Перейти до вмісту

Справжня господиня

Пользователи
  • Публікації

    1 348
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    275

Справжня господиня last won the day on 10 грудня

Справжня господиня had the most liked content!

Про Справжня господиня

  • Звання
    Ветеран
  • День народження 28 червня

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Днепр, Тополь
  • Род занятий
    писинерка
  • Настоящее имя
    Светлана

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора напекла пряників, треба робити подарунки на свята. Вова призначив декілька пряників бракованими і вточив їх з чайком. Смачно!
  2. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Кому цікаво наші Дніпровські ціни. Сьогодні прочитала в новинах, що після 16 числа підуть вгору ціни на копченості, рибу, молочку...щось ще там було, забула. https://dnepr.express/ru/post/gde-v-dnepre-deshevle-vsego-kupit-produkty-dlya-novogodnego-stola-analiz-cen-i-sovety
  3. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вспіла до відключення світла! Сирнички та оладки, сметанку просто потім додала.
  4. Справжня господиня

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Оля нагадала мені давній спосіб приготування підчеревини - в пакетах варити. Ще в 80х так робила - тонку підчеревину скручувала рулетом, вкладала в пакетик, зав*язувала щільно, потім це вкладала ще в пакет, зав*язувала і в ще один. Повітря з пакетів випускала. Потім все це в каструлю і варила години дві. Охолоджувала. В самому першому пакеті разом з м*ясом получалася смачна юшечка з жирком. А сам підчеревок буж м*якесенький, смачний! От такий собі су-від саморобний! Наталочко, може тобі так зробити?
  5. Справжня господиня

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Посміялася з сала-адідас. В нас базарне все ще дорожче, чим в магазині. Але я купляю в Варусі домашне м*ясо, там дешевше базару, але трохи дорожче магазинного. Так якість же ж! Магазинне якесь рихле, мокре, блищить. А домашне сухе, красиве, аж пахне по-іншому, і котлети смачніші. Я завжди хожу в понеділок-вівторок, бо вони ті дорогі частини (корейка, шия, грудинка...), що не попродали у сб-нд, ріжуть кусками і вже продають під назвою гуляш по ціні десь 140. Я завжди беру 1,5-2 кіла, сортую сама - на котлети, на плов, на піджарку, на відбивні буває. А молочка і в нас подорожчала. Я творог беру на базарі жирний по 180, всі так продають. Середній по 150, віяний по 140. Завжди беру середній в однієї Свети, вона приїжджає тільки в сб, в неї завжди дуже свіже, бо вночі відкидає той творог. Вона в 9 вже майже розпродає все, в 10 їде додому, тому бігаю до неї до роботі о 7 ранку. Вова з язвою миттю чує саму малу кислинку, а її творог лежить в мене в холодильнику майже неділю і не кисне!!! Тільки в п*ятницю вже я чую.
  6. Справжня господиня

    Підчеревина від Марії Михальченко

    В нас підчеревина дорожче, в магазині десь 150, я беру в Варусі домашню по 180. Оля, фотка валить з ніг! Тепле салко саме то! Та й ще з хроном!
  7. Справжня господиня

    Пляцок-наполеон с заварным кремом и вишней

    Сьогодні в моєї хазяйки з роботи день народження. Я зробила їй в подарунок цей торт. Заварна частина торту знову вийшла рідкувата, але я додала 2 пакетика загусника вершків Д1р Оеткер, стало набагато краще. Масла додала 320 г, крем бомба! Зараз Юля приїде забере тортік, попрошу зробити фото розрізу. Хотіла зробити напис шоколадом "З днем..." , але... Вова, привіт! І в 9 вечора після роботи ляпала зверху що знайшла в магазинчику поруч. Вага 2,4 кг, висота торта без прикрас 6,5 см. Вова зранку з чаєм доїдав обрізки і мружився як той котик. Анжелочко, вкотре від мене велика дяка за цей рецепт! Він неперевершений!
  8. Справжня господиня

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Я свою підчеревину зробила трохи інакше. Всі спеції взяла з цього рецепту, але сіль з іншого. Розрізала шмат на 3 частини, добре обкачала в спеціях і просто в контейнері поставила в холодильник. Буду чекати десь 2 тижні. Зараз вже неможливо відкрити холодильник, такий аромат від всього!!! Потім напишу. Але набор спецій бомба!
  9. Справжня господиня

    Вітаємо!

    Я Миколаївна, мене на роботі поздоровляли.
  10. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора Вова забажав тушкованої капусти, чи пирожками, чи пирогом. Олію вирішила зєкономити і не жарити, на дріжджове тісто було часу замало. Зробила заливний пиріг. Я ті заливні не дуже полюбляю, бо все одно вони якісь гливкуваті, різні рецепти пробувала. А то в мене був рецепт у закладках з манкою, зробила і от він, те, що я так довго шукала! Бачите, який він пухкий? Є в нас такий рецепт?
  11. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Мене щось око іноді не так дивилося і пересолювала, Вова сварився, бо котлети не міг їсти. Я тепер все відміряю ложечкою 5г, вона в мене прям у солонці стирчить. В ній повній 6г солі, от на котлети з півкіла фаршу+цибуля+хліб я додаю 2 ложечки і вже не пробую той фарш, завжди нормально. Ну звикла, шоб знов не схибити. То я стара стаю(((((
  12. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ну то вже завтра буду робити після роботи, про сіль ще порию інтернет. Я до фаршу котлетного сіль додаю 16-17г на кіло, думаю тут треба десь 20г на кіло. А в мене 700г, тоді 14-15г буде досить. Як думаєш?
  13. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Наталя, дуже мені подобається цей рецепт, дякую! Тільки от про сіль не зрозуміла, якщо в мене тільки звичайна сіль з АТБ, то скільки її треба і на яку вагу шматків? Бо боюся пересолити і недосол не хочу.
  14. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Треба колективну пораду, дівчата, допоможіть! Купила зараз у Варусі шикарний шмат підчеревини на 700г, м*ясо домашне, шкурка шмалена пальцем тикається, сама б сирим їла!!! Хочу зробити таке, шоб я його поклала в морозилку до НГ і потім різати як сало. Просто натерти сіллю це дуже просто. Може якийсь мокрий посол є, я так не робила. Допоможіть порадами, рецептами щоб я їла і вас згадувала добрим словом. Часник не їмо.
  15. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Сьогодні в нас не було світла з 10 до 17, а в сина є. Так я не гаяла часу, пішла до нього і наварила супу, нажарила печінки та натушила гомілок. Прийшов ввечері з роботи, довольний. А я бігом додому, дали світло о 17 до 19. В мульті зварила кашу Артек, м*ясо ще зранку тушкувала. І так захотілося мені жарених пиріжків! А начинки ніякої, і готувати часу нема. Так я зробила з густим варенням, в холодильнику давно банки тіліпалися. Одне айвове як повидло, друге так і не змогла разгадати, наче слива. Вийшло 10 пиріжків, я зразу 2 влупила з чаєм. Завтра йду на роботу, три дні робити, пиріжечки візьму з собою. А позавчора знову пекла Вові ваХлі, це за 3 дні друга порція. Вже з*їв.
×