Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06.11.2023 in all areas

  1. 5 points
    fronya40

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    будете з мене сміятися... але я купила аерогриля... Света, супчик такий гарнючий. чи то я голодна)
  2. 5 points
    Ну чим поганий супчик? З'їв і не пікнув! І ще отака салака, сама солила. Смачна!
  3. 5 points
    УкраІнка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я в суботу цілий день пекла кекси та пироги хлопцям на кордон. Вчора зварила гречаний суп на замовлення чоловіка, натушкувала картоплі зі свининою та зробила "Зебру" за рецептом Оксанки - Спокусниці. Все, пару днів планую відпочити від кухні.
  4. 3 points
    Вчора наварила бурячків на вінегрет, але щось ліньки було далі його робити. Потерла ті бурячки, заправила мазіком і настало щастя з сарделькою. Зробила тефтелі, Вова дуже полюбляє. Але не любить в них рис, тому роблю просто як великі фрікаделі і обов*язково з соусом. Варила кашу гарбузово+пшоняно+рисову. Зараз варю курку на суп, хочу з галушками. Вова проти, але я сказала буде їсти що наллю. Варю ще варення з айви. Тільки хто його буде їсти не знаю. Але варю.
  5. 2 points
    Доїдаємо суп гороховий, є ще голубці ліниві і каша горбузова. Я її варю завжди з пшона і рису, но обов'язково добавляю ще яблука. А вже в тарілку добавляєм якийсь ягідки ( чорна смородина і малина). Є ще сирничкови вафельки. Хто все це буде їсти, бо чоловік завтра зрання їде в Київ. Но цього мені показалось замало і сьогодні насмажила отбивнушки з бедра курки і блинчики з м'ясом. Візме в дорогу перекусити, бо цілий день в дорозі буде.
  6. 2 points
    natamylove

    Консервируем яйца на зиму.

    4 місяця яйцам,полет нормальний
  7. 1 point
    Максим Chef

    Смачний та простий десерт

    Банан - 1 шт Яйце - 1 шт Солодкий вершковый сир - 150 г Чорний шоколад - 80 г Грецький йогурт - 60 г 30 г Чорного шоколаду для глазурі В цьому відео я буде тестувати рецепт з Tik Tok який вже набрав 46 млн переглядів. Скажу вам, що цей рецепт мені дуже сподобався це дуже смачно!
  8. 1 point
    Ингредиенты: 350 гр цільнозернового пшеничного борошна 85 гр вершкового масла 50 - 70 гр залишків закваски 200 - 250 гр кефіру, чи іншої якої молочки 50 гр цукру 3 гр солі 2/3 чайної ложки соди В молоці розвести закваску, борошно змішати з сухими інгредієнтами. Холодне але м'яке масло перетерти з борошном, потім все об'єднати, швидко замісити тісто. Розкатати, вирізати коржики, перекласти на деко, за бажанням змастити яйцем. Випікати з конвекцією перші 7 хв при 200 градусах, далі зменшити температуру до 180 і пекти ще хвилин 15. Автор пише, що тісто можна розкатувати відносно тонко - тоді це будуть звичайні коржики, а можна досить товсто, сантиметрів 3-4 - тоді виходять м'які пухкі скони. Я роблю і так, так - смачно всяк. На першому фото якраз тоненькі коржики. Розкатую приблизно до 0,5 см, в духовці вони підростають вдвічі. А на другому - товстенькі скони. Їх смачно розрізати і намазувати чимось смачненьким, можна просто маслом. Я зверху часто при випічці викладаю якусь ягідку, поливаю медом, бо саме печиво не солодке, сьогодні спекла з гарбузом. Печиво смачне, швидке і не морочне, дуже рекомендую. Посилання на рецепт на сторінці автора в інсті: https://www.instagram.com/p/Ci2vDtQNbNP/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
  9. 1 point
    Коник

    Пиріжки з фаршем та картоплею

    Ингредиенты: Вода - 125мл Рослинна олія - 125мл Маргарин (Можна додати вершкове масло) - 125г Борошно пшеничне (± 1 ст.л.) - 500г Розпушувач 1ч.л. Фарш м'ясний - 250г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Картопля 300г Вершкове масло - 50г Курячі яйця - 1 шт. Сіль - 0.5 ч.л. Хмелі-сунелі - за смаком Мелений коріандр - за смаком Куркума - за смаком Суміш перців мелених - за смаком Зелень (Сушена зелень петрушки, базиліка та кропу) Метод Тісто: В миску вливаємо теплу кип’ячену воду (125 мл), додаємо 1/3 чайної ложки солі, та рослинну олію (125 мл), все перемішуємо, додаємо розтоплений маргарин (або масло) (125 г), все ретельно перемішуємо. Додайте частинами просіяне борошно (500 г) з 1 ч.л розпушувача і ретельно вимішайте тісто. Може знадобитись більше або менше, все залежить від вашого борошна. Тісто збираємо в кулю і кладемо в пакет на 30 хвилин. В цей час робимо начинку: В глибоку миску дрібно поріжте цибулю, додайте за смаком спеції (суміш перців, коріандр, хмелі-сунелі, куркуму, сіль, те що любите) Додайте до цибулі м'ясний фарш (250-300 г) і також ретельно вимішайте. Дрібно наріжте картоплю (можна потерти на тертці або подрібнити блендером), я різала кубиком на маленькій насадці терки Berner. Робила і більшим кубиком але тоді картопля більше відчувається і наче не встигає приготуватися, хоча можливо у мене така картопля… Додайте за смаком сухі кріп, базилік, петрушку. Ретельно перемішайте начинку і залиште начинку трохи постояти, всім смакам подружитись. Приготування: Тісто розділити на 12 частин, у мене кожна вийшла десь по 73 г. З кожного шматочка катаємо колобок, потім розминаємо в плаский коржик, кладемо начинку і защипуємо пиріжок, залишаючи зверху трохи відкритої начинки. Пиріжки викладаємо на деко, вкрите пергаментом, в центр кожного пиріжка покласти шматочок масла та змастити зверху збитим яйцем. Фото інтернет. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці, приблизно 25-30 хвилин. Перевіряємо готовність шпажкою, якщо вона суха - пиріжки готові. Пиріжки смачні, ситні і легкі в приготуванні. Смачного. Україна Київ Війна росії з Україною День 608
  10. 1 point
    А в мене аерогріль що дома працював кожного дня, що тут...мабудь на невелику сімью саме те. Гриль газ теж не прижився.
  11. 1 point
    Elenka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наташа, какая ты молодец! А мне жалко, хоть изредка пользуюсь гриль-газом. Хотя есть девайс ненужный, что-то типа мастер-плов. Стоит без дела. Продавать не мое это, не умею. Я готовила себе тыквенный сырный суп с грибами диетические, вкусный очень. Завтра собираюсь готовить куриный холодец на лапах, смясом конечно.)) У меня немножко диета, для здоровья и стройности заодно. 😁
  12. 1 point
    natamylove

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я продала гриль газ і аєрогріль,я зараз все попродавала ,що місце займає,всі телекі також Сьогодні вперше робила картопляну страву,кнедлі з засмажкой -цибуля і копчене сало
  13. 1 point
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Таня, сміятися не буду, но... У мене аерогріль оказался мабуть самим бесполезним девайсом. А, мабуть ще сковорода гриль-газ. Мертвий груз стоїть і викинути рука не підіймається. З аерогриля хоть стекляний тазик в ходу, я в ньому сині фаршировані квашу.А сковорода гриль вообще не в ходу.
  14. 1 point
    Максим Chef

    Моя любимая выпечка

    Рецепт номер 1 Мука - 50 грам Цукор - 50 грам 2 яйця Розпушувач - чайна ложка Яблука 600 Рецепт номер 2 Печиво - 400 грам Сметана 20% - 400 грам Згущене молоко - 1 банка 2 банана Арахіс - 100 грам Какао - 10 Сік лимона
  15. 1 point
    У нас сьогодні гарбузовий суп-пюре з фрикадельками
  16. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наташа, можна до тебе в гості на кашу гарбузову? Обожнюю її з пшоном . З рисом для мене зовсім не той смак як з пшоном. А у мене ліниві голубці, наче їжачки, т.як додала сирий рис. Після тушкування цей рис з голубців стирчить наче голки у їжачка .
  17. 1 point
    natamylove

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    У мене сьогодні паштет з печінки,каша молочна з гарбузом та пшоном
  18. 1 point
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Леночка, дякую! Обов'язково приготовлю )
  19. 1 point
    musinka

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Лена, а рецептиком не поделишься? Овощи свои еще есть. Немного помидор, кабачки, синие и сл. перец еще остались. И булгур пачка начатая лежит. Все что-то готовят, одна я ничего не готовлю. Никак винегрет не доедим. Доедаем пюре, котлетки оставшиеся. Правда гюзлиме с овощей и фарша вчера приготовила, так муж на него налагает, а мне приходится остатки доедать. Рецепт с того форума, еле нашла его, бо название блюда совсем забыла. Хорошо что помнила что это рецепт кубаночки, пришлось в профиль лезть до нее. А сегодня хлеб только поставила. И булочки сырные. Булочки пришлось ставить, купила на днях сыр в Сильпо, аж 260 г кусочек на салат. Сегодня распаковываю, а он подгулявший. Выкинуть рука не поднялась, пришлось тесто ставить на булочки.
  20. 0 points
    natamylove

    Консервируем яйца на зиму.

    Так,тількі в погребі,можно балкон .у нас яйця зараз в тричі дорожчі,чим я купувала влітку
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×