Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 В 18.02.2023 в 19:02, Наташшшка сказав: Дівчата, я тут подумала, візьміть наді мною шефство Ви готуєте, і мені надсилаєте страви А шо...Бо в мене сьогодні позавчорашній гречаний суп Та в нас теж перші страви готуються на декілька днів. Суп на 2-3 дні. А борщі на 4-5 20 годин тому, справжня господиня сказав: Купила ще невеличкий хребетік лосося чи когось там красненького, зробила бульон, зараз стигне, завтра буду супік варити фінський. А може й сьогодні. хребетик і в мене в морозилці сумує. Який секрет фінського супчику? Бо я простий рисовий варю на хребетиках... 20 годин тому, справжня господиня сказав: А де це всі поділися? Вже тут) я трошки сачкувала 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 20 лютого, 2023 (змінено) 38 хвилин тому, Алцьона сказав: хребетик і в мене в морозилці сумує. Який секрет фінського супчику? Бо я простий рисовий варю на хребетиках... Щаз оформлю. Вже! свою фотку добавлю пізніше, як планшет вирву у Вови. Змінено 20 лютого, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 А в мене сьогодні буде морозиво)) Щотижня готую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 20 лютого, 2023 А я тільки що прочитала у Клопотенка про залізний борщ, прикарпатська кухня. Хтось готував? Я прочитала, мені це здалося трішки схожим на кнедлики, варені в молоці, яке розведене картопляним соком, і вони й подаються в тому бульйоні з чебрецем і кропом. Мені стало цікаво, ось одужаю трохи, спробую приготувати. 1 1 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 949 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Всім привіт! У нас сьогодні розсольник з булгуром (бо перловку не їмо ), картопля, тушкована з м'ясом та гарбузом, і коврижка "Валєра" від Світлани- Справжньої господині. Готувала все це вчора. Сьогодні в планах були млинці, але щось настрою немає. Хоча... ще ж не вечір Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Прийшла пожалітися( Прихворіла, нічого не готувала на вечерю. Були в мене заморожені манти, думаю зараз я швиденько на пару поставлю, зварю їх. Пароварку електричну свою я кудись давно благополучно сплавила, тому варю в звичайній каструлі, зверху на неї ставлю пластикову корзинку з мульті - вони якраз діаметром сходяться. Так от, налила в каструлю трішки води, виклала манти в корзинку поставила все на плиту, ще й на найсильнішу комфорку, ще й на режим "бустер"( У мене індукційна плита, режим "бустер" - це мега-супер потужний режим для кип'ятіння, на ньому каструля 2 літри закіпає швидше, ніж 1 літр в електрочайнику. Ну що ж, підкоптила я свою супер-пупер каструлю, розплавила корзинку з мульті, засушила манти, засмерділа всю квартиру Повечеряли медовиком з чаєм 3 1 Алцьона, УкраІнка, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 11 хвилину тому, Магда сказав: Прийшла пожалітися( Прихворіла, нічого не готувала на вечерю. Були в мене заморожені манти, думаю зараз я швиденько на пару поставлю, зварю їх. Пароварку електричну свою я кудись давно благополучно сплавила, тому варю в звичайній каструлі, зверху на неї ставлю пластикову корзинку з мульті - вони якраз діаметром сходяться. Так от, налила в каструлю трішки води, виклала манти в корзинку поставила все на плиту, ще й на найсильнішу комфорку, ще й на режим "бустер"( У мене індукційна плита, режим "бустер" - це мега-супер потужний режим для кип'ятіння, на ньому каструля 2 літри закіпає швидше, ніж 1 літр в електрочайнику. Ну що ж, підкоптила я свою супер-пупер каструлю, розплавила корзинку з мульті, засушила манти, засмерділа всю квартиру Повечеряли медовиком з чаєм буває)) В мене є одна алюмінієва горе-кастрюлька, я її хтозна скільки разів смажила на вогні без води. Вже вона і перезакалилась Була м"яка -прем"яка, ручка відпала. Але тоді схолола, затверділа і знов користуюсь) 2 1 Магда, Olima та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 20 лютого, 2023 6 годин тому, Алцьона сказав: А в мене сьогодні буде морозиво)) Щотижня готую) Це молозиво? Шось по фото я не зрозуміла. А в нас сьогодні був запечений в духовці батат та смажений хек. Щось в цьому році батат якось не йде у нас, ще цілий пакет стоїть. Ось і думаю садити його в цьому році чи ну його. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Тільки що, Olima сказав: Це молозиво? Шось по фото я не зрозуміла. А в нас сьогодні був запечений в духовці батат та смажений хек. Щось в цьому році батат якось не йде у нас, ще цілий пакет стоїть. Ось і думаю садити його в цьому році чи ну його. Заварна основа для морозива холоне, тоді її додам до збитих вершків і в мороженицю. А я батату навіть не куштувала. Цього поку хочу посадити на пробу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Я підготувалась до ранку На сніданок буде пюрешка і рибні котлетки, ну і звісно, щось із консервації. Коли доця йде до школи, то я намагаюсь максимально зробити звечора, бо о сьомій ранку моя сова категорично протестує куховарити) 2 Наташшшка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 20 лютого, 2023 (змінено) Алцьона, давай рецепт морозива. Батат на любителя, чоловіку моєму подобається, він його може і сирим в прикуску з чимось їсти, а мені він не дуже. Але поки сам не скуштуєш, то і не знатимеш. Змінено 20 лютого, 2023 користувачем Olima Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 20 лютого, 2023 4 хвилини тому, Olima сказав: Батат на любителя, чоловіку моєму подобається, він його може і сирим в прикуску з чимось їсти А какой у тебя? Белый, оранжевый? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 2 хвилини тому, Olima сказав: Алцьона, давай рецепт морозива. Батат на любителя, чоловіку моєму подобається, він його може і сирим в прикуску з чимось їсти, а мені він не дуже. Але поки сам не скуштуєш, то і не знатимеш. Несу, воно у нас на форумі вже давно лежить) Фотка там не ахті, якраз поміняю) Зараз саме це облюбували. Щотижня беру молоко домашнє, там стільки вершку!! То я сметану робила, а це на морозиво підсіли. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 949 Опубліковано: 20 лютого, 2023 4 години тому, УкраІнка сказав: .Сьогодні в планах були млинці, але щось настрою немає. Хоча... ще ж не вечір А от тепер вже вечір Плани виконані. Можна з чистою совістю лягати спати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 2 хвилини тому, УкраІнка сказав: А от тепер вже вечір Плани виконані. Можна з чистою совістю лягати спати. Це точно З чим млинці завтра смакуватимуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 949 Опубліковано: 20 лютого, 2023 4 хвилини тому, Алцьона сказав: З чим млинці завтра смакуватимуть? Завтра й вирішимо:) Варіантів - море Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 20 лютого, 2023 У нас очень красиво подают налистники с обожженной меренгой Скучаешь, chérie не звони первым! бронируй столики на ужин, флирт и любовь только в direct. Лулу ждёт с 25 января.mp4 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 27 хвилин тому, lana19 сказав: У нас очень красиво подают налистники с обожженной меренгой Скучаешь, chérie не звони первым! бронируй столики на ужин, флирт и любовь только в direct. Лулу ждёт с 25 января.mp4 У мене вже в животі бурчить...а до сніданку ще ж огого) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 21 лютого, 2023 (змінено) 7 годин тому, lana19 сказав: А какой у тебя? Белый, оранжевый? У мене білий всередині, сорт називається Вінницький рожевий. Ось фото з інтернету, бо за своїм не хочу лізти. Змінено 21 лютого, 2023 користувачем Olima 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 21 лютого, 2023 Ось дивно, сорт називається Вінницький рожевий, а він всередині білий, зараз ближче до весни середина навіть сіріє, ну ніяк не рожевий, хіба що зовні, так і то вона фіолетова . Це сорт, який в нашій місцевості родить і зберігається найкраще, принаймні так сказав колега чоловіка, який нам дав його і він саджає собі багато батату замість картоплі. Він перепробував різні сорти і залишив в пріоритеті собі цей. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 21 лютого, 2023 9 годин тому, lana19 сказав: У нас очень красиво подают налистники с обожженной меренгой Скучаешь, chérie не звони первым! бронируй столики на ужин, флирт и любовь только в direct. Лулу ждёт с 25 января.mp4 Божечки, яка ж краса! І налиснички такі манюнечки, я таких взагалі не бачила. І подача з меренгою сильний хід, красиво, незвично, смачно. Завжди захоплювалась, як на западенщині крутять оті їг голубці розміром з мізинчик маленької дитини. А тут подібні налиснички. Краса! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 21 лютого, 2023 16 годин тому, Алцьона сказав: Заварна основа для морозива холоне, тоді її додам до збитих вершків і в мороженицю. А я батату навіть не куштувала. Цього поку хочу посадити на пробу. І я не коштувала. Но і садити не буду. Місця в городі зовсім нема, да і муж мій дуже примхливий, точно їсти не буде. 16 годин тому, Алцьона сказав: Коли доця йде до школи, то я намагаюсь максимально А наші діти зовсім вже забули що то таке школа. Спочатку ковід не давав вчитися, но там хоть онлайн уроки проводились. А потім війна, школа більше ніж рік вже двері свої не відчиняє для діток. Поначалу теж онлайн уроки, а потім почалось - тривоги не замовкають, потім ще добавилось відключення світла. Тут зовсім засада - вчителі проживають в різних чергах по відключенню, школярки теж разбросанні по різним адресам. І як усе це з'єднати, не зрозуміло.Хто відповідальний, той сам знання до буває, а хто не зовсім, той бвтаєтся по убивці без діла. 15 годин тому, lana19 сказав: У нас очень красиво подают налистники с обожженной меренгой Я разом зі Светой, в один голос, ору - Божечки, яка краса і смакота! Тільки у вас і по їм налистники. Бо сама ніяк не зберуся млинців аспекти. Зато учора окунь пожарила. У частниковому соусі зробила. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 лютого, 2023 42 хвилини тому, musinka сказав: І я не коштувала. Но і садити не буду. Місця в городі зовсім нема, да і муж мій дуже примхливий, точно їсти не буде. А наші діти зовсім вже забули що то таке школа. В мене теж вдома вередуни. Усі Але тут вмикається спортивний інтерес-я мушу спробувати виростити і скуштувати, а там побачу. А школа і в нас лиш з січня почалась- тиждень через тиждень, бо у сховище лише половина учнів уміщується. Добре хоч так- мязи розімнуть, одяг вигуляють 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 лютого, 2023 49 хвилин тому, musinka сказав: Зато учора окунь пожарила. У частниковому соусі зробила. Дуже апетитно виглядає...отой часничок...я через екран чую, як пахне. А як такий соус робиться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 361 Опубліковано: 21 лютого, 2023 Неля, ну як окунь, сподобався? Я чомусь не можу їсти з часником ні рибу, ні гриби. От мені той часник там зовсім зайвий, мені дуже несмачно. Знаю, що всі полюбляють таке, от рибка Неліна красиво виглядає. Но я б не їла. Часник з курочкою, з сальцем, з м*ясцем, чим завгодно - буду! О, в мене ж в холодильнику сало чекає, треба з*їсти шматочок. Чи вже пізно? тільки з роботи пришвендилася... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах