Olima 2 289 Опубліковано: Среда в 15:33 Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром. 3 Наташшшка, УкраІнка та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 274 Опубліковано: Среда в 18:37 А я сьогодні на вечерю зробила пасту з песто і тунцем. А ще мій брат займається виноградом і цього сезону у нього вийшло прекрасне біле вино способом скін-контакт. То ж паста у нас була під бокал білого сухого, дуже смачно 3 Olima, Наташшшка та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 028 Опубліковано: Среда в 20:23 7 годин тому, Olima сказав: Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу. Неа. Ніякої різниці. Тільки використовується саме лист. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 629 Опубліковано: Четверг в 06:43 Вчора все ж таки сходила на базар під дощиком. Прикупила зелені і нарешті зварила той борщ зі щавлю. Сіли ввечері з Вовою і влупили по великій тарілці! А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує. Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса. 4 Наташшшка, УкраІнка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 289 Опубліковано: Четверг в 19:03 12 години тому, Справжня господиня сказав: Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом чим повністю м'ясні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 274 Опубліковано: 16 годин назад В 08.05.2025 в 09:43, Справжня господиня сказав: А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує. О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер) 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах