Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром. 

 

IMG_20250507_182445.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А я сьогодні на вечерю зробила пасту з песто і тунцем. А ще мій брат займається виноградом і цього сезону у нього вийшло прекрасне біле вино способом скін-контакт. То ж паста у нас була під бокал білого сухого, дуже смачно :x25(1):

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
7 годин тому, Olima сказав:

Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу.

Неа. Ніякої різниці. Тільки використовується саме лист. 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вчора все ж таки сходила на базар під дощиком. Прикупила зелені і нарешті зварила той борщ зі щавлю. Сіли ввечері з Вовою і влупили по великій тарілці!

А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує. Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
12 години тому, Справжня господиня сказав:

Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса

Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом :0_8e0d2_28d964f1_S: чим повністю м'ясні.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 08.05.2025 в 09:43, Справжня господиня сказав:

А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує.

О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка :smilie_essen:

Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер)

 

20240402_200253.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×