irysska 1 073 Опубліковано: 29 липня Всім 6 1 Olima, УкраІнка, inucya та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 2 серпня Сьогодні на базарі набрала помідор рожевих по 20 грн! Нормальні добрі помідори, взяла що було в ящику десь 5-5,5 кг. Пішла в Варус, набрала синіх по 20 і наварила першу партію свого соте. Зазвичай я його роблю у вересні або жовтні, коли повно дешевих овочів, але по таким цінам я не встояла. Ще й огірків взяла по 35 дуже добрих, останні були, зараз закатаю в банки. В нас огірки самі красиві по 60, та хай їм грець за таку ціну. 8 Olima, inucya, fronya40 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 3 серпня Света, які гарні ціни у вас на помідори і огірки. На тому тижні були на центральному ринку, так огірки були для закрутки теж по 60 грн. За помідорами поїдимо мабуть у четверга, племягик повезе. Маршруткою не хочу їхати. У мене мало в цьому році помідор. Рожеві високорослі сгоріли, поки я мандрувала. Трохи для їди. Остались ті, що розсаду купувала. Но там не багато буде. Закрила зі своїх 10 л соку . Позавчора обірвала сині. Десь 3 кг, хотіла теж Соте зробить. Но ні перцю нема, і помідор малувато поспіло. Зробила з синіх 6 баночек Огонька. Хочу ящик червоних помідор купити, на морс і на сок ще зробить. Знайома казала що на оптовому помідори у нас по 40 грн. Но така ціна була на тій неділі. Що буде на наступній- не знаю. Огірки свої щось плохо в'яжуть. Плоди зав'язуються і жовтіють. Вже стіни води на ті огірки вилила. Посадила нові, но боюсь і з них мало толку буде. Закрила всього 3 баночки огірків, вот сьогодні ще на четверту назбирала. 3 Наташшшка, inucya та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 7 серпня Дівчата, help me. Купила в АТБ невеличкий пучечок стебла селери. Ми його раніше ніколи не вживали, ну от так склалося. Та й сам корінь дуже рідко, тільки зелені листя купувала на базарі для квашених синіх. Задача - є трохи стебла, грам 300. Що з нього можна приготувати незаморочливого, простенького, щоб Вові сподобалося і я його далі купувала. Про всякі креветки з авокадами не згадуйте, не куплю. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 7 серпня Мне было вкусно 1 РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 7 серпня 33 хвилини тому, Справжня господиня сказав: Що з нього можна приготувати незаморочливого, простенького 34 хвилини тому, Справжня господиня сказав: щоб Вові сподобалося майже нездійсненне завдання, Свєтік! Я обожнюю черешкову селеру. Можна порізати на невеличкі шматочки та залити солоно-кисло-солодким маринадом (бланширувати не треба). Я мариную разом з крихітними огірочками, кубиками моркви, різаним солодким перцем, розібраними на суцвіття брокколі чи цвітною капустами, часником, дрібнесенькою цибулею, черіками 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 7 серпня Справжня господиня, Світланко, колись казала мені знайома, що суп із селери такий "похудитєльний, такий похудітєльний". Ото можеш його їсть хоть весь день. І будеш струнка, як кипарис. Правда я ніколи, навіть не куштувала селери. Але ось таке говорять. І Лана ще дала посилання на супчики із селери. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 7 серпня 3 хвилини тому, Живчик сказав: суп із селери такий "похудитєльний, такий похудітєльний" це тому, що сечогінний. Не усім можна та корисно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 7 серпня Дякую за відгуки. А супчик буде наступний, якщо ця селера зайде спочатку. Зараз треба типу легкого салатику, бо я сьогодні і завтра на роботі до 8 вечора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 7 серпня Рецепт супу селера-яблуко у мене в закладках давно. Зараз Ютуб мені видав 1500 рецептів цього супу! Виявляється! Суп дуже популярний. Була у Києві. Спорт кафе. Їли салат Мрія дистрофіка. Склад - зелене яблуко/ селера /багато зелені. Смачно! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 7 серпня 56 хвилин тому, lana19 сказав: Склад - зелене яблуко/ селера /багато зелені. Смачно! Яка зелень ще? Яка заправка салату? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 7 серпня Теж ніколи не купувала черешковий селдерей. Посиджу послухаю, може яке блюдо і сподобається. Зелені листя теж не заходять . А вот корень селдерея купляю часто. Раніше не вибував. Я його різала на Borner, по пакетам і заморожувала. Но і цьому сезоні ще не купляла. Дуже ціна на той корень скаканула. Сьогодні на опті купили коробку помідор слівка 24 кг по 20 грн. Накрутили 10 л морсу, закрила 4 двухлітрушки помідор. Що осталось, завтра добавлю своїх з огороду і зробим ще сока. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 598 Опубліковано: 7 серпня 2 години тому, Справжня господиня сказав: Яка зелень ще? Яка заправка салату? Руккола. Разный листовой салат. Кажется! петрушка. Лимонный сок/ соль/ масло. Какие-то проростки еще были 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 8 серпня Сиджу на роботі, мух ганяю... 1 1 Наташшшка та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 8 серпня 2 години тому, Справжня господиня сказав: Сиджу на роботі, мух ганяю... Бррр) Намагаюсь заставити себе щось приготувати їсти. Щось сили зовсім немає. 1 РАДУШКА reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 8 серпня 1 хвилину тому, Наташшшка сказав: Щось сили зовсім немає. В мене на такий випадок у морозильці стоять контейнери з супами-пюре. Гарбузовий, з цвітної капусти чи брокколі, з кабачків, з батату, гороховий чи квасолевий, томатний. Дістала - розморозила-нагріла - Є ЩО ЇСТИ 4 Наташшшка, Наталия63, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 8 серпня (змінено) 6 годин тому, РАДУШКА сказав: Дістала - розморозила-нагріла - Є ЩО ЇСТИ Ань, мені б вистачило помідорків, перцю, огірків. Але ж маю чудо, що їсти хоче гарно(м'яско, гарнір, салат, випічка), а саменький навіть нагріти не вміє, не те що приготувати. А сьогодні ще й виявилось, що захворів - валяється з температурою Їсти, при цьому, все одно хоче. Змінено 8 серпня користувачем Наташшшка 3 1 Дяна, Справжня господиня, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 8 серпня (змінено) 51 хвилину тому, Наташшшка сказав: Їсти, при цьому, все одно хоче Хто ж тобі винний? Розбестила "дитинку"! Змінено 8 серпня користувачем РАДУШКА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 8 серпня 22 хвилини тому, РАДУШКА сказав: Хто ж тобі винний? Розбестила "дитинку"! Ні-ні! Таку вже отримала! От саме тому, мої хлопці(сини) з дитинства привчені готувати) Я вам не показувала фото, як виглядає моя морозилка, коли я залишаю чоловіка на 10 днів самого дома? 2 РАДУШКА та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАДУШКА 425 Опубліковано: 9 серпня Оце подумала що можна наробити пюре з яблук та черешкової селери. Бо яблука поїсти не встигаю. Поки є місце у морозилці, поставлю туди. Якщо почнуться трабли з електрикою, можна буде перезакатати у банки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 9 серпня Селера буде чекати мене до завтра, сьогодні визвали на роботу, бо моя змінщиця захворіла. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 9 серпня Ооо, в мого Сані ковід( Не мала баба клопоту... 3 lana19, РАДУШКА та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 10 серпня (змінено) 10 годин тому, Наташшшка сказав: Ооо, в мого Сані ковід( Не мала баба клопоту... сама не захворій! я сьогодні знову на роботу, вже 5 день поспіль, тяжко... спина вже не гнеться... Змінено 10 серпня користувачем Справжня господиня 3 Наташшшка, Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 957 Опубліковано: 10 серпня 1 година тому, Справжня господиня сказав: сама не захворій! Вже як буде. Не вижену ж його...Хоча, пропонувала за ногу і на город)) 1 3 Lika_N, Справжня господиня, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 370 Опубліковано: 11 серпня Нарешті я сьогодні спробувала ту селеру, думала вже не дочекається мене. Сьогодні повинна була вийти моя напарниця, я вранці сплю-відсипаюся і раптом о 8-20 вона мені дзвонить і говорить, що їй ще погано, нудить і ще понос. Ото я зраділа... ну що поробиш, встала одягатися. Її послала магазин відкривати і накзала не мені дзвонити, а хазяйці. Потім мені хазяйка подзвонила і сказала бути вдома, вона сама сьогодні буде в магазині, бо завтра щоб я була. Миколаївна, відпочивайте, бо якщо ви ще день на роботі то самі впадете надовго. Та хто ж там буде відпочивати, бо холодильники пусті, їжи немає, гора прання, ще й зранку впустила з рук банку з молоком і на полу озеро з острівками скла... Поїхали в Варус, набрали всього, робочий вечір не за горами розбирати то м*ясо та рибу. Короче, весело мені, справжній релакс(((((( А салат з селери, яблука і майонеза дуже сподобався і мені, і Вові. Отак. 4 цифра, Дяна, РАДУШКА та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах