Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 червня Ну все, зварила варення, тепер в тій же каструлі варю компот, щоб не мити від варення))) Дівчата, в наших АТБ зараз акція на морозиво Гран-прі, беріть більше в морозилку! Там жеж вага 133 грама! А яке смачне! Ми з Вовою вчора купили з манго, прям біля магазину і зжерли))) 5 Дяна, Lika_N, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 1 червня 4 Наталия63, Наташшшка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 1 червня (змінено) Дівчата, трішки краси нам в стрічку. Сьогодні були у справах за містом, я помітила поле люпину. Не змогла стриматись, зупинилися, я нарвала букет. Довго ще їздили, квіти парилися в розкаленій машині в таку жару, а приїхали додому - я відразу підрізала кінчики і поставила у вазу. Вже двічі доливала воду, квіти випивали її, але піднялися і ожили. Тепер не налюбуюся, з кухні вийти не можу). Змінено 1 червня користувачем Магда 9 Наташшшка, Olima, inucya та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 16 червня (змінено) Прорвалась на форум, і тільки завдяки допомозі нашої Ланочки. Думала що форум так і не працює тому що світло відключають. Но потім запоідозрила неладне. Но по указаніям Лани змогла прорватися тіки з смартфона, він оновлює сторінки. А на планшеті так і не смогла прибрати ту кляту сторінку, яка не пускала мене на форум. На моєму планшеті стара версія Андроїда і вона вже давно у мене не оновлюється. Ну хоть так! Змінено 16 червня користувачем musinka 6 Olima, Наташшшка, Дяна та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 20 червня Дівчата, рятуйте, куди можна прилаштувати вишневий сік? Компоти, киселі і т д - не варіант. Може хтось робив якісь цукерки желейні, чм щось подібне? Соку багатенько, вилити шкода 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 20 червня А поки просто в стаканч заморозити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 20 червня Зараз багато,а потім де б взяти)),в мене так,тому..я поки думаю)))заморожую . Мені зефір на думку Чі як желе зробити,і в банки закатати..це в мене іноді ягідки відсувають,і а рідину випивають с минеральной водою))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 20 червня 41 хвилину тому, Наташшшка сказав: якісь цукерки желейні Желейные конфеты на вине! Автор: mrs.magrat ⠀ На 15 штук нам понадобится - 100г вина, 10г быстрорастворимого желатина 220 bloom, лимонная кислота (на кончике ножа), а также 30г мелкого сахара (для красного вина можно чуть меньше сахара, на мой вкус). ⠀ Соединяем все ингредиенты в сотейнике и ставим на средний огонь, доводим до полного растворения сахара, не выше 45 градусов. Пену от игристого убираем салфеткой, затем разливаем смесь по ячейкам силиконовой формочки. Убираем в холодильник минимум на 6-7 часов. Извлекаем, поместив силиконовую форму на несколько секунд в кипяток. Можно слегка подморозить и просто вытащить из формы. ⠀ Кстати, к красному вину можно еще и специй добавить, получится бомбически!!! 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 20 червня Желейная конфета «Апельсиновый взрыв» Ингредиенты: Апельсиновый сок (1) – 50 гр. Сироп глюкозы – 120 гр. Сахар – 200 гр. Лимонный сок – 15 гр. Лимонная кислота – 3 гр. Желатин (220 блюм) др. Откер – 25 гр. Апельсиновый сок (2) – 90 гр. 1). Желатин замочить в холодном апельсиновом соке (2), дать набухнуть. 2.) В сотейник с толстым дном всыпать апельсиновый сок (1), сахар, глюкозу, лимонный сок и лимонную кислоту, и поставить варить на огонь. Варить до закипания, дать покипеть 1 минуту (до полного растворения крупинок сахара) помешивая. 3). Снять с огня, добавить набухшую желатиновую массу, тщательно перемешать, и по желанию добавить апельсиновый ароматизатор. 4). Залить в формы, смазанные растительным маслом. 5). Стабилизировать 18-24 ч., затем обвалять в кукурузном крахмале. Главное: НЕ ОБЛИЗЫВАТЬ ЛОЖКУ, А ТО НЕ ОСТАНОВИТЕСЬ ! 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 20 червня От Анжелы Мармелад на пектине Сок любой (у меня магазинный) 450 мл. Пектин желтый (яблочный, цитрусовый) 14 г. Сахар 364 г. Глюкозный сироп 110 г. Лимонная кислота 5 г. Вода горячая 5 г. Сахар смешать с пектином. Сок поставить на огонь и нагреть до 45-50 градусов. Дождиком ввести сахар с пектином. Размешать и довести до кипения. Влить глюкозный сироп. Размешать. Варить массу до температуры 107 градусов. Лимонную кислоту залить кипятком. Растворить. Влить в мармеладную массу, быстро размешать и снять с огня. Сразу разлить по формам. Масса будет быстро густеть. Формы не смазывать. Минут через 10 посыпать сверху сахаром, чтобы не заветривался. Оставить стабилизироваться на 1-2 часа (можно оставить на сутки). Мармелад должен полностью остыть. Достать и обвалять в сахаре. Если заливали пластом, то нарезать и обвалять. 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 20 червня 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 20 червня Замени рассол на сок и пару ложек муки на какао 1 Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 20 червня (змінено) 2 години тому, Lika_N сказав: А поки просто в стаканч заморозити? Анжеліка, з минулого року пів морозилки соку( Якось соком не йде він у нас. Зефіром було б непогано. Ланочка, дякую! Є з чого вибрати)) Змінено 20 червня користувачем Наташшшка 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 20 червня Я в відпустці з завтрашнього дня. А 22. 06 на поїзд і до Києва! 7 Справжня господиня, lana19, Наташшшка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 153 Опубліковано: 20 червня Неля, вітаю. Бажаю гарно відпочити у колі рідних. Заздрю по-білому . 2 musinka та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 20 червня Дівчатка, порекомендуйте, будь ласка, якісні ножі. По пошуку дивилася професійні. Але там ціни від 6 тис. Ой, йооо.... 2 НатальяН та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 21 червня 9 годин тому, Живчик сказав: Дівчатка, порекомендуйте, будь ласка, якісні ножі. У мене ножі Arcos, я їх купувала поштучно під себе: хлібний, 2 великих для м'яса і універсальний, пару малих. Вже їм років 17 - дуже задоволена Є ще 2 овочевих - вікторінокс - теж класні Трамонтіно у мене теж є Ніж кухонний 180 мм Maitre Arcos 150800 ᐈ купити за доступною вартістю | Компанія https://arcos.com.ua/ 2 Живчик та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 21 червня У мене шеф трамонтіно, куплений у фірмовому магазині. Я його обожнюю 2 inucya та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
НатальяН 9 Опубліковано: 21 червня Дешёвые Трамонтино Для томатов Обожаю Вот этот очень люблю ІКЕА А этот - фигня редкостная 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
НатальяН 9 Опубліковано: 21 червня Типа для сыра, но не зашёл Мне сын подогнал эти smeg, довольна качеством, лично мне не зашёл тот что с зубчиками 2 Живчик та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 21 червня Дівчатка, дякую! Завдяки вам тепер я знаю, які ножі мені потрібні. Наче знову вас побачила) Ви неперевершені! 4 inucya, Магда, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 22 червня В 20.06.2024 в 21:55, Olima сказав: Бажаю гарно відпочити у колі рідних Оля, дякую! Внуку 2 рочки виповнюється 26 .06. 5 Наташшшка, Магда, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 22 червня В 23.02.2024 в 09:32, справжня господиня сказав: Наташа, так ты хочешь мультиварку или мв-св? Панасик был же только мультей. Вже купила! Дуже гарна!!! Filips HD2237 4 Olima, Справжня господиня, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 червня 10 годин тому, musinka сказав: Внуку 2 рочки виповнюється 26 .06. Неля, вреднючий? По собі знаю 3 години тому, Наталия63 сказав: Вже купила! Дуже гарна!!! Filips HD2237 Вітаю! Хороша покупка) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наталия63 104 Опубліковано: 23 червня В 25.03.2024 в 19:47, musinka сказав: Вона і про смазку таку повчала, як правильно пів желтка водичкою розбавити і пензликом на крапелькі перевіряти. Неля, я не зрозуміла, як це - на крапельки перевіряти?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах