-
Публікації
8 119 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
205
Зміни репутації
-
fronya40 получил репутацію від Справжня господиня в Кухонні посиденьки (балачки)
О,Светуль,вітаю. А я купила апарат для хот дога для дітей, задоволення не принесло. Нащо купила...
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Кухонні посиденьки (балачки)
Вчора купила огірків та кабачат, щас буду закривати. Огірки по 40 невеличкі і кабачата по 20 маленькі та по 15 середні. Ото на той неділі буде спека до 37, в нас зразу ціна вгору "бо все ж попеклося))))" В мене ще з минулого року огірків банок 5-6 стоїть, хай на осінь будуть. Та й перцю осталося, салати, соте... нічого, не пропад, з*їмо, аби мир був.
Закрила 4 літрушки з огірками+трохи кабачат зверху та дві літрові з кабачатами. Сьогодні ще кабачат закатаю, тільки куплю Кетчуп Чілі Торчин, дуже мені вкусні з кетчупом. Огірки з томатом не люблю, а кабачата бомба виходять.
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Кухонні посиденьки (балачки)
Я позавчора псіхонула і купила собі новий планшет! На роботі була і намагалася синові відправити гроші по П24. А воно зависає, а воно тормоз, а воно глючить... бо в мене той планшет десь 13 року народження ще й куплений не новий, там андроїд 4!!! Зараз багато на нього не закачати, бо пише "ваше устройство не поддерживает". Задовбалася! І спитала у хлопчика з сусіднього ломбарду, а він з-під поли запропонував (вони його ще не ставили на продаж). Ну і я купила.
Другий день довбаюся дома, все устанавлюваю, переношу, допомагає дівчинка з сусіднього "Ремонту телефонів". В мене на роботі чого тільки немає!
Тепер хоч нормально працюю на планшеті, та фотки повинні бути кращі.
-
fronya40 змінив репутацію Natali06 в Лайфхаки при консервуванні
Свєтуль, я стараюсь брати кришки з малюнками. Мені здається вони більш мʼякі Може трішки дорожче, але катаються легко. І легче і на ключ і на руки)
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Лайфхаки при консервуванні
Дівчатка, порадьте мені кришки для консервації під ключ (закатку). Зараз багато продається, бо сезон настав. Треба з м*якої бляхи, щоб ключ катав легко. Бо колись купила в акцію в Аврорі, а вони прям складочками знизу заламувалися від ключа. То бляха така жорстка, не годиться, так з ними намучилася.
Мені не треба оті з картинами та візерунками художніми зверху, вони дорогі. Щось проще, та щоб не заіржавіли через місяць.
Поки маю запас штук на 30 з минулого року, та ще оті під закрутку є нові.
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Я вчора запекла курячу грудку, бо пішла на 3 дні на роботу. Дівчата, це дуже смачно, соковито, ніжно. Просто тане в роті, спробуйте. Рецепт давала, пошукайте.
До неї зварила рис басматі. Купила по акції в АТБ (отот шо власний імпорт), але він не такий гарний, як я колись брала на вагу в "Лавке специй".
-
fronya40 змінив репутацію Olima в Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Вчора цілий день йшов дощ, то замість того щоб поїхати в сад, готувала на кухні. Зварила молодої картоплі з салатом із капусти, млинців з творогом накрутила, а ще печінковий торт зробила. Фотку тільки торта зробила
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Наталя, цікавий спосіб. Завтра спробую. Вова любить кабачки іменно в борошні обжарені, а я не люблю, коли воно горить в олії.
Зараз набадяжила паштет, ох і смачнющий! Ще 2 дні тому пожарила кусками свинячу печінку, купила по акції розморожену. Руки до неї ніяк не дійшли, стояла в холодильнику. Там же поруч в кастрюльці скучала в бульоні відварна свинина 2 шмата, яку я випадково розморозила замість фаршу і прийшлося її зварити. Вчора мене за це вже заїла совість (вона в мене є, оказується!) і я натушила трошки цибульки і моркви.
Сьогодні прийшла з роботи і прокрутила все це боХатство на мілкій решітці м*ясорубки. Додала бульончику, ляпнула добряче майонезу свого, підсолила, десь півчайної ложки мускатного горіху (правда, дууууже старезного) і ще полила розтопленим вершковим маслом. Перемішала все це і як спробувала... ледь зупинилася! Ну така смакота!!!
Ще відварила зараз два величеньких свинячих язика, я їх люблю. Не знаю, що з ними буду робити, придумайте мені. Саме легше просто з*їсти з майонезом, можна зробити заливний язик. А ще?
-
fronya40 змінив репутацію Магда в Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
А я тільки що жарила кабачки. Вже давно читала в фейсбуці та інстаграмі спосіб жарки, коли кабачки вивалюють в борошні, а потім опускають в стакан з водою, і далі жарять в олії. Сьогодні вирішила спробувати. Я в захваті! Борошно не горить, кабачки не набирають в себе олії, виходить хрумка скоринка і ніжний, аж солодкий, кабачок всередині. Жарила на великій стальній сковорідці 28 см за чотири підходи - взагалі немає горілого борошна, олія звичайно розбризкувалася, але навіть менше ніж при звачайному способі. Тепер тільки так жаритиму, з часничком, така смакота, не можна зупинитися їх поїдати)
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Таня, замість молока лий сироватку, гарні будуть млинці. Я взагалі на воді роблю, подивись, мій рецепт тут повинен бути. Смачні, нормальні, я такі завжди роблю для фаршування.
-
fronya40 змінив репутацію Магда в Кухонні посиденьки (балачки)
І я таку маю. Класна штука, перетираю ягоди на джем, соуси. Легко, швидко і практично)
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
А я купила отакий агрегат. Не знаю на що, не питайте, аде рада страшено. пока робила пюре для соусу з томатів.Побачила в інстаграмі у якоїсь господині і мені страшено знадобилось. Називається PASSIERGERÄT
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
@natamylove Наталка, так тебе згадую.. все думаю.. як там Наташа.. жили собі люди,шукали радість і недоліки, повним життям,щасливі.. і тут приперлася орда. Як сьогодні читаю в коментарях про знущання з полонених- самі вині. а одна написала- все вам ми винуваті...
Наталко, все що можемо- це сказати- сердцем з тобою..
-
fronya40 получил репутацію від Lika_N в Кухонні посиденьки (балачки)
Зрозуміла..а я така темна тільки узнала,що таке існує.тепер буду думати,що ж перетерти
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
А я купила отакий агрегат. Не знаю на що, не питайте, аде рада страшено. пока робила пюре для соусу з томатів.Побачила в інстаграмі у якоїсь господині і мені страшено знадобилось. Називається PASSIERGERÄT
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
@natamylove Наталка, так тебе згадую.. все думаю.. як там Наташа.. жили собі люди,шукали радість і недоліки, повним життям,щасливі.. і тут приперлася орда. Як сьогодні читаю в коментарях про знущання з полонених- самі вині. а одна написала- все вам ми винуваті...
Наталко, все що можемо- це сказати- сердцем з тобою..
-
fronya40 змінив репутацію Lika_N в Кухонні посиденьки (балачки)
Я порічку перетерала, морозити і чистити лінь було,тому я по бистрому трохи нагріла і перетерла
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Кухонні посиденьки (балачки)
Таня, я протирала калину, відокремлює насіння і шкурку і тоді немає того мерзенного духу.
Протираю творог, маса стає дуже пухкою, однорідною. Блендером не так виходить, після блендера як замазка, а після протирки як хмаринка.
Картоплю не терла, навіщо, нема в мене таких рецептів. А пюре робить Вова, їм яке виходить і нахвалюю))))).
Ото влітку помідори всякі приварюю і прям гарячими протираю. Це якщо небагато треба, аби Струмок не діставати.
А більше я його не дістаю ні для чого. Але ніколи не продам, класна штука.
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
А я купила отакий агрегат. Не знаю на що, не питайте, аде рада страшено. пока робила пюре для соусу з томатів.Побачила в інстаграмі у якоїсь господині і мені страшено знадобилось. Називається PASSIERGERÄT
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
@natamylove Наталка, так тебе згадую.. все думаю.. як там Наташа.. жили собі люди,шукали радість і недоліки, повним життям,щасливі.. і тут приперлася орда. Як сьогодні читаю в коментарях про знущання з полонених- самі вині. а одна написала- все вам ми винуваті...
Наталко, все що можемо- це сказати- сердцем з тобою..
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
А я купила отакий агрегат. Не знаю на що, не питайте, аде рада страшено. пока робила пюре для соусу з томатів.Побачила в інстаграмі у якоїсь господині і мені страшено знадобилось. Називається PASSIERGERÄT
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
@natamylove Наталка, так тебе згадую.. все думаю.. як там Наташа.. жили собі люди,шукали радість і недоліки, повним життям,щасливі.. і тут приперлася орда. Як сьогодні читаю в коментарях про знущання з полонених- самі вині. а одна написала- все вам ми винуваті...
Наталко, все що можемо- це сказати- сердцем з тобою..
-
fronya40 змінив репутацію Справжня господиня в Кухонні посиденьки (балачки)
Тю, в мене таке вже років 10 є, називається пасавердура. Я її купила протирати калину, бо робила пюре. Вона і для творогу добра, і томати приварені добре від насіння та шкурок протирати. Класна штука!
В мене італійська неіржавіюча Емануель2.
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
@natamylove Наталка, так тебе згадую.. все думаю.. як там Наташа.. жили собі люди,шукали радість і недоліки, повним життям,щасливі.. і тут приперлася орда. Як сьогодні читаю в коментарях про знущання з полонених- самі вині. а одна написала- все вам ми винуваті...
Наталко, все що можемо- це сказати- сердцем з тобою..
-
fronya40 получил репутацію від lana19 в Кухонні посиденьки (балачки)
А я купила отакий агрегат. Не знаю на що, не питайте, аде рада страшено. пока робила пюре для соусу з томатів.Побачила в інстаграмі у якоїсь господині і мені страшено знадобилось. Називається PASSIERGERÄT