Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром. 

 

IMG_20250507_182445.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А я сьогодні на вечерю зробила пасту з песто і тунцем. А ще мій брат займається виноградом і цього сезону у нього вийшло прекрасне біле вино способом скін-контакт. То ж паста у нас була під бокал білого сухого, дуже смачно :x25(1):

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
7 годин тому, Olima сказав:

Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу.

Неа. Ніякої різниці. Тільки використовується саме лист. 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вчора все ж таки сходила на базар під дощиком. Прикупила зелені і нарешті зварила той борщ зі щавлю. Сіли ввечері з Вовою і влупили по великій тарілці!

А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує. Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
12 години тому, Справжня господиня сказав:

Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса

Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом :0_8e0d2_28d964f1_S: чим повністю м'ясні.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 08.05.2025 в 09:43, Справжня господиня сказав:

А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує.

О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка :smilie_essen:

Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер)

 

20240402_200253.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Робила сьогодні Натині Млинці на залишках закваски з начинкою з свинячого серця, смачні вийшли, тоненькі, ніжні, прижився у нас цей рецепт

 

20250510_185514.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили.  Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі :girl_haha:.

IMG_20250512_195817.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 13.05.2025 в 09:31, Olima сказав:

Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили.  Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі :girl_haha:.

IMG_20250512_195817.jpg

Я такі брізолі теж люблю. Коли замало фаршу, то роблю ці брізолі, виходить багатенько та й смачненько.

А я пекла отакі коржики молочні, Вова на них робив виделкою різні узори. Потім їв і все нахвалювався!

20250507_234425.thumb.jpg.bc71cf215e3eb8ba0d8bb1979305c5c8.jpg

А це я готувала печінкові котлети, люблю таке. Це не оладки, це котлетки. Смачні!

20250514_145639.thumb.jpg.7d69e280db8badc6e34276622d656e99.jpg

20250514_151003.thumb.jpg.e40eac59e8f66c967de42f18c98c705b.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Значить так)

На сніданок Вафлі на залишках закваски, яйця з ріденьким жовтком з авокадо та тунцем.

На обід напекла Хліба на залишках закваски, наварила Рибна юшка та стушила гречаники

На перекус були біляші на Тісті для піци на залишках закваски (совалося в холодильнику занадто довго, а піци не захотів ніхто), нормальні біляші вийшли, підходить це тісто і для них

А на вечерю буде свинина з Карамелізованою морквою та салатом з руколою, без десерту)

Якось так, вихідні вдалися) Якось після всеночної тривоги захотілося відвести душу і приготувати чогось смачненького, та й на завтра якцапи вкотре лякають якоюсь своєю пукавкою, потрібно бути максимально підготовленим та врівноваженим) Надіюся, все, що від них вилетить - у них же і приземлиться.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сьогодні зрання були на закупі в Варусі, півдня розбирала м*ясо та готувала.

Запікла рибину кефаль, дуже сподобалася. Купила в рибному, була якась акція, вхопила передостанню, бо остання була здорова і не влізла б в морозильний ящик.

 

20250518_170824.thumb.jpg.9dac3ef0f267ff428d7bc3fdc9f37876.jpg

Ще зробила дуже смачне блюдо з кабачка та шампиньонами. Вові дуже сподобалось, буду таке часто робити, він дуже любить кабачата в любому виді.

20250518_170813.thumb.jpg.056924ba208901ca8397351f83b55840.jpg

Купила сьогодні ще стегно індика на 1,5 кг, замочила в соленаді, запіку післязавтра. 

Замаринувала курячі крильця, завтра нажарю. Я їх страшне як полюбляю, а Вова з курки їсть тільки філе і стегна, не вміє їсти м*ясо з кістками. Ото буду сама насолоджуватися дома два дні, бо в середу йду на роботу і вже таке не зможу їсти.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×