Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation on 31.07.2024 in all areas
-
4 points
Наші улюбленці
lana19 and 3 others reacted to Наташшшка for повідомлення в темі
Наші(нЄ, синові) в данний момент. Ну прям лапушечки усі-пусі... З жахом чекаю ночі. Око вже сіпається. -
4 points
Наші улюбленці
УкраІнка and 3 others reacted to Наташшшка for повідомлення в темі
Поки писала повідомлення, коти ввімкнули опалення!!! Це жах, коли вже їх заберуть?! Наша - сама чемна! -
4 points
Наші улюбленці
УкраІнка and 3 others reacted to Наташшшка for повідомлення в темі
В нас малого відпустили в відпустку, він припер нам своїх котів, і поїхав з дружиною відпочивати(а це йому явно дуже-дуже треба) І це не коти, це невихований жах. В другій годині ночі пішла вимкнути джерки, щоб не пересохли, і, видно, не щільно закрила кімнату. А в нас там склад - борошно, олія, цукор, сіль...І алкоголь. І от ці...гадьониші, прорвали блокаду - відкрили двері - і весь алкоголь з тумбочки поскидали на підлогу. Весь, до однієї пляшки! В склі, не в пластику Встав зранку чоловік, і каже: "Наші коти шукали випить" Добре, блін, що хоч закусить не шукали, бо якби ці гади розбили мені сушарку(640грн один лоточок, а їх 16!), я б їх Котобанда -
3 points
Наші улюбленці
lana19 and 2 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Ну так правильно, всі лапушечки сплять, набираються сил для нічних тигидимів -
3 points
Наші улюбленці
Lika_N and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Буквально тільки що - сидимо всім сімейством в одній кімнаті, дивимося "Сімейку Адамсів". Раптом чоловік каже: "Що за звуки? Наче кіт щось перевернув?" Я ж схопилася вже бігти "розбиратися" з рудою шкодою, коли дивлюся, а кіт на бильці дивана поряд з нами лежить собі тихенько вмивається. Кажу, добре, що є кіт - є на кого звернути) А що воно гепнуло, так і не знайшли) -
3 points
Наші улюбленці
lana19 and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Ти не ти, коли спекотно) улюблене місце нашого Біма) -
2 points
Наші улюбленці
musinka and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Ох, Наталочко, як я тебе розумію…. Третій день без роутера… ні інтернета , ні телевізора… хто винен пояснювати не треба) зате яка тиша) Якось пристосовуюсь до телефону. -
2 points
-
2 points
Наші улюбленці
lana19 and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Дівчата, тільки не закидайте тапками. У нас , сфінксоманів, таке буває. Тільки витягла хліб, а Тарік подумав , що то я йому грілочку поставила) ви тільки гляньте на цей безневинний погляд) -
1 point
Пиріжки з чим завгодно
Справжня господиня reacted to Фрекен Бок for повідомлення в темі
Склад: Масло вершкове 200 гр (мʼяке) Сметана 200 гр Борошно 3-3,5 ст. (приблизно 450 гр) Сіль 1/2 ч.л. Цукор 1/2 -1 ст. л. Метод: Масло перетерти з борошном, додати сметану з сілью та цукром, швидко вимісити тісто. Воно еластичне, приемне, не липне до робочої поверхні та рук. Положити в холодильник приблизно на годину. Після чого можна формувати пиріжки. З цієї кількості тіста виходить 15 кружечків вагою 60 грам, діаметром 10-11см. Начинка будь-яка улюблена. Соковита, але не мокра. Зверху пиріжки змастити яйцем. Випікати при температурі 180-190*С 20-25 хвилин. Подавати краще холодними. Рецепту сто років. У моєї літньої колеги він називався її фірмовим)) Але він з книжки Лемкуль «Святковий стіл»)) Обставини змусили його згадати та він реально залетів! Якщо раптом не знаєте, спробуйте. Мої варіанти начинки: 1)фарш, обсмажений с цибулею, морквою та зірою. 2) цибуля, гриби та картопля. Картопля дрібним кубиком бланширується в гарячої солоній воді, додається в гриби, яки обсмажені з цибулею і трохи протушковується разом. -
1 point
Секрети домашньої піци.
inucya reacted to Максим Chef for повідомлення в темі
Тісто: Дріжджі - 10 г Вода температурою 30 градусів 255 г Мука - 500 г Олія оливкова - 45 г Сіль - 10 г Цукор - 10 г Спосіб приготування: 10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились; В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все; Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами; Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто; Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування; Робимо три порції тіста; Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою; Тісто підходить 1,5 години Стіл посипаємо мукою борошном, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху борошном також формуємо піцу; Соус: Томати палаті - 120 грам Базилік - 2 листочка Оливкова олія - 40 грам Сухий часник - 2 грами Перець, сіль Приготування соусу: 120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль; Збиваємо все в блендері; Наш соус готовий; Начинка: Шампіньйони - 45 грам Сир моцарела - 200 грам Соєвий соус - 20 грам Цибуля - 20 грам Томатний соус - 120 грам Салямі - 100 грам Болгарський перець - 30 грам Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії; Нарізаємо цибулю; На піцу зверху намазуємо томатний соус; Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби; Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху; Ставимо в розігріту до 250 С піч та випікаємо 15 хвилин; Смачного) -
1 pointОсь із цього насіння вирос такий чорнобривець. Із пачки зійшло тільки 4 штучки, як я їх оберігала. Ну хоча б форма квітки гарна, повна без серединки та і колір то не поганий, але не білий.
-
1 pointОт точно. Хай би перестріляли одне одного!
-
1 pointСвєтік, вона повинна бути ближче до коричневого) Але такі троянди колір набирають через кілька років. Я за цією Тоффі ганялась пару років. ) Люблю такі кольори
-
1 point
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
спокусницЯ reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Ще покажувам юну» інтригантку») Ви тільки подивіться, що накрутила) Тоффі.Перша квітка. -
1 point
Наші улюбленці
Lika_N reacted to спокусницЯ for повідомлення в темі
" Кожана, то хіба було не мені? Ти що ?" -
1 point
Наші улюбленці
Lika_N reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Та наш Мурзік теж на все тепле зразу сідав. Дуже любив, як я починала консервацію. Банки гарячі перегортаю і купою ставлю - лізе зверху. Тільки заради його накривала зверху ковдрочкою, щоб йому не гаряче було. Так і спав цілий день на тих банках. -
1 point
-
0 pointsСпівчуваю.... Так боляче, коли вони нас покидають...
-
Newsletter