lana19 20 602 Опубліковано: 27 липня, 2023 Лена! может девочки позже напишут. А пока посмотри нашу копилку зеленых помидоров. У девочек вкусная консервация. Возможно! тут есть именно тот рецепт? Вот Юлин рецепт Танин (пишет - хит) 1 Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 29 липня, 2023 От Светы справжня господиня - У меня есть шикарный рецепт, сама делаю. Ответь , что вечером напишу, сейчас ничего не могу открыть. 4 Lika_N, Дяна, Miloviza та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 29 липня, 2023 Ага, я вже дома, зараз розберу городину і напишу про помідори. 2 lana19 та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 29 липня, 2023 В 27.07.2023 в 23:01, Miloviza сказав: Девчата, ткните пожалуйста в проверенный рецепт "зеленые помидоры" на зиму. Очень хочется закрыть несколько баночек. Потеряла рецепт, не хочу играться с гуглом, вам больше доверяю :) Ось зробила рецепт, готуй! 1 Miloviza reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 30 липня, 2023 Супер, спасибо) Буду делать, на огороде толпа ждет) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 1 серпня, 2023 Не нашла тему подходящую. Размещу здесь, для настроения, посмеяться. «Покушать в дорожку» — расейские туристы унесли со шведских столов в одном из отелей Анталии 35 кг продуктов Во всех отелях мира, где останавливаются рашетуристо необходимо ввести правило: перед выездом проверять их чемоданы. И ванные комнаты, вдруг им унитаз приглянется. video-baecdbfe176674d686530d796550aa13-V.mp4 3 Elenka, Справжня господиня та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 3 серпня, 2023 Позорище какое! 1 1 musinka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 5 серпня, 2023 Дівчата, напішіть, які зараз самі любимі рецепти консервації робите. Бо в мене вже голова пухне з тим врожаєм. Огірків назакатувала і цілих і салатів стільки, що на два роки наперед хватить. Сьогодні привезла 2 ящика помідор і ящик перцю. Хочеться чогось смачного і нового. Рецептів всяких багато, але в кожной є свої улюблені. 2 lana19 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 5 серпня, 2023 Ну и шо ви мені оті лайки-сердечки ставите. Краще напишіть, що готуєте. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 5 серпня, 2023 У нас и тема есть 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 6 серпня, 2023 12 години тому, lana19 сказав: У нас и тема есть Оце правильно зробила, дякую, я б зроду не здогадалася таке шукати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 7 серпня, 2023 (змінено) Дівчата, ДОПОМОЖІТЬ!!! Тільки що вибухнула банка в шафі. Полізла дивитися - зірвало кришку в літрової банки от такої і ще дві таких вже приготувалися. Прийшлося зняти кришки, щоб не було фонтану. Маю - три отаких однакових літрушок. Огірки мариновані. Грішу на оці жовті патисончики, хоча з кабачками вони ведуть себе чемно. Дівчата, таке добро викинути не можна (крім патисонів). Порадьте, що можна зробити сьогодні з цими огірками, бо завтра знов їду на дачу на тиждень чи більше. Змінено 7 серпня, 2023 користувачем справжня господиня 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 7 серпня, 2023 Релиш из огурцов с горчицей 2 Наташшшка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 7 серпня, 2023 А если промыть на кусочки и новый рассол ? Примерно такой Для быстроты - через СВЧ Сварить рассольник. Закатать в банки и взять с собой на дачу. Пирог Открытый пирог (киш) с ветчиной и маринованными огурцами https://www.shostkasyr.com/ru/otkrytyy-pirog-kish-s-vetchinoy-i-marinovannymi-ogurcami.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 7 серпня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Дівчата, ДОПОМОЖІТЬ!!! Тільки що вибухнула банка в шафі. Полізла дивитися - зірвало кришку в літрової банки от такої і ще дві таких вже приготувалися. Прийшлося зняти кришки, щоб не було фонтану. Маю - три отаких однакових літрушок. Огірки мариновані. Грішу на оці жовті патисончики, хоча з кабачками вони ведуть себе чемно. Дівчата, таке добро викинути не можна (крім патисонів). Порадьте, що можна зробити сьогодні з цими огірками, бо завтра знов їду на дачу на тиждень чи більше. Тільки викинути!!!! Здоров'я дороще! 1 Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 7 серпня, 2023 20 хвилин тому, lana19 сказав: А если промыть на кусочки и новый рассол ? Примерно такой Ти що! Якщо вони зірвали, отже бродять і цей процес, це не те що при квашені, це 100℅ шкідливо для здоров'я!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 7 серпня, 2023 Шо на выброс? Я думала - если пройдут повторную обработку - будет все норм. И две ж банки еще не бахнули. И Гугл сказал -все помыть - все сварить и закатать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 7 серпня, 2023 (змінено) Так, стоп. Банки відкриті всі три, бо були на грані вибуху. Вова вже тягає ті огурчики, бо дуже смачні. Б*ю по руцям. Викинути не зможу, навіщо? Ми вже з*їли дві банки підгулявших кабачків, смачнющі і не кислі зовсім! Розсольник їмо раз на рік, на той розсольник в мене огірків на 5 років. 23 хвилини тому, lana19 сказав: Шо на выброс? Я думала - если пройдут повторную обработку - будет все норм. И две ж банки еще не бахнули. И Гугл сказал -все помыть - все сварить и закатать. І як таке робити? Розсол вилити, промити і далі? Шо далі робити? Вони ж вже смакують, то яким розсолом заливати? Тим самим чи іншим? Яким іншим? Змінено 7 серпня, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 7 серпня, 2023 5 хвилин тому, справжня господиня сказав: Шо далі робити? Выбирай https://www.youtube.com/results?search_query=взорвались+огурцы+что+делать Или вот Как перезакатать банки с солениями при вздутии крышек 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 7 серпня, 2023 Хозяюшка хочу спросить вас, вы кисдородным отбеливающим порошком пользуетесь? Я его открыла для себя не так давно, вот уже третий килограмм заканчиваю. Мою все что найду)) все чистое и сверкает. Все равно что-то еще хочется довести до совершенства. Последний был такой. 3 Наташшшка, lana19 та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 7 серпня, 2023 9 годин тому, Elenka сказав: Хозяюшка хочу спросить вас, вы кисдородным отбеливающим порошком пользуетесь? Я багато чую про нього, але ще не наважуюся купити. Я навіть підписана в Телеграмі на групу по цьому порошку з Німеччині, дівчата з Житомира (кажись) його продають і рекламують. Лена, а де ти його береш і скільки коштує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Я брала в групі з вайбера, теж задоволена була ним на усі 100! Але, розумашка Свєточка, відкрила очі, тепер знаю, що по вартості дешевше купити в магазині ( плюс там щей він з добавками корисними) А ще, коли він в мене закінчився, за порадою тієї ж розумашка, я в пралку дала половину рідкого порошку, а половину- таблетки для посудомийки. Дуже шкодую, що не зробила фоток до і після!!! Результати шикарний! Так що тепер в групах не беру. В магазі такі купила 3 lana19, Справжня господиня та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Света, этот покупала в Авроре. Не знаю есть ли у вас такая сеть, но сейчас пропал. Коллеги искали да и мне уже надо. Цена 150 гривен. Сначала покупала через инстаграмм по 120, но по 2 кг продавали. Этот порошок не столько для белья. Ложки, вилки, всякие мисочки, судочки, терки, кастрюли и др заливать кипятком и замачивать, сильно пенится, грязь, ржавчина, налет отходит почти на глазах. Главное емкость побольше взять(1ст. л. на 1л кипятка) Ну, и застарелые пятна, кухонные полотенца, скатерть, отбеливание - это тоже. Алюминий темнеет, дерево, некоторая пластмасса портится. Надо снизить т-ру раствора для нежных тканей. Есть на кухне предметы древние, но нужные, вид не тот уже. Все стало чистеньким. В общем это надо самим попробовать. Еще, говорят можно купить в Товарах из Европы. 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 8 серпня, 2023 11 година тому, спокусницЯ сказав: А ще, коли він в мене закінчився, за порадою тієї ж розумашка, я в сраку дала половину рідкого порошку, а половину- таблетки для посудомийки. Дуже шкодую, що не зробила фоток до і після!!! Результати шикарний! Оксана, вибач, але я не зовсім поняла, куди ти добавила ото все. Це для прання чи для миття посуду додавала? В мене немає посудомийки. А, ні, є! Марка Вова, вже підстаркувата, але ще робе. Іноді приходиться перемивати вночі, щоб не бачив. 8 годин тому, Elenka сказав: Света, этот покупала в Авроре. Не знаю есть ли у вас такая сеть, но сейчас пропал. Коллеги искали да и мне уже надо. Цена 150 гривен. Сначала покупала через инстаграмм по 120, но по 2 кг продавали. Еще, говорят можно купить в Товарах из Европы. Лена, є в нас і Аврора, і Товари. Дякую за підказку, подивлюся обов*язково. Яка цікава річ... 15 годин тому, справжня господиня сказав: Я багато чую про нього, але ще не наважуюся купити. Я навіть підписана в Телеграмі на групу по цьому порошку з Німеччині, дівчата з Житомира (кажись) його продають і рекламують. Лена, а де ти його береш і скільки коштує? Подивилася - дівчата з Чернігіва и по місту доставка в них по адресу безкоштовна. Ціна 120 грн/кг, відправляють поштою від 2 кг. 2 Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 8 серпня, 2023 Я ж вчора перезакрила ті огірки. Злила з них розсол, огірки в мисці добре промила водою, в нову банку 2 л заложила тільки огірки без патисонів і без трави. Розсол прокип*ятила і залила огірки, витримала хвилин 15, злила-прокип*ятила-залила-закатала. Не знаю, що з того вийде, банку поставила в коридорі на очах під наблюдєніє. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах