Olima 2 294 Опубліковано: 7 травня Сьогодні мені ліниво було щось готувати, а в морозилці лежала упаковка з АТБ суміші wok, то зробила філе курки з цією сумішшю і булгуром. 4 Наташшшка, Lika_N, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 281 Опубліковано: 7 травня А я сьогодні на вечерю зробила пасту з песто і тунцем. А ще мій брат займається виноградом і цього сезону у нього вийшло прекрасне біле вино способом скін-контакт. То ж паста у нас була під бокал білого сухого, дуже смачно 4 Olima, Lika_N, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 028 Опубліковано: 7 травня 7 годин тому, Olima сказав: Все ж таки ревень має специфічний смак як для борщу. Неа. Ніякої різниці. Тільки використовується саме лист. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 637 Опубліковано: 8 травня Вчора все ж таки сходила на базар під дощиком. Прикупила зелені і нарешті зварила той борщ зі щавлю. Сіли ввечері з Вовою і влупили по великій тарілці! А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує. Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса. 5 Наташшшка, Магда, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 8 травня 12 години тому, Справжня господиня сказав: Вова як завжди просить котлет, де хліба більше за м*яса Твій Вова знає толк в каКлетах, я цілком його в цьому підтримую. Мені більше смакують із хлібом чим повністю м'ясні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 281 Опубліковано: 9 травня В 08.05.2025 в 09:43, Справжня господиня сказав: А ще я вчора запекла стегно індика, аж 1,7 кг, здорове! За 2 години стало м*якесеньке, смачнесеньке, мені дуже смакує. О, ми теж полюбляємо індиче стегно) Я запікаю його при 180 градусах до температури всередині 83 градуси, мені тоді воно найсмачніше, сочне, ніжне, а шкірочка така хрустка Ось, знайшла фотку, хоч біжи в магазин тепер) 3 Наташшшка, Lika_N та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 281 Опубліковано: 10 травня Робила сьогодні Натині Млинці на залишках закваски з начинкою з свинячого серця, смачні вийшли, тоненькі, ніжні, прижився у нас цей рецепт 4 Lika_N, УкраІнка, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 294 Опубліковано: 13 травня Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі . 4 Магда, УкраІнка, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 637 Опубліковано: Пятница в 07:06 В 13.05.2025 в 09:31, Olima сказав: Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі . Я такі брізолі теж люблю. Коли замало фаршу, то роблю ці брізолі, виходить багатенько та й смачненько. А я пекла отакі коржики молочні, Вова на них робив виделкою різні узори. Потім їв і все нахвалювався! А це я готувала печінкові котлети, люблю таке. Це не оладки, це котлетки. Смачні! 5 УкраІнка, Olima, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 281 Опубліковано: 23 години назад Значить так) На сніданок Вафлі на залишках закваски, яйця з ріденьким жовтком з авокадо та тунцем. На обід напекла Хліба на залишках закваски, наварила Рибна юшка та стушила гречаники На перекус були біляші на Тісті для піци на залишках закваски (совалося в холодильнику занадто довго, а піци не захотів ніхто), нормальні біляші вийшли, підходить це тісто і для них А на вечерю буде свинина з Карамелізованою морквою та салатом з руколою, без десерту) Якось так, вихідні вдалися) Якось після всеночної тривоги захотілося відвести душу і приготувати чогось смачненького, та й на завтра якцапи вкотре лякають якоюсь своєю пукавкою, потрібно бути максимально підготовленим та врівноваженим) Надіюся, все, що від них вилетить - у них же і приземлиться. 3 Справжня господиня, Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 637 Опубліковано: 19 годин назад Сьогодні зрання були на закупі в Варусі, півдня розбирала м*ясо та готувала. Запікла рибину кефаль, дуже сподобалася. Купила в рибному, була якась акція, вхопила передостанню, бо остання була здорова і не влізла б в морозильний ящик. Ще зробила дуже смачне блюдо з кабачка та шампиньонами. Вові дуже сподобалось, буду таке часто робити, він дуже любить кабачата в любому виді. Купила сьогодні ще стегно індика на 1,5 кг, замочила в соленаді, запіку післязавтра. Замаринувала курячі крильця, завтра нажарю. Я їх страшне як полюбляю, а Вова з курки їсть тільки філе і стегна, не вміє їсти м*ясо з кістками. Ото буду сама насолоджуватися дома два дні, бо в середу йду на роботу і вже таке не зможу їсти. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах