Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 31.07.2024 in all areas

  1. 4 points
    Наташшшка

    Наші улюбленці

    Наші(нЄ, синові) в данний момент. Ну прям лапушечки усі-пусі... З жахом чекаю ночі. Око вже сіпається.
  2. 4 points
    Наташшшка

    Наші улюбленці

    Поки писала повідомлення, коти ввімкнули опалення!!! Це жах, коли вже їх заберуть?! Наша - сама чемна!
  3. 4 points
    Наташшшка

    Наші улюбленці

    В нас малого відпустили в відпустку, він припер нам своїх котів, і поїхав з дружиною відпочивати(а це йому явно дуже-дуже треба) І це не коти, це невихований жах. В другій годині ночі пішла вимкнути джерки, щоб не пересохли, і, видно, не щільно закрила кімнату. А в нас там склад - борошно, олія, цукор, сіль...І алкоголь. І от ці...гадьониші, прорвали блокаду - відкрили двері - і весь алкоголь з тумбочки поскидали на підлогу. Весь, до однієї пляшки! В склі, не в пластику Встав зранку чоловік, і каже: "Наші коти шукали випить" Добре, блін, що хоч закусить не шукали, бо якби ці гади розбили мені сушарку(640грн один лоточок, а їх 16!), я б їх Котобанда
  4. 3 points
    Olima

    Наші улюбленці

    Ну так правильно, всі лапушечки сплять, набираються сил для нічних тигидимів
  5. 3 points
    Магда

    Наші улюбленці

    Буквально тільки що - сидимо всім сімейством в одній кімнаті, дивимося "Сімейку Адамсів". Раптом чоловік каже: "Що за звуки? Наче кіт щось перевернув?" Я ж схопилася вже бігти "розбиратися" з рудою шкодою, коли дивлюся, а кіт на бильці дивана поряд з нами лежить собі тихенько вмивається. Кажу, добре, що є кіт - є на кого звернути) А що воно гепнуло, так і не знайшли)
  6. 3 points
    Natali06

    Наші улюбленці

    Ти не ти, коли спекотно) улюблене місце нашого Біма)
  7. 2 points
    Natali06

    Наші улюбленці

    Ох, Наталочко, як я тебе розумію…. Третій день без роутера… ні інтернета , ні телевізора… хто винен пояснювати не треба) зате яка тиша) Якось пристосовуюсь до телефону.
  8. 2 points
  9. 2 points
    Natali06

    Наші улюбленці

    Дівчата, тільки не закидайте тапками. У нас , сфінксоманів, таке буває. Тільки витягла хліб, а Тарік подумав , що то я йому грілочку поставила) ви тільки гляньте на цей безневинний погляд)
  10. 1 point
    Склад: Масло вершкове 200 гр (мʼяке) Сметана 200 гр Борошно 3-3,5 ст. (приблизно 450 гр) Сіль 1/2 ч.л. Цукор 1/2 -1 ст. л. Метод: Масло перетерти з борошном, додати сметану з сілью та цукром, швидко вимісити тісто. Воно еластичне, приемне, не липне до робочої поверхні та рук. Положити в холодильник приблизно на годину. Після чого можна формувати пиріжки. З цієї кількості тіста виходить 15 кружечків вагою 60 грам, діаметром 10-11см. Начинка будь-яка улюблена. Соковита, але не мокра. Зверху пиріжки змастити яйцем. Випікати при температурі 180-190*С 20-25 хвилин. Подавати краще холодними. Рецепту сто років. У моєї літньої колеги він називався її фірмовим)) Але він з книжки Лемкуль «Святковий стіл»)) Обставини змусили його згадати та він реально залетів! Якщо раптом не знаєте, спробуйте. Мої варіанти начинки: 1)фарш, обсмажений с цибулею, морквою та зірою. 2) цибуля, гриби та картопля. Картопля дрібним кубиком бланширується в гарячої солоній воді, додається в гриби, яки обсмажені з цибулею і трохи протушковується разом.
  11. 1 point
    Максим Chef

    Секрети домашньої піци.

    Тісто: Дріжджі - 10 г Вода температурою 30 градусів 255 г Мука - 500 г Олія оливкова - 45 г Сіль - 10 г Цукор - 10 г Спосіб приготування: 10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились; В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все; Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами; Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто; Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування; Робимо три порції тіста; Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою; Тісто підходить 1,5 години Стіл посипаємо мукою борошном, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху борошном також формуємо піцу; Соус: Томати палаті - 120 грам Базилік - 2 листочка Оливкова олія - 40 грам Сухий часник - 2 грами Перець, сіль Приготування соусу: 120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль; Збиваємо все в блендері; Наш соус готовий; Начинка: Шампіньйони - 45 грам Сир моцарела - 200 грам Соєвий соус - 20 грам Цибуля - 20 грам Томатний соус - 120 грам Салямі - 100 грам Болгарський перець - 30 грам Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії; Нарізаємо цибулю; На піцу зверху намазуємо томатний соус; Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби; Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху; Ставимо в розігріту до 250 С піч та випікаємо 15 хвилин; Смачного)
  12. 1 point
    Ось із цього насіння вирос такий чорнобривець. Із пачки зійшло тільки 4 штучки, як я їх оберігала. Ну хоча б форма квітки гарна, повна без серединки та і колір то не поганий, але не білий.
  13. 1 point
    Наташшшка

    Россия напала на россию!!!

    От точно. Хай би перестріляли одне одного!
  14. 1 point
    Свєтік, вона повинна бути ближче до коричневого) Але такі троянди колір набирають через кілька років. Я за цією Тоффі ганялась пару років. ) Люблю такі кольори
  15. 1 point
    Ще покажувам юну» інтригантку») Ви тільки подивіться, що накрутила) Тоффі.Перша квітка.
  16. 1 point
    спокусницЯ

    Наші улюбленці

    " Кожана, то хіба було не мені? Ти що ?"
  17. 1 point
    Справжня господиня

    Наші улюбленці

    Та наш Мурзік теж на все тепле зразу сідав. Дуже любив, як я починала консервацію. Банки гарячі перегортаю і купою ставлю - лізе зверху. Тільки заради його накривала зверху ковдрочкою, щоб йому не гаряче було. Так і спав цілий день на тих банках.
  18. 1 point
    Наташшшка

    Наші улюбленці

    Красунчик)))
  19. 0 points
    УкраІнка

    Наші улюбленці

    Співчуваю.... Так боляче, коли вони нас покидають...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×