Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 12.02.2023 in all areas
-
6 points
Бисквит ванильный на кипятке
УкраІнка and 5 others reacted to fronya40 for повідомлення в темі
Какой же он вкусный. Я испекла в 2 формах 20 см диаметр,разрезала пополам. Крем маскарпоне с сливками. Конечно фото не очень,и украшатель я так себе,торт для дома. НО было шикарно. -
4 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 3 others reacted to Магда for повідомлення в темі
А я сьогодні манти ліпила пробувала різні способи ліпки потім відмахнулася, наліпила класично, бо всі ті квіточки красиві тільки в ютюбі -
4 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Алцьона and 3 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Напекла млинців по рецепту моєму (на воді який), тільки у воду добавила грам 100 кефіру. Млинці чудо вийшли. Було м*ясо з супу, додала вареної картопельки і смаженої цибульки - ось і начинка. Вийшло 18 фаршированних млинців і ще 5 штук просто до чаю. Смачні! -
3 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Коник and 2 others reacted to musinka for повідомлення в темі
Які рум'яні и апетиті блінчики. Я хоч і наїлася, но один блінчик би з'їла. Сутичка грізного теж хочу, настоящего, но нам такий супец недоступний. А у нас сьогодні варенички с картоплю і м'ясом. Частину заморозила, а частину з'їли. К чаю зробила Леніву ватрушку І ще є піца. Но її не покажу. Бо чогось фотка не збереглася. Йшла на роботу, клацнула на камеру, а прийшла на роботу- фотка немає. -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and 2 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Света, ти майже вгадала. При витрушуванні хліба, кришка відкрилася і весь м'якуш вивалився. Ще такого у мене не було . Зате тепер у мене багато скоринки, вірніше хліб це одна сплошна скоринка -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Та я теж, краще і скоріше пельменів наклацаю, чим ті манти закручувать. Та й ще пароварку діставати... а в мене в пароварці кришка геть спортилася и нещодавно серединка кришки вивалилася! Вся пароварка ще до мого скону жива буде, а кришка з другого матеріалу и капець. І що тепер робити не знаю. Це та, що я в 14 році на Все буде добре отримала. Так жалко... -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to Магда for повідомлення в темі
Свєта, це щось дуже схоже пельмені, але ліпиться так, щоб фарш був відкритий, як наче в корзинці, і вариться на пару. Це дуже спрощено і по-лінивому. А є класичний узбецький рецепт, так там в рублене м'ясо додається картопля кубиками, ще якісь овочі. Ті я ніколи не робила, бо впевнена, що не зможу їх зліпити. У мене і вареники виходять всі різнокаліберні, а тут загорнути в маленький шматочок тіста скільки начинки і ще щоб воно і не розлізлося - це точно не для мене. А сьогодні в інстаграмі надивилася як дівчинка чи корейка, чи китайка ліпила такі красиві манти квіточкою, такі гарні, всі однакові, рівненькі. Стала я собі їх ліпити, так я ж люблю щоб мінімум тіста і максимум начинки! Ті всі квіточки були в мене схожі на мішечки з зав'язочками А як тільки менше фаршу - виходить більш-меньш, але ж одне тісто їсти, нє, не годиться, поліпила як знала, такі й поїли -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Алцьона and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Дівчата, всім привіт. Сьогодні Свєта цілий день була дома, тому я вирішила спекти картопляний хліб у холібопічці. І ось що з цього вийшло Далі загадка, як Ви думаєте, що з цим хлібом не так? -
1 point
Дуже простий пиріг з фруктами
fronya40 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Ингредиенты: яйця 2 шт. сахар 1 стак. олія 0,5 стак. молоко(кефір) 3/4 стак. борошно 2 стак. ванілін розпушувач 1 пак. (18 г) фрукти, ягоди 0,5-0,7 кг стакан 250 мл Метод Взбить яйца с сахаром, добавить остальные ингредиенты и замесить тесто. Оно получится как густая сметана. В форму вылить тесто, сверху разложить фрукты в художественном порядке. Выпекать при 180 град. 30-40 минут. На фото пирог с вишней. Это я дала рецепт для духовки!!! А сейчас даю для мульти!!! Весь рецепт делим пополам, готовим тесто. Кастрюльку мульти смажем маргарином, на дно накидаем слой фруктов, зальем все тестом. Поставим на Выпечку на 60 мин. (у меня Панас- 1 8. После окончания программы откроем крышку, через 5-7 мин. с помощью пароварки вытащим наш пирог. Приятного аппетита!!! Получается добротный домашний пирог с чем хотите, мягкий, пышный и очень вкусный!!! Признаюсь, мне из духовки вкуснее, но и мультиварочный вариант в жару ооочень достойный. фоток багато, знайду в планшеті и поставлю От всім раджу - печіть! З чим завгодно! Фрукти я прям з морозилки розкладую, тільки сливи чи абрикоси кладіть зрізом догори і в ямку від косточки насипайте по 0,5 ч.л. цукру. Це в мене пиріг "дежурний", коли треба багато і швидко. І кудись його брати добре, нічого не пачкає, загорнув в кульочок і все. Часто печу на дачі. -
1 pointЯ за схожим рецептом роблю, тільки без крохмалю, вимішую в хлібопічці. Тісто гарне, еластичне, легко ліпиться. Треба тепер ще й з крохлем спробувати, може ті квіточки таки вийдуть)
-
1 pointНашла у проф. поваров рецепт. Надо пробовать. Тесто пельмени,манты и тд. 240 мука 40 крахмал кукурузный Щепотка соли 80 кипяток 80 вода комнатной Т Соединить сухие. Залить кипятком. Перемешать,насадка крюк. Дать немного остыть и ввести воду комнатной Т. Вымесить. Отлежка 30-40 минут или ночная отлежка в холодильной камере.
-
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Наташшшка reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Неля, нічого не знаю. Нема фотки - нема піци. -
1 pointНадо заглянути на базар. Бо дуже хочеться сала, то що було закінчилось перед НР, а більше не купляла. Бо ціна була лячна, давно не заглядалась на сальце. Робила шинку, в Сільпо частіше лопатку без кістки на акції можно взяти, чем на базарі гарний шмат сала.
-
1 pointСвета, ми с тобою мабуть одні остались чукчі, які ніколи не робили, і не їли ті манти. Скільки разів не збиралась, а закінчувплось тим що робила пельмені.
-
1 pointЗробила я сьогодні цю Ватрушечку в мультиварці. Є у мене і Панасонік мультя, но я випкала в другий мульті. Творога було всього 320 г, 2 пачки по 160 г, маловато, но что уж було.Начинка полностью утопилась в тексті.
-
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
А я ті манти ніколи не робила.І не їла. -
1 pointОлю, скідьки рідини, скільки борошна було? Бо дуже гарна коробочка вийшла))
-
1 point
Кухонні посиденьки (балачки)
Natali06 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Зірвало дах? Всередині зробилася печера? А вигляд в хлібчика дуже гарний. -
1 pointВипила чайку, з'їла яблучко А тут такі млинчики апетитні Щось на обід готувати треба...Може грибного супчику зварити? Правда, сметанки немає, а я люблю з сметанкою
-
1 pointИнгредиенты: Телятина 700 г Яблуко 2 шт. Масло вершкове 20 г Хмелі-сунелі Сіль Метод Яблука порізати на четвертинки і обжарити в мультиварці на вершковому маслі. Паралельно на сковорідці обжарити м'ясо, порізане на крупні шматочки. Яблука мають злегка карамелізуватися, їх злегка посипати хмелі-сунелі. Потім зверху викласти обжарене м'ясо. Приправити ще трішки хмелі-сунелі, посолити. Тушкувати в мультиварці на режимі "тушіння" М'ясо краще брати не пісне, я беру шийну частину, а яблука не кислі. Ще останнім часом я взагалі спростила процес. Додаю в гарячу сковорідку де обжарювалося м'ясо граминку води, пропарюю трішки і додаю цю м'ясну підливу до яблук з м'ясом, зовсім трішечки, тільки щоб можна було включити режим скороварки. 20 хвилин на режимі "м'ясо", потім пару хвилин на режимі мультиварки "плов", щоб прибрати зайву рідину і все, м'яке і смачне м'ясо готове. Весь цинус в цьому рецепті, як на мене, це поєднання саме цих простих інгредієнтів. Яблуко з хмелі-сунелі просто неймовірно доповнюють саме телятину чи яловичину. Зараз на головному фото - просто обжарене м'ясо в мультиварці перед тушкуванням. Пізніше додам фото з подачею.
-
1 point
Дуже простий пиріг з фруктами
fronya40 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Пока писала, пішла та зробила! Ось перед духовкою, зі сливами з морозилки. Спеклося, розріз тепленького, смачненького! -
1 point
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
На обід в нас ліниві голубці і рис з овочами. То Вова розігрів в сковорідці, чекаємо на відключення. І відкрила баночку салату огіркового з морквою, смачний! Ще є суп, Вова буде його на вечерю їсти. Він їсть щось легеньке, підшлункова таке просить. -
1 pointХоч фото в темряві, але капуста - мов сонечко, освітлює все навкруги)
-
1 pointЛена! огромное спасибо за рецепт! Я ее сделала и буду повторять! Мариновала в СВЧ. После СВЧ не надо ждать сутки. Остыла и сразу можно есть. Капуста хрустящая! По моему плану должно быть так - 4 минуты. Перемешиваем и снова 3-4 минуты. Но светка)) нарушила мой план и убежала. В итоге - капуста была в СВЧ минут 5. Я ее перемешала и оставила остывать в СВЧ. Даже при таком времени капуста практически была готова к употреблению почти сразу. Для себя - уменьшить уксус. И вместо перца добавила аджику - 1/3 ч.л Фото сделано в темной темноте)))
-
1 point
Пісні капустяні оладки на дріжджах. Українська Кухня
Natali06 reacted to My Ukraine Cook for повідомлення в темі
Ингредиенты: 400 г натертої капусти 250 мл води 20 г дріжджів (свіжі) 250 г борошна 1 ч.л солі 1 ст.л цукру Олія для смаження Метод - Готуємо тісто: в мисці з’єднуємо воду нагріту до теплого стану, до неї додаємо цукор, дріжджі. Перемішуємо, щоб всі інгредієнти розчинились. Додаємо до рідини частинами просіяне борошно, перемішуємо до однорідності. Тісто має вийти, як густа сметана. Накриваємо й ставимо в тепле місце підходити на 20 хвилин. - Окремо в мисці натираємо капусту на грубій терці. Солимо, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин. - Коли підійшло тісто, віджимаємо капусту від рідини руками й кладемо її до тіста. Перемішуємо гарно ложкою, на цьому етапі можна ще тісто досолити, за вашим бажанням. Накриваємо і залишаємо підходити на 15 хвилин. - Розігріваємо пательню, наливаємо олію, тісто вже не потрібно перемішуємо, беремо ложкою його з краєчка і викладаємо на пательню. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору, з обох сторін. Смакуємо як теплими, так і охолодженими. - Смачні капустяні оладки на дріжджах готові) Процес приготування оладок у відео рецепті:
-
Newsletter