовці, викласти в них акуратно зливу і залити гарячим ароматним маслом. Украіна Знам'янка Війна росії з Україною День 548
  4. 2 points
    Я як скажу, чим усе мию, то ви мене наб'єте)) Використовую Акру - для автомобільних двигунів Вивідник плям, відбілювач, теж купила, бо як же я промину?)) Сьогодні використала. Світлана буде зараз сміятись, що в мене все не як у людей, ну що я можу зробити? Розповідаю: Мала попросила зробити вишиванку на подарунок. Білим по білому. Спочатку тканини було впритик, потім я розмітила новим маркером, а він, замість змитись водою, став рудими плямами😳. Сьогодні швачка принесла, наче, все гарно, а тоді додивилась, що тканина на верхах рукавів жовтіша, ніж на всій блузі😢 Поміряла на себе - на тушці не видно різниці, але, але... Замочила в кисневому вибілювачі. Надіюсь буде норм, але не факт
  5. 2 points
    УкраІнка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ну, особисто я на таке точно не наважилася б
  6. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дякую, Лана. Завтра так і зроблю.
  7. 1 point
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Мылкость нейтрализуется кислотами. Наташа! попробуй - вода с уксусом.
  8. 1 point
    Дівчата, зробила новий рецепт смачної заготовки
  9. 1 point
    Шампанське з чорнобривців... мдаааа.... що тіки не видумають. Навіть не можу таке уявити, бо чорнобривці мають специфічний смак. Хоча....
  10. 1 point
    Купила. Тільки що зробила дві нержавіючі каструлі як нові!!!!!!! Кухонну шафку фасад з МДФ просто протерла губкою з цим розчином. Сказати, що я вражена - це нічого не сказати!!! І я вважала себе не засранкою, прибиралася постійно((((((((((( Вова в шоці!!!
  11. 1 point
    lana19

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Неля! И тебя поздравляем!
  12. 1 point
    Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Світланка, через тебе наречений вигріб по лапкам. Бо заходжу на кухню отой шматочок-сиротинушку сфоткати, а над ним вже Саня з виделочкою стоїть! Видерла, сфоткала і дозволила з'їсти)) В крем додавала соняшникове насіння і шматочки свіжих персиків. Вийшло дуже смачно, покупний торт їсти не захотіли)) На фото пастила з кумберлену+груша, персики-дички, виноград киш-миш.
  13. 1 point
    Лови! 7 ст.л. цукру + 3 ст.л. молока + 2 ст.л. какао = варити 3 хвилини добавити 50 г сливочного масла, розмішати застигає швидко! Це в мене глазур на еклери, подобається, смачна. замість молока можеш добавити воду.
  14. 1 point
    спокусницЯ

    Кухонні посиденьки (балачки)

    В Аврорі акція ( там ще є плямовивідник, такий самий, склад теж той, то він без акції)
  15. 1 point
    ang-kay

    Рулет "Бисквитный"

    Ингредиенты: Яйца - 6 шт. Сахар - 6 ст. ложек. Мука пшеничная в/с - 6 ст. ложек Ванилин по вкусу Соль щепотка Варенье любое или другой наполнитель Сахарная пудра для посыпки Способ приготовления Не нужно разделять белки и желтки.Просто разобьем яйца, добавим щепотку соли, сахар и ванилин. Взбиваем миксером в течении 10-15 минут (зависит от мощности миксера). Масса белеет, увеличивается в объеме втрое. Готовые взбитые яйца, если взять их на палец, не падают. Добавляем просеянную муку. Может это не эстетично, но размешиваю сверху вниз аккуратно рукой. Пальцы, как грабельки. Тесто проходит сквозь них. Не мнем. Выливаем тесто на противень, застеленный бумагой и смазанный маслом, разравниваем. Маслом смазываем для того, чтобы при сворачивании поджаренная корочка не снималась. Ставим в разогретую духовку. Выпекаем 10 минут при температуре 180 градусов. Рулет нельзя перепекать, иначе он при сворачивании будет ломаться. Достаю с духовки и оставляю остывать на столе. Горячим никогда не сворачиваю. По мне так тесто сминается. Корж остыл. Мажем вареньем или другим наполнителем. Сворачиваем при помощи бумаги. Она отходит очень легко. Посыпаем сверху сахарной пудрой. Режем,завариваем чай или кофе. У меня дома любят с молоком. Короче,наслаждаемся! Примечание Хочу поделиться простым, но вкусным рецептом рулета. Наверняка есть такой на сайте. Но решила показать и мой вариант. Этот рулет пекла всегда моя бабушка, теперь печет мама ну и, конечно я. Все очень просто, с доступных продуктов. Рулет готовится очень быстро. Это палочка-выручалочка. Начинку можно применить любую: крем , вареную сгущенку или варенье. У меня сегодня с абрикосовым вареньем, которое я очень люблю.
  16. 0 points
    УкраІнка

    Наші улюбленці

    Співчуваю.... Так боляче, коли вони нас покидають...
  17. 0 points
    Olima

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, зустріла незвичайний рецепт шампанського з чорнобривців, може кому стане у нагоді. А може хто вже і робив, то напишіть свої враження.
  18. 0 points
    Справжня господиня

    Наші улюбленці

    А в нас сумна новина. В четвер 17 мій син гуляв з собакою і не зміг вчасно пристебнути до нього повідок, той грався і не давався. Жорік рвонув на дорогу і його збила машина. Насмерть. Я досі хожу больна, так його любила, такий золотий пес був...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×